Glavni » android » Kako vnesti ali dostopati do e-poštnega naslova Univerze v Las Palmas de Gran Canaria ali ULPGC

Kako vnesti ali dostopati do e-poštnega naslova Univerze v Las Palmas de Gran Canaria ali ULPGC

AliExpress WW

Univerza v Las Palmas de Gran Canaria je na svoji spletni strani naredil velike spremembe, vse to so začeli izvajati v letu 2002/03, da bi se soočili z napredkom informacijske in komunikacijske tehnologije. Začeti dodajati MiULPGC, ki združuje dostop do vseh aplikacij, razvitih na področju poučevanja, študija, upravljanja in raziskovanja. Dostop imajo samo člani univerze, za kar morajo uporabiti uporabniško ime in osebno geslo.

Kot druge univerze dodana e-poštna storitev s katero lahko študentje vstopijo, da pošljejo in si ogledajo e-pošto, ki so jo prejeli z akademsko vsebino. To je dober način, da univerza študentom pošilja informacije o novostih, saj jih bodo zagotovo prebrali.

Toda trenutno obstaja nova e-poštna storitev, v primeru, da še vedno niste vajeni stare, ne skrbite, saj je do nove e-poštne storitve zelo enostavno dostopati. Pošta ULPGC.

Kazalo ()

  Kako dostopati do pošte ULPGC

  Do e-pošte lahko dostopate na enak način kot doslej, vstopite na stran mail.ulpgc.es. Ko boste to storili, boste preusmerjeni v novi poštni sistem, čeprav se bo to zgodilo po selitvi računa, v primeru gesla in uporabnikov pa bodo ostali enaki.

  Če uporabljate Outlookov upravitelj e-pošte in ga prenesete, boste morali določiti samo svoje ime, e-poštni račun in geslo, na ta način bo račun samodejno konfiguriran. Če bi to moral storiti drug menedžer, potem moraš nastavite povezavo prepričajte se tudi o drugih parametrih, ki jih boste našli na naslednji sliki.

  Office365 je ponudnik e-poštnih storitev

  Univerza v Las Palmas de Gran Canaria se je pridružil Office365, kar pomeni, da bo e-poštno storitev še naprej upravljal UPLGC. Zdaj je mogoče delati na platformi, ki temelji na Office365, kar je zelo dobro, ker nam poleg boljše zmogljivosti za shranjevanje ponuja še veliko dodatnih storitev.

  Prednosti novega poštnega sistema UPLGC

  Zdaj, ko platforma temelji na Microsoft Office365, boste imeli še veliko več prednosti, prednost ki je prej niste imeli.

  • Se bo povečala Kapaciteta skladiščenja do približno 125 GB na nabiralnik.
  • Stopnja integracije z mobilne naprave.
  • Izboljšave v iskanje in klasifikacije.
  • Koledar, kjer lahko upravljate sestankov in sestankov.
  • Novo orodje napredne video konference.
  • Obrazec dokumenta boste lahko urejali on-line.

  S spoštovanjem do vsi vaši stiki podatki, ki jih imate na svojem računu, bodo preseljeni, zato ne boste izgubili ničesar.

  Ali lahko do pošte do uplgc dostopate iz računalnikov Mac ali Linux z brskalniki, kot so Safari, Firefox ali Chrome?

  Če imate Mac ali računalnik s sistemom Linux, vam ni treba skrbeti, ker lahko svoj e-poštni naslov vnesete iz Univerza v Las Palmas de Gran Canaria iz katerega koli brskalnika. Obstaja več spletnih brskalnikov, ki so prejeli podporo za dostop študentov do svojih uplgc pošta, v brskalnike, kot so Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera in Chrome, lahko vstopite v prenos in namestitev za mobilne naprave Android.

  Kaj storiti, če ne morete dostopati do pošte, ker se prikaže sporočilo, da je že odprta seja z drugim računom

  Običajno je to sporočilo, ki se pojavi, ko je prejšnji uporabnik dostopal do vašega računa in ni zaprl seje, kot bi moral. Za dostop morate klikniti na "zapri sejo in se prijaviti z drugim računom ", zato boste pozvani, da se znova vpišete z vnosom ID-ja računa in institucionalnega gesla..

  To je le nekaj stvari, ki jih morate vedeti, če jih še ne uporabljate uplgc pošta, kmalu bom naložil nove članke z več informacijami, da boste vedeli, kaj storiti v vsaki situaciji, ki se vam bo zgodila.

  Prenovljeni poštni sistem za ULPGC, Z leti je morala Univerza v Las Palmas Gran Canaria svoje sisteme prilagoditi novim tehnologijam, njen poštni sistem pa se je z leti nenehno izboljševal. To je milijonom študentov omogočilo brez težav dostop do vsega, kar je povezano s študentskimi zadevami. Vzorec inovacije je vedno mogoč z ULPGC.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar