Glavni » alibaba-info » Kako vnesti, konfigurirati in spremeniti ime in geslo usmerjevalnika Movistar Chile, da ima Wifi

Kako vnesti, konfigurirati in spremeniti ime in geslo usmerjevalnika Movistar Chile, da ima Wifi

AliExpress WW

Eden glavnih elementov, ki ga v teh časih najdemo v večini hiš internetnih uporabnikov, je povezan z usmerjevalniki, resnica pa je, da številna glavna svetovna podjetja te naprave zagotavljajo ljudem, da jih uporabljajo na domov.

Zlasti v tem primeru moramo reči, da je Movistar v tem pogledu eno od podjetij, ki je v Čilu najbolj prisotno, zato smo želeli našim bralcem pomagati pri kako vstopiti in konfigurirati movistar čilski usmerjevalnik.

Prva stvar, ki jo moramo omeniti v zvezi s tem, je, da čeprav je Movistar v Čilu svojim strankam prej ponujal le možnost povezave prek modema, nekaj časa uporabnikom ponuja tudi usmerjevalnike, s tem pa ima veliko, kaj lahko glej današnji članek.

Kot smo že povedali, ob upoštevanju, da je Movistar uvedel več usmerjevalnikov različnih blagovnih znamk, upoštevati moramo, da je način dostopa do njih drugačen, zato morate vedeti, kako delujejo.

Resnica je, da smo v zadnjih tednih od uporabnikov prejemali ogromno povpraševanj, od katerih so se nekatera nanašala na možnost odpiranja omrežij WiFi, poleg tega pa tudi odpiranje različnih vrat in celo zaščito njihovega omrežja WiFi. tipke, ker morda ljudje kradejo vašo povezavo.

Težava je v tem, da se katero koli od teh izvede korak za korakom, Najprej moramo vedeti, kako vnesti konfiguracijo usmerjevalnikov, in zato želimo dodati vse pomembne informacije o tem.

Kazalo ()

  Kako vstopiti in konfigurirati usmerjevalnik movistar čile?

  Prva stvar, ki jo morate upoštevati pri tej vrsti primerov, je, da pri vstopu v usmerjevalnik Movistar ni pomembno znamke ali modela, ki vam ga je dodelilo podjetje, ob upoštevanju, da delujejo vsi najbolj uporabljeni enako v primerih BHS, Amper in ZTE.

  Kot smo že povedali, je način dostopa do usmerjevalnikov Movistar pri vseh enak, zato ne skrbite. Seveda, preden začnemo, morate vedeti, kateri privzeti prehod je treba upoštevati, kar je 192.168.1.1.

  Na tej točki je naslednja stvar, da postopek izvedete iz računalnika z operacijskim sistemom Windows, kar vam vedno priporočamo, čeprav boste seveda morali videti, da je povezan z internetom, sicer ne bo deloval. Nato gremo na Start, Run, cmd: in po tem bomo napisali ukaz ipconfig in prikazal nam bo nov zaslon, seveda.

  V zvezi s tem smo zaključili prvi pomemben korak, seveda pa jih je še toliko več.

  No, ko poznamo privzeti prehod našega usmerjevalnika, moramo v brskalnik, ne glede na to, ali je to Mozilla, Chrome, Internet Explorer ali kateri koli drug, vnesti naslednje: //192.168.1.1, da lahko dostopamo do usmerjevalnik Movistar Čile.

  Nato nas bo sistem pozval, naj dodamo uporabniško ime in geslo, ki sta lahko vsakogar, ki nas zanima. Seveda morate vedeti, da Movistar v zvezi s tem običajno ponuja strankam univerzalni ključ:

  Uporabnik: uporabnik
  Geslo: skrbnik

  Ko vnesete zgoraj omenjene podatke, morate takoj, ko boste vstopili v usmerjevalnik Movistar Chile, neposredno spremeniti nekatere internetne nastavitve, če jih želite prilagoditi ali če ne delujejo..

  Videli boste, da je vse, kar lahko storite, povsem preprosto in v primeru, da nimate interneta, priporočamo, da preden pokličete telefonsko podporo, pritisnete gumb Ponastavi na napravi, da se izbriše in začne delovati kot prvi dan.

  Brez dvoma moramo biti vedno pozorni na varnost naše internetne povezave, če je internetni vir drug računalnik ali mobilna naprava, kot je pametni telefon Android.

  Nedvomno je imeti stabilno povezavo z internetom danes ključnega pomena za vse ljudi, saj je to postalo glavno orodje več kot 90% podjetij na svetu.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar