Glavni » google » Kako WhatsApp pošiljati sporočila več stikom hkrati s seznamom oddaj

Kako WhatsApp pošiljati sporočila več stikom hkrati s seznamom oddaj

AliExpress WW

Zdaj mislim, da že vsi dobro vemo, kaj je to WhatsApp. Skratka, najpogosteje uporabljana aplikacija na svetu za pošiljanje in prejemanje kakršnih koli neposrednih sporočil ali skoraj vseh vrst. Kakorkoli besedilna sporočila, glasovna sporočila, slike, video posnetke, glasovne in video klice.

Skratka, popolna aplikacija, ki nam poleg tega omogoča še marsikaj, med katerimi je tudi možnost pošiljanje sporočil več stikom hkrati Ali želite vedeti, kako to storiti? Kasneje vas bomo naučili.

Daleč ena najpogosteje uporabljanih aplikacij na svetu je nedvomno WhatsApp, vsi ga uporabljamo ves čas, 24 ur na dan, sedem dni v tednu, 365 dni v letu

...

no mogoče ne ves čas, ampak mislim, da precej dobro razumete mojo idejo.

Aplikacija je od trenutka do naslednjega postala najbolj uporabljena na svetu, najprej zato, ker "jo vsi imajo, druga ne ustreza ", zdaj pa je postala dokaj varna in predvsem zelo popolna s WhatsApp Web, glasovni klici in video klici

Lahko se kosa z alternativami, ki so ga na kratko na kratko opravile vsaj funkcije.

Kazalo ()

  Pošljite sporočilo številnim stikom

  Narediti imamo nekaj možnosti, Vsa sporočila WhatsApp so šifrirana in zelo varna, a očitno je vse odvisno od tega, kaj morate storiti, ker je jasno, da ni enako, da želite sporočilo pošiljati vsake toliko časa, kolikor morate poslati veliko sporočil na dnevno.

  Najprej v primeru, da morate vsakodnevno ali precej pogosto pošiljati sporočila skupini ljudi., v ta namen lahko ustvarite skupino. Na ta način, če imate sporočila iz službe, univerze, kakršne koli ponudbe vašega podjetja itd. Lahko ustvarite skupino, v katero boste dodali vse te ljudi in jih na ta način sproti objavljali.

  Ustvarite oddajo na WhatsApp

  Druga stvar, ki vam ostane, je v bistvu ustvarjanje oddaja. Kar bi bilo kot pošiljanje posameznega običajnega sporočila kateremu koli stiku, tokrat pa ga bomo poslali številnim stikom.

  • To bomo preprosto storili odprite aplikacijo in ko enkrat v notranjosti pritisnete točke zgoraj desno, da odprete možnosti aplikacije.
  • Zdaj pa pojdimo tja, kjer piše Nova difuzija.
  • Izbrali bomo vse stike, ki jim želimo poslati sporočilo.
  • Ko bomo izbrani, bomo pritisnili, kjer piše "Ustvariti".
  • V nadaljevanju morate v bistvu napisati besedilo, ki ga želite poslati vsem tem stikom, in to je to.

  Potem ga pošljete in doseže vsakogar, kot da gre za posamezno sporočilo, Z drugimi besedami, v nobenem trenutku ne izvedo, da ste isto sporočilo poslali 10, 20, 40, 60 stikom hkrati, v nobenem trenutku ne vedo, da ste ustvarili seznam za distribucijo.

  Kako pošiljati sporočila prek WhatsAppa z oddajanjem

  Obstaja več stvari, ki so morda popolnoma neznane WhatsApp v tej aplikaciji lahko storite praktično vse, od pridobivanja navideznih številk do ustvarjanja specializiranih seznamov, samo tiste, ki jih bomo analizirali, ena izmed njih je sporočila s katero lahko pošljete eno sporočilo velikemu številu ljudi, če želite, vsem svojim stikom

  Na ta način se očitno izognete veliko časa kopiranju in lepljenju in lahko udobno pošljete to vabilo na zabavo kaj boste nocoj storili vsem prijateljem in vam dali preprost primer.

  Naučiti se uporabljati to možnost ni preveč zapleteno, čeprav je jasno, da priporočamo bodite previdni pri uporabi saj ni ideja, da ste neželena pošta vsem stikom, ker ste očitno lahko preveč nadležni.

  Kako korak za korakom poslati sporočilo več ljudem na WhatsApp

  Najprej moramo očitno odpreti WhatsApp, ko bomo enkrat v notranjosti, bomo stisnili tri točke najdeno zgoraj desno. Nato gremo tja, kjer piše "Nova oddaja". Po tem moramo izbrati vse stike, ki jim želimo natančno poslati zadevno sporočilo..

  Ko končamo z izbiro stikov, gremo tja, kjer piše ustvariti. Zdaj so izbrani vsi stiki in edino, kar manjka je, da napišete besedilo, ki ga želite prejeti.

  Kot boste videli, ni preveč zapleten in na ta način bodisi zaradi dela ali zdravstvenih težav, organiziranje zabave ali celo opozorilo na nekakšne izredne razmere lahko postane precej enostavno.

  Še posebej, če imamo več stikov in niso vsi v isti skupini, ker smo jih skrili ali kaj drugega, na ta način lahko komuniciramo na preprost način in ne da bi se morali obrniti na kontakt, da bi vam lahko poslali to pomembno in nujno sporočilo. Kot sem že rekel, bi bilo idealno, da ga uporabite za pomembne stvari in ne za nepomembne situacije.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar