Glavni » google » Kako vstopiti in krmariti po Facebooku, ne da bi se registrirali ali imeli račun z geslom

Kako vstopiti in krmariti po Facebooku, ne da bi se registrirali ali imeli račun z geslom

AliExpress WW

Facebook je glavno socialno omrežje na svetu ali vsaj tisto z največjim številom registriranih uporabnikov. Zato uporabniki zelo pogosto želijo vstopite v Facebook brez registracije  in brez predhodnega računa. Če želite izvesti to dejanje, morate slediti temu triku.

Kako vstopiti in brskati po Facebooku, ne da bi se registrirali ali imeli račun z geslom
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Vstopite v Facebook brez registracije po korakih

  Prva stvar, ki bi jo morali vedeti v tej vrsti primerov, je, da je popolnoma možno vstopiti v Facebook, ne da bi bil registriran, Poleg tega je ta postopek mogoče izvesti v računalniku, tabličnem računalniku in celo v mobilnem telefonu.

  To je enostavno razumeti, ker je na Facebooku veliko javnih publikacij, čeprav morate vedeti, da obstaja omejitev, da le te publikacije si boste lahko ogledali, če nimate registriranega profila znotraj sistema ali če nas niso sprejeli kot prijatelje.

  Da bi lahko vstopili v Facebook, ne da bi imeli račun, torej morate storiti naslednje:

  • 1 Odprite brskalnik iz pametnega telefona, tablice ali računalnika
  • 2 Prijavite se v Facebook prek uradnih povezav socialnega omrežja, vendar vam ni treba iti do Doma ali Doma, ampak poiščite neposredno povezavo, ki vam omogoča vstop v javni profil zadevne osebe
  • 3. Kaj morate storiti za to je pojdite na google in vnesite "Facebook + ime zadevne osebe "

  Takoj boste videli, da vam Google prikaže ogromno rezultatov, povezanih s profilom zadevne osebe, videli boste pojavno sporočilo, ki poskuša ne dostopati do profila, ampak Po biografiji lahko brskate tudi tako, da jo zaprete.

  Postopek, ki ga je treba izvesti, je res preprost, le da ne boste imeli dostopa do celotnega profila če oseba nima svojega profila v javnosti. Edini način za ogled celotnega profila je, če oseba, ki jo preiskujemo, nima aktivnih možnosti zasebnosti.

  Kako korak za korakom ustvariti brezplačen račun za Facebook?

  1. Prva je eVstopite na uradno stranl s facebooka.
  2. V srednjem desnem delu boste videli fobrazec, ki ga boste morali izpolniti previdno s svojimi podatki.
  3. Vnesite svoja imena in priimke, ki ga lahko pozneje po želji spremenite po okusu. Ne skrbite, če želite ustvariti stran za svoje podjetje. Tudi možnost vam bo dana kasneje.
  4. Napišite svoj e-poštni naslov ali kontaktno telefonsko številko po vaši izbiri.
  5. Ponovite e-pošto ali telefon, glede na vašo prejšnjo izbiro.
  6. Ustvarite geslo, ki si ga je enostavno zapomniti Da ne bi imeli neprijetnosti, če ga želite spremeniti, vendar ste ga pozabili ali izgubili, kar pa drugi težko razberejo. Tako ohranjate svojo zasebnost
  7. Vnesite vaš datum rojstva in kasneje kliknite zeleno polje.
  8. Ko je ta postopek končan. Facebook vam bo poslal potrditveno kodo na mail ali telefon, ki ste ga navedli.

  S tem boste zaključili postopek ustvarjanja računa. Naslednja stvar bo prilagoditev profila dodajanje prijateljev, spremljanje strani, komentiranje in deljenje objav in celo brisanje tistega, česar ne želite imeti na svojem Facebooku

  V primeru, da ste dobili jezik, ki ga ne želite, lahko enostavno obrnete. Če se želite vrniti na Facebook v španščini, pojdite na puščico v zgornjem desnem kotu ob vprašanju.

  Po zgoraj omenjenem kliknite in izberite konfiguracijo, tako da se bo nato prikazal jeziček. Ko pridete tam, ga lahko spremenite v svojem jeziku, ki vam je najbolj všeč.

  Tega ne moremo zanikati eno najpogosteje uporabljanih družbenih omrežij danes je Facebook, ki je veliko premagal alternative. Čeprav se trudijo ljudi prepričati, da preklopijo na svoje glavno socialno omrežje, nimajo sreče, ko se soočijo s Facebookom.

  Bistvo je v tem, da neka oseba, ki to ni registrirana v socialnem omrežju. In samo želite nekaj pogledati, ne boste se registrirali samo zato, ker želite videti nekaj konkretnega.

  Zato so številni uporabniki odkrili prej prikazani trik, s katerim so marsikaj olajšali drugim ljudem in s tem vstopite v Facebook brez registracije biti zelo preprosta in hitra naloga, ki jo lahko opravi vsakdo

  Iskalcev je ravno malo vstopite v Facebook brez registracije, razlogi so lahko zelo različni. Poleg tega, da si med različnimi razlogi ogledate oglas za prodajo neke vrste predmeta, določeno objavo osebe, nekaj fotografij sorodnika..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar