Glavni » alibaba-info » Kako vstopiti v usmerjevalnik VTR

Kako vstopiti v usmerjevalnik VTR

AliExpress WW

Eno od podjetij najbolj znan v Čilu je nedvomno VTR, zagotovo ste že slišali za to, če je niste najeli. Glavna težava je, da ne doseže ravno povsod, zato so ljudje prisiljeni najeti druga podjetja, ker očitno nimajo druge možnosti.

Vsekakor je resnično sramotno, ker če gremo za primer, je VTR podjetje, ki resnično resnično ponuja precej dostojne storitve s cenami, ki postanejo dostopne mnogim in nad hitrostjo, ki jo zaračunavajo, so precej hitre.

Kako vstopiti v usmerjevalnik VTR
Oglejte si ta video na YouTubu

VTR vsega tega je eden najboljših, kar jih imamo, saj ima hitrosti, ki so nedvomno "strašljive " v dobrem smislu, očitno celo presegajo 100 megabajtov, čeprav je treba upoštevati, da je imeti podobno hitrost bistvenega pomena imajo a strojne opreme da ga spremljajo, česar se marsikdo popolnoma ne zaveda. Upoštevajte tudi, da usmerjevalnika ni mogoče upravljati tako kot ob drugih priložnostih, zato je nujno, da vsakič, ko želimo narediti karkoli, kar jim moramo poklicati, nekaj negativnega za tiste, ki vedo o temi, in nekaj, kar bo nedvomno dalo večina uporabnikov.

Kazalo ()

  Kako vstopiti v usmerjevalnik VTR

  Upoštevati morate nekaj stvari in to je, da čeprav je z VTR vse videti lepo, ne moremo upravljanje usmerjevalnika kar nam dajo teoretično. To pomeni, da karkoli želimo storiti z njim, tudi nekaj tako preprostega in običajnega, kot je spreminjanje gesla, moramo poklicati podjetje, da to naredi namesto nas.

  A vseeno vas bomo naučili kako je mogoče vstopiti v usmerjevalnik na izredno preprost način in čez nekaj minut boste imeli dostop do njega.

  Uporabnik in geslo za VTR Arris

  Zdaj se zgodi, da vnesemo skrbništvo zadevnega usmerjevalnika, kjer je uporabnik "skrbnik"In geslo je "123456789arris ”Vse brez narekovajev jasno. Po tem bomo videli konfiguracijo WiFi 2,4 Ghz in 5 Ghz.

  Na ta način lahko vstopimo v usmerjevalnik iz VTR lahko gremo celo tja, kjer piše Seznam brezžičnih odjemalcev in tam lahko preverimo, katere naprave so priključene na WiFi omrežje vedeti, ali nas nekdo uporablja Internet, na primer.

  Dostopite do usmerjevalnika VTR in spremenite geslo za Wifi

  Najprej bomo šli do spletnega brskalnika, ki ga običajno uporabljamo, in naredili bomo, da napišemo naslednji naslov, nato pa mu damo enter.

  Tu si bomo ogledali spletno stran ARRIS, na kateri lahko vidimo, da nas prosi za uporabniško ime, ki mu sledi geslo Katero bomo postavili? Kot uporabnik postavljamo "skrbnik"In kot geslo bomo postavili "123456789arris"Vse brez narekovajev očitno.

  Ko vstopimo, bomo videli na primer ime zadevnega omrežja, jezik, v katerem so konfigurirane osnovne nastavitve, geslo za Wi-Fi itd..

  Na ta način lahko imamo preprost dostop do našega usmerjevalnika VTR Kot vidite, lahko brez kakršnih koli težav naredite vse, vidite, kdo je povezan z omrežjem Wi-Fi, in mimogrede preverite, ali v njem ni vsiljivca, spremenite geslo za bolj zapleteno da se to ne ponovi ali ponovi (kot vedno priporočamo številke, črke, velike črke itd.)

  Bolj zapleteno je geslo za Wi-Fi, težje se bo kdor koli z njim povezati in vam očitno škodoval z zasedbo pasovne širine interneta in porabo hitrosti, ki bi morala biti izključno za vas.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar