Glavni » alibaba-info » Kako najti in kupiti izdelke v stilu Desigual na AliExpressu

Kako najti in kupiti izdelke v stilu Desigual na AliExpressu

AliExpress WW

Desigual ni najbolj priljubljena blagovna znamka na AliExpressu. Ste tudi vi to opazili? Predstavljamo si, da ste morda že opazili, saj ni originalnih oblačil te španske znamke. Danes je izdelkov te blagovne znamke na AliExpress nemogoče najti, saj za razliko od drugih blagovnih znamk ni na voljo na AliExpressu.

Toda na srečo obstajajo tudi drugi kitajski proizvajalci, ki prodajo na tisoče enot poceni izdelkov znamke Desigual v slogu bele znamke, ki nikogar ne pustijo ravnodušnega zaradi podobnosti z 'materinimi oblačili ', za katera so značilni mozaični modeli, tiska žive barve in vključitev grafitov in vezenin.

Kako najdem poceni izdelke v stilu Desigual na AliExpressu?

Običajni postopek iskanja oblačil Desigual v AliExpressu je enak kot vedno: vnesite Aliexpress Spain (pomembno je, da je ta različica spleta in če je iz mobilne aplikacije še boljši, več popustov) in vnesite ključne besede na Desigual , ki so običajno naslednje:

  • Neenako
  • Španska torbica
  • Španija Desigual

Lahko pa preizkusite tudi splošne izraze, ki opredeljujejo slog Desiguala, na primer "rože", "žigosanje" itd.

...

desiguall

Pomembno je vedeti, da ta oblačila NISO oblikovalska. Preprosto jih izdelujejo podjetja na Kitajskem, ne da bi vstopili v svet piratstva. Edina skupna značilnost, ki jo imajo oblačila v stilu Desigual v slogu AliExpress z drobci, je cena. V obeh primerih so oblačila neskončno cenejša od cen Desigual Spain na njihovi spletni strani ali v fizični trgovini (še dražja).

S tipkanjem teh ključnih besed lahko najdemo izdelke in trgovine, kot so naslednji. Priporočamo, da si ogledate, saj imajo širok izbor vrečk. Iščete lahko tudi sami v rubriki AliExpress torbice in seveda si oglejte sezonske obleke!

Na voljo bo toliko različnih modelov, da se bodo morda prišle tudi druge kitajske bele znamke. Morda niso najboljša možnost za vas, so pa tudi cenejše. Že veste, da proizvodni stroški in izogibanje opravkom s posrednikom naredijo oblačila iz Kitajske po nizki ceni.

Najboljše trgovine za nakup so

...

Ker je toliko izdelkov in toliko prodajalcev, je idealno upoštevati več premislekov, da izberete najboljšo trgovino. Svetujemo vam, da upoštevate te tri premise, ki jih razlagamo spodaj, in nato natančneje določite iskanje glede na vaše želje in denar, ki ga želite porabiti ?

  1. Ugled prodajalca: Iskanje trgovine z medaljo ni isto kot iskanje trgovine z diamanti ali kronami. Sledite trgu in preverite, ali prodajalca različni kupci dobro cenijo. To je lahko dober pokazatelj za vaš nakup, čeprav ne pozabite, da obstajajo tudi prodajalci novincev, ki še vedno nimajo ocene, ker še toliko časa niso dobili ocen.
  2. Število prodaj- Če želite preveriti, ali prodajalcu zaupate v celoti, preverite preteklo prodajo. Več transakcij boste imeli, več varnosti nam bo posredovala.
  3. ALIzobniki in pregledi nekdanjih uporabnikov: Drug način za zagotovitev zanesljivosti predmeta, ki ste si ga ogledali, boste našli v mnenjih in ocenah prejšnjih kupcev. Iz komentarjev pripravite lastne zaključke in / ali pišite prodajalcu. Večina vam odgovori zelo hitro!

Na podlagi vsega tega sem izbral štiri vrhunske prodajalne za ocenjevanje in prodajo, ki so nekoč imele izdelke v stilu Desigual in imajo tudi kar nekaj dobrih komentarjev o svojih transakcijah. Lahko kliknete neposredno na ime in obiščete njegov osebni spletni katalog.

  • Shenzhen YKS Technology
  • WAQIA moda
  • YKS-Ezsources Center

Vsi imajo 3 krone, kar je druga najvišja ocena, ki jo lahko da AliExpress.

trademall

ZAPOMNITE SE Zaradi kratkega časa na AliExpressu bodo morda manj ugledni prodajalci. Zato pišite neposredno v kitajske trgovine, če želite izvedeti več o dvomih..

Najbolj prodajan šal

Ne ravno v stilu Desigual, toda pred kratkim sem naročil ta čudovit šal za 6 €. Njegova pozornost me je pritegnila in tudi, da je imela več kot tisoč prodaj. Čez 15 dni sem prišel domov. Kaj je dragoceno? :)))))

desigual

Pojdite na AliExpress.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar