Glavni » alibaba-info » Kako vstopiti v način za obnovitev in Hard Reset ali ponastaviti Samsung Galaxy S5, S5 Mini in S5 Active

Kako vstopiti v način za obnovitev in Hard Reset ali ponastaviti Samsung Galaxy S5, S5 Mini in S5 Active

Če običajno berete naše članke, boste vedeli, da moramo žal to večkrat priporočiti našim bralcem vstopite v način za obnovitev naše naprave, ker je edini način, da jih ponovno uporabimo in da niso neuporabni.

To rečemo natančno ob upoštevanju, da če izgubimo vzorec odklepanja in ne spomnimo se naš račun za Gmail ali geslo, lahko enostavno sledite navodilom v njihovem centru za pomoč in tako sledite načinu za obnovitev, saj bo edini koristen za končno reševanje naprave.

No, danes smo že učili, kako izkoristiti način obnovitve v mnogih glavnih telefonih, četudi so bili nekateri gumbi poškodovani in ne moremo ročno dostopati, pri izvajanju tega koraka lahko izvedete še druge trike.

Upoštevajte tudi, da bi morali pred izvajanjem tega koraka predhodno zakoreniniti svoj mobilni telefon, da lahko odobrite potrebna in ustrezna dovoljenja ROOT in SuperUser.

Prav tako smo se v tem primeru želeli ustaviti pri tem, kar je bilo vodilno mesto korejske družbe Samsung pred dvema letoma, seveda govorimo o Galaxyju S5 in različice, ki so jo spremljale v istem času, kot je bil model Mini in Active istega obsega in znamke.

No, resnica je, da je povsem mogoče govoriti o načinu obnovitve na Samsung Galaxy S5, tako da če želite vedeti vse podrobnosti o njem, slediti morate le naslednjim korakom, ki vam jih pokažemo.

Kazalo ()

  Kako korak za korakom vstopiti v način za obnovitev našega Galaxy S5

  No, med glavnimi razlogi, zakaj je priročno vedeti, kako dostopati do načina za obnovitev Galaxy S5 ali katerega koli drugega terminala, lahko omenimo, da je najlažji način za popravilo operacijskega sistema telefon, kar je zelo koristno, če posodobitve operacijskega sistema ne uspejo.

  Seveda morate vedeti, da V načinu za obnovitev se vsa vsebina izgubi. Zato je občasno priročno, da imate varnostno kopijo mobilnega telefona, ki vključuje vse vaše datoteke, tako da jih lahko po končanem postopku znova obnovite brez težav..

  Podobno moramo reči, da je bilo posebej razvit za primer za shranjevanje nekaterih vsebin, ki se nam zdijo zelo pomembne v flash ROM-u (interni).

  No, pomislimo najprej, da je prišel Samsung Galaxy S5 Android 4.4.2 KitKat, in čeprav je res, da je povsem nadgradljiv na Android 6.0 Marshmallow, mnogi uporabniki nadaljujejo s svojo prejšnjo različico, zato bomo to upoštevali.

  Galaxy S5 je popolna naprava in če imate dostop do načina za obnovitev, lahko ga konfigurirate tako, da boste še dlje uživali, tako da je to nekaj ideje v zvezi s tem.

  No, način za obnovitev Galaxy S5 je na voljo za skoraj vse različice te mobilne naprave korejskega podjetja, čeprav moramo govoriti o določenih modelih. posebej G900A, G900F, G900H, G900i, G900K, G900L, G900M, G900P, G900R4, G900S, G900T, G900V.

  Če imate poleg terminala Galaxy S5 še kakšen terminal, tega ne moremo potrditi z naslednjimi koraki imajo možnost dostopa do načina za obnovitev, saj bo vedno odvisno od zadevnega modela. Toda na naši spletni strani lahko najdete članke, povezane z njo.

  Prva stvar, ki jo bomo takrat storili, je izklopite naš Galaxy S5, vedno razmišljam o vstopu v način za obnovitev, za katerega bomo pritisnili in držali gumbe Povečanje glasnosti + dom + moč dokler se zaslon znova ne vklopi.

  Na tej točki spustimo gumbe, in videli bomo, da lahko v način za obnovitev povišamo ali znižamo glasnost, tako da lahko z istimi gumbi drsimo med različnimi meniji.

  Premikati se bomo morali med jedilniki dokler ne najdete lastne možnosti obnovitvenega načina kar nam bo omogočilo, da vstopimo v alternativni meni naprave, od tam pa bomo imeli možnost začeti izkoriščati svojo napravo kot dan, ko je bila nova.

  Ali ste s to vadnico lahko vstopili v način za obnovitev vaše mobilne naprave Samsung Galaxy S5?

  Priporočena
  Pustite Komentar