Glavni » alibaba-info » Kako vstopiti v Instagram na delovnem mestu, če imate prepoved ogledov objav in zgodb

Kako vstopiti v Instagram na delovnem mestu, če imate prepoved ogledov objav in zgodb

AliExpress WW

Velikokrat morajo podjetja, ki imajo delavce z dostopom do interneta, to sprejeti odločitev o blokiranju nekaterih aplikacij tako da jih med svojim delovnim časom ne uporabljajo; s čimer se izognemo zapravljanju časa in posledično zmanjšamo produktivnost.

Prej smo objavili način za odblokiranje delovnega omrežja za uporabo Facebooka, članek, ki je bil bralcem knjige Poglej, kako to zelo všeč, zato želimo prinesti dobro vadnico za aplikacijo Instagram.

To počnemo, ker vemo, da je to za zaposlene precej moteče; in ne dvomimo, da bodo mnogi med njimi pripravljeni storiti vse, kar je potrebno lahko vseeno dostopali do vaših socialnih omrežij.

Iz tega razloga vam spodaj želimo pokazati, kaj je korak za korakom, ki mu morate slediti, dokler je tisto, kar vas zanima, za dostop do vašega računa Instagram; tudi če imate to aplikacijo zaklenjeno v delovnem prostoru.

Kazalo ()

  Razlogi in tehnike, ki jih podjetja uporabljajo za cenzuro Instagrama v omrežju

  Preden omenimo, zakaj je mogoče, kot je Instagram, na delovnih mestih blokirati aplikacijo, kot je Instagram, ali "Capada "; to je zato, ker je narejeno tako, da to zaposleni svoj čas dobro izkoristi.

  Podjetja so se odločila za to vrsto odločitve, tako da se natančno osredotoči na svoje delo. Če pa ste eden izmed odgovornih delavcev; in se zavedajo svojih funkcij in želijo osebna omrežja uporabljati le v prostem času, nadaljujte z vadnico.

  Najprej morate imeti v mislih, da je težava tistih, ki želimo Instagram uporabljati pri delu, v tem omrežje blokira požarni zid; torej zunanji program, ki preprosto preprečuje odpiranje socialnega omrežja.

  Zato vam v naslednjih nekaj vrsticah želimo pokazati, kaj morate storiti, da odblokirate Instagram in si lahko ogledate vse objave svojih prijateljev; tako iz mobilnega kot iz računalnika.

  Triki za odpravo omejitve Instagrama na mojem delovnem mestu

  Ker ta podjetja skoraj vedno ne vedo, da je mogoče bloke obiti, vas želimo naučiti, kako ravnati v teh primerih. Najprej bo treba prenesti posebno razvito aplikacijo s tem zanimanjem. Če želite to narediti iz osebnega računalnika, morate to vedeti obstaja program z imenom Ultrasurf.

  Ko ga prenesete, bo lahko odblokiral popolnoma vsako blokirano omrežje. Če želite to storiti iz Androida, pa boste morali naložite enega aplikacija, imenovana Hola VPN; ki deluje na podoben način kot prej omenjeni program in omogoča dostop do vseh blokiranih omrežij.

  Takoj ko ste prenesli in namestili katero koli programsko opremo, ki smo jo pravkar omenili; vse kar morate narediti je, da jih odprete in ustvarite novo povezavo za osebni računalnik ali Android; kar bo zavedlo blokirni sistem, saj ne bo mogel zaznati vaše mobilne naprave.

  Drugi triki, uporabljeni v ta namen, je uporaba drugega brskalnika. Če uporabimo brskalnik, kot je Piratebrowser, ki je pogost v državah, kot je Severna Koreja, bo omejitev najverjetneje preskočena.

  Običajno, ko podjetja blokirajo spletna mesta in družbena omrežja, to počnejo na podlagi brskalnikov, ki jih poznamo. Namesto tega je Piratebrowser nekaterim neznan brskalnik in se skoraj vedno norčuje iz blokade, ki so jo prinesle organizacije.

  Tako lahko vstopite v Instagram, tudi če je aplikacija cenzurirana, odblokirati pa je mogoče tudi določeno stran s spremembo naslova IP, da se sistem izogne. Vendar pa obstaja tudi zelo možnost, da jo upoštevate, se odločite, da se ne boste povezali s svojim delovnim omrežjem in uporabite zelo dobro aplikacijo, ki vam omogoča, da imate na svojem mobilnem telefonu brezplačen internet.

  Na ta način bi bili popolnoma neodvisni od povezave vašega delovnega mesta in bi imeli možnost uživati ne samo iz Instagrama, ampak tudi iz drugih vaših družbenih omrežij.  Ne pozabite, da gre samo za možnosti in vi bi imeli zadnjo besedo. Namen članka je, da vam ponudi veljavne in preizkušene metode.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar