Glavni » google » Kako vstopiti v svoj Facebook račun brez e-pošte ali telefonske številke

Kako vstopiti v svoj Facebook račun brez e-pošte ali telefonske številke

AliExpress WW

Ne moremo zanikati, da je eno največjih družbenih omrežij na svetu Facebook, z razliko v resnici, ker če gremo za primer, niti Instagram ni njihov niti Twitter ali Snapchat lahko se približajo vsemu, kar ima Facebook, številu aktivnih uporabnikov vsak mesec.

Očitno pa je, da nekateri uporabniki velikokrat želijo vstopiti v splet in na primer pozabiti na e-pošto. Kako ga je mogoče rešiti? Kako obnoviti ta račun? V tem članku vas bomo naučili.

Kazalo ()

  V Facebook vstopite brez gesla in brez e-pošte

  Najlažji način je, da telefonsko številko svojega mobilnega telefona preverite s Facebook računom, na ta način, ko bomo vstopili v račun, moramo le storiti, namesto da bi postavili e-pošto, s katero smo se registrirali.

  Kar bomo storili, bomo postavili telefonska številka brez območne kode in nato gesla, na ta način vnesemo zadevni račun brez uporabe e-pošte, na ta način vam pokažemo, kako vstopiti in krmariti po Facebooku, ne da bi se registrirali ali imeli račun z geslom.

  Če nimamo niti številke, s katero preverjamo račun Ali da ga nimamo preverjenega in se ne spomnimo e-poštnega sporočila, potem bomo morali klikniti, kjer piše "Ste pozabili podatke o računu? " Za dostop morate izpolniti nekaj podrobnosti. zadevnega računa.

  Prijavite se v Facebook brez e-pošte

  Druga stvar, ki jo lahko naredimo, je, da preprosto vstopimo v svoj profil iz prijateljevega računa in si ogledamo URL. Kaj je URL? Naslov orodne vrstice.

  Nekateri ljudje, morda tudi vi med njimi, so svoj račun konfigurirali tako, da ostane naslov //facebook.com/myname, zato bomo za začetek seje postavili "mojeime " in nato geslo.

  Če imate naslov poln številk, morate izbrati vse te številke, potem kjer piše "profile.php? Id = ", kar sledi, ki so samo številke, izberete vse te in jih vstavite kot uporabniško ime in nato geslo.

  Kot boste videli Facebook Lite brez ravnotežja, je to eden izmed mnogih načinov, da se prijavite, ne da bi morali imeti e-pošto, ko enkrat vstopite, odprete konfiguracijski del in tam vidite, s katero e-pošto ste se registrirali in se ne vrnete nikoli še enkrat pozabi.

  Shranite svojo mobilno številko na Facebook

  Čeprav morda niste zelo navdušeni nad vnosom telefonske številke v takšno družabno omrežje, in vas glede na informacije razumemo uradni facebook, Samo vi ste tisti, ki lahko vidi kontaktno številko, zato vas ne sme skrbeti za puščanje. Mojo telefonsko številko Facebook lahko izbrišete ali izbrišete iz mobilnega telefona ali računalnika

  Razmislite o tem, kar smo že povedali, da takšni podatki delujejo kot element za obnovitev gesla ali prejemanje obvestil prek SMS-a. Čeprav se to posredno uporablja za pridobivanje predlogov za prijateljstvo ter najbolj natančnih in natančnih objav..

  Čeprav gre za zelo osebne podatke, če ste oseba, ki je zaradi gesla v katastrofi, morda v prihodnosti ne boste imeli drugega, da bi se tej težavi izognili.

  Tako je za uvedbo a telefonsko številko v svojem profilu morate opraviti naslednje:

  • Prijavite se v svoj Facebook račun, ki ga imate.
  • Odprite podokno za konfiguracijo profila.
  • Kliknite del mobilnega odseka.
  • Izberite možnost, da dodate številko mobilnega telefona, dodate podatke in shranite spremembe.

  Na ta način bo vaša številka mobilnega telefona registrirana v vašem računu v tem socialnem omrežju, kar vam bo v prihodnosti omogočilo obnovitev gesla in prijava s temi podatki..

  Če nimam mobilnega telefona?

  Slabe novice se začnejo tukaj, saj v primeru, da niste povezani s številko svoj facebook račun ali aktivni e-poštni naslov ne boste mogli obnoviti gesla.

  To je zato, ker platformi ne bo treba potrditi, da je vaša identiteta zanesljiva, zato je edino, kar morate pozabiti na svoj račun in začeti z nov račun na Facebooku.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar