Glavni » alibaba-info » Kako najti dekorativni vinil za pohištvo in stene v AliExpressu

Kako najti dekorativni vinil za pohištvo in stene v AliExpressu

AliExpress WW

Eden od trendov okrasitve, ki so v zadnjem času modni, je nanašanje dekorativnega vinila na pohištvo ali stene, da popolnoma spremenite svoj dom brez del in za zelo malo denarja. Danes bomo razložili, kako najti te zelo poceni vinile na AliExpressu.

Ideje in prednosti obnove pohištva in prostorov z vinili

Ti vinili so postali zelo priljubljeni prek družabnih omrežij, kjer uporabniki prikazujejo fantastične rezultate svojega DIY-a. Ena najboljših prednosti uporabe teh vinil je, da so poceni, enostavni za namestitev, ne boste potrebovali veliko orodij in ne bodo poškodovali podlage, kjer so nameščeni.

Obstajajo vinili, posebej zasnovani za pohištvo in drugi, ki se uporabljajo za stene in tla. Nekaj ​​idej za njihovo uporabo je:

 • Obloge kuhinjskih omaric jim dajo drugo življenje.
 • Obnovite kopalniško pohištvo ali omare za oblačila.
 • Popravite ali dajte nov pogled na mize ali mize.
 • Pokrijte vrata ali katero koli leseno pohištvo, kot so vzglavja.
 • Obnovite stene brez uporabe ozadij.
 • Dajte modernejši videz tlom brez gradbeništva.

Najboljši dekorativni vinili na AliExpressu

Iskanje materialov za obnovo pohištva na Aliexpressu je zelo enostavno, zato smo za iskanje teh okrasnih vinil morali uporabiti samo to iskanje. Spodaj vam bomo prikazali najbolj izvirne in priljubljene.

Lepilni vinili za pulti

Če niti barve pulta ne vidite, vendar ste v najemniškem stanovanju ali si ga ne morete privoščiti, je popolna rešitev: s samolepilnim vinilom, ki posnema kamnite tone, kot sta marmor ali granit, lahko nov videz vaše kuhinje. Čeprav očitno ne bomo mogli rezati neposredno na vinilu, lahko uporabimo ploščo.

Vinil za kuhinjsko pohištvo

S spremembo barve pohištva lahko svoji kuhinji daste tudi nov videz. S temi vinili je zelo enostavno, le površino morate očistiti, da se izognete nepravilnostim, nanesti vinil in ga razrezati. V AliExpressu je na voljo veliko možnosti: sijajni vinili ali mat barva, v nevtralnih ali zelo vpadljivih tonih

...

Uporabljajo se ne samo za kuhinjo, lahko jih uporabimo v katerem koli drugem pohištvu, ampak so zaradi svojih dimenzij kot nalašč za kuhinje.

Stenske nalepke v mozaičnem slogu

Mozaični vinili so kot nalašč za stene v kuhinji ali kopalnici, posnemajo keramične koščke, ki prekrivajo naše stene, ne da bi morali delati. Tu lahko vidite veliko raznolikosti, najdete barvne mozaike ali nevtralne tone za vse okuse.

Imitacija lesenih vinilov

Če želite katerikoli površini dati topel dotik, ne oklevajte in uporabite takšen lesen vinil. So zelo vsestranski, uporabljate jih lahko v kuhinjskem pohištvu, kopalnici, mizah, mizah, omarah

...

Našli boste celo nekaj talnih nalepk.

Imitacije nalepk iz klasičnih ploščic

Poleg mozaičnih vinil obstajajo tudi drugi, idealni za kuhinje in kopalnice, ki posnemajo najbolj klasične ploščice v vseh svojih oblikah in barvah, našli boste tudi ploščice v stilu vintage, ki so zadnje čase zelo modne. Poiščite jih s klikom tukaj.

Samolepilni svileni ali platneni vinil

Druga vrsta vinila, ki vam lahko pomaga dati nov videz pohištvu ali stenam, je vrsta svile. Imajo zelo mehak dotik, ki spominja na svilo, njihov vzorec pa se zelo razlikuje od tistega, kar smo videli do zdaj. Najdete jih na tej povezavi, priporočamo tudi, da tukaj poiščete platnene vinile, ki so kot nalašč za stene.

Imitacija opečnega vinila

Opečni zaključek je v zadnjih letih spet prišel v modo. Marsikdo se odloči za okrasne plošče, ki posnemajo zaključek in teksturo opeke, če pa tega ne želite zapletati, se lahko odločite tudi za vinil, lažje ga je namestiti in ga je mogoče dodati tudi na katero koli površino. Obstaja z različnimi barvami, zaključki in kombinacijami, na tej povezavi imate vse.

Talne nalepke

Nazadnje morajo biti talne nalepke nekoliko bolj odporne, saj bomo stopili nanje in jih lahko zlahka poškodujemo. Na AliExpressu boste našli veliko možnosti, od samolepilnega lesa z lesnim efektom do ploščic, celo nekatere s šesterokotno geometrijo, ki jih lahko odlično okrasite. Vse jih najdete s klikom tukaj.

Najboljše trgovine za nakup vinil za stene, tla in pohištvo na AliExpressu

Če želite najti še veliko več za iskanje vinil, vam poleg ogleda povezav, ki smo jih pustili v celotni povezavi, priporočamo tudi ogled naslednjih trgovin, specializiranih za izdelke za dekoracijo in dekorativne vinile:

 • Shop4066010 Store - v tej trgovini je nekaj najbolje prodajanih vinilov na AliExpressu.
 • Trgovina z ozadji YUNPOINT - velika izbira vinila za kuhinje, stene in pohištvo.
 • Yenhome Official Store - ena izmed trgovin z najrazličnejšimi samolepilnimi vinili.
 • ENBOJUE Wallpaper Store - trgovina, specializirana za vinil različnih velikosti za pohištvo.
 • Funlife Home Decor - moja najljubša za sodobne in izvirne vinile.
 • Trgovina Chinaimage - velika paleta vinilnih plošč
 • YanTin Factory Store - Vse vrste vinil, tako za stene ali pohištvo kot okrasne

Več nasvetov in trikov za nakupovanje na AliExpressu

Kot lahko vidite, je iskanje okrasnih vinilov na AliExpressu zelo enostavno, izbrati morate le svojega najljubšega in ga dodati v košarico. To je preprost in izviren način, da pohištvu in domu daste novo življenje, ne da bi porabili veliko denarja. Toda pri AlixBlogu vam poleg analiziranja najboljših izdelkov in novic s tega znanega spletnega mesta radi pomagamo tudi pri varnem nakupu na AliExpressu.

Zato imamo razdelek z vajami, kjer boste našli najboljše nasvete in trike za varen nakup: kako najti zanesljive prodajalce, kakšne načine plačila lahko uporabite, kateri so najboljši načini pošiljanja, kako najti kupone za popust in ponudbe

...

Če ne veste, kje začeti, priporočamo naš dokončni vodnik po AliExpressu, v katerem razložimo vse, kar morate vedeti za prvi nakup..

In ti? Kaj menite o teh stenskih nalepkah AliExpress? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj s svojo nakupovalno izkušnjo.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar