Glavni » amazon » Kako ohladiti mobilno baterijo, ko se zelo segreje. Zakaj se moj mobilni telefon zelo segreje?

Kako ohladiti mobilno baterijo, ko se zelo segreje. Zakaj se moj mobilni telefon zelo segreje?

Ena od težav, ki lahko vpliva na zmogljivosti naprave In lahko celo poškoduje pregrevanje, kar se lahko zgodi pogosteje, kot si predstavljate. Če pustimo ob strani zunanje dejavnike, ki lahko vplivajo na nenavaden dvig temperature, se želim v tem članku osredotočiti na aplikacije, ki lahko dolgo časa preveč obremenjujejo napravo in tako povzročijo, da se telefon tudi pregreje. s tveganjem, ki ga to pomeni.

Aplikacije, ki jih boste videli na tem seznamu, so vajene skeniranje in zapiranje aplikacije, ki pregrejejo mobilni telefon.

Kazalo ()

  Aplikacije za ohladitev mobilnega telefona

  Ohladi: Izredno uporabna aplikacija v vseh pogledih, vidite temperaturo naprave in priporočila za njeno znižanje, temperaturo, ki bi jo morala imeti itd. Poleg stalnih posodobitev, zaradi česar je izjemno privlačen. Morda je slabo samo to, da je v angleščini brez možnosti, vsaj za zdaj spremeni jezik. Prenesite to aplikacijo od tukaj.

  Hladneje - ohladite telefon: V tem primeru, če najdemo aplikacijo v našem jeziku, zelo koristno, ki vam omogoča spremljanje temperature mobilnega telefona, vse v realnem času. Poleg tega, da vam prikaže seznam aplikacij, ki morda pomagajo zvišati temperaturo naprave, vam omogoča, da zaprete vse te ali tiste, ki se vam zdijo primerne, da se ohladijo, poleg tega pa lahko prepreči pregrevanje, tako da naredi nekaj nastavitve. Aplikacijo lahko prenesete tukaj.

  Samodejni CPU Cooler Master: Še ena aplikacija v angleščini, ki čudovito deluje na vzdrževanje temperature mobilne naprave. Res je zelo uporaben, saj ima veliko količino informacij, ki vam omogočajo nadzor nad vsem, kar lahko vpliva na temperaturo naprave. Ogledate si lahko porabo RAM-a, aplikacije, zaradi katerih mobilni telefon deluje bolj in zato, če ga pregrejete, lahko hitro ohladite svojo napravo tako, da zaprete aplikacije, ki porabijo največ, in če jo želite prenesti, da jo preizkusite.

  Cool Master - Cool naprava: Izredno uporabna aplikacija, ki deluje čudovito, morda je za nas edino slabo to, da ni v španščini, zato priporočam drugo na tem seznamu, če ne razumete angleško. V vsakem primeru ima ta aplikacija skeniranje avtomobila z vašim mobilnim telefonom, da najde aplikacije, ki vplivajo na ogrevanje naprave.

  Upoštevajte, da se lahko vse naprave segrejejo v določenih letnih časih ali glede na določene stvari vsake od njih. Skratka, uporabiti morate malo logike in se hkrati seznaniti z nekaterimi težavami, da preprečite njihovo segrevanje in celo ohladitev. mobilno baterijol, ki je ena izmed stvari, ki se najbolj segrejejo in lahko na koncu popolnoma poškodujejo našo napravo.

  Torej, zelo natančno preberite nasvet, ki vam ga bomo dali spodaj, da natančno preprečite, da bi se vam to zgodilo ali v vsakem primeru, uporabite te nasvete da znatno znižate temperaturo vašega mobilnega telefona.

  Kako preprečiti, da bi se mobilnik segreval

  Izogibajte se krajem z visokimi temperaturami: Ta nasvet je več kot jasen, vendar ga nikoli ne boli dati, čeprav ima vsaka naprava sistem, s katerim poskuša ohraniti omenjeno napravo čim bolj hladno, vendar ji morate pomagati tako, da je ne izpostavljate različnim podnebjem, ki so preveč vroče.

  Ne uporabljajte ga pod soncem: Spet enako, kot smo vam že povedali, bodite previdni in naprave ne uporabljajte na soncu, še posebej, če je premočna, ker bi to preveč dvignilo temperaturo naprave.

  Uporaba malo manj: Morda svoj mobilni telefon uporabljate preveč in ga ne pustite počivati ​​niti za sekundo, v tem primeru mora biti nekaj izjemnega, če želite doseči pregrevanje mobilnega telefona, saj vas bo skrbelo, saj bo, ko ga boste veliko uporabljali, vroče, to ni tisti znak skrbi. Težava je v tem, če ga uporabljate preveč, da je temperatura že previsoka.

  Med polnjenjem ne uporabljajte mobilnega telefona: Več kot jasno je, da mobilnik po priključitvi na električno energijo porabi veliko temperature, normalno je, izogibajte se uporabi.

  Igre: Oni porabijo največ mobilnih virov in če gremo v primeru, da se med igranjem vroče, je normalno, zato v tej situaciji ne bi smeli preveč skrbeti.

  Hlajenje mobilne baterije

  Verjeli ali ne, obstaja zelo uporabna aplikacija, ki vam pomaga vzdrževati hladna naprava v bistvu. Ideja te aplikacije je, da je na popolnoma samodejen način zadolžena za čim manjše procese in zaznavanje aplikacij, ki porabijo več virov, da jih zaprejo, ne da bi morali delati kar koli in vse v ozadju. Lahko ga prenesete iz trgovine po tej povezavi. Poleg tega se izogibajte, da baterija mobilnega telefona ne zdrži skoraj nič, izprazni se zelo hitro.

  Priporočena
  Pustite Komentar