Glavni » alibaba-info » Kako najti cenejše teepe, šotore ali otroške hišice na AliExpressu

Kako najti cenejše teepe, šotore ali otroške hišice na AliExpressu

AliExpress WW

Vsako leto se pojavijo nove otroške igrače, ki postanejo modne. Vendar pa obstajajo nekatere klasike, ki so brezčasne in trajajo več let. To je primer teep, slavnih ameriških indijanskih šotorov, prilagojenih otroški uporabi. Poleg tega, da so lepe, so idealno dopolnilo za otroško sobo. Otroci radi vstopajo vanj, da bi se igrali, brali ali razvijali svojo domišljijo. V zadnjih letih so se močno vrnili in postali najpomembnejši otroški dodatek, vendar se prodajajo po previsokih cenah. Danes bomo razložili, kako jih najti cenejše v AliExpressu.

Najboljši teepei, šotori in otroške hiške na AliExpressu

Ta spletna prodajna platforma je odlična ideja pri nakupu igrač in okrasnih izdelkov za otroke, saj se bomo z neposrednim nakupom s Kitajske izognili posrednikom in prihranili denar. Dejansko lahko teepee stanejo do četrtino stroškov drugih spletnih trgovin, namenjenih prodaji otroških izdelkov. Pokazali vam bomo naše najljubše, vendar jih lahko najdete s klikom tukaj.

Najbolje prodajan je ta tipi z okrasjem, ki so ga navdihnili ameriški Indijanci. Je precej velik, s premerom 116 cm in višino 123 cm. Podstavek čajevke je prišit ob straneh, tako da lahko položite kroglice, da se otroci zabavajo ob igri. Izdelana je iz poliestra in ima samo eno vhodno okno. Najdete ga na tej povezavi.

Če pa iščete preprost teepee, enostaven za sestavljanje in zelo poceni, ga lahko enostavno najdete tudi na AliExpressu: najboljši prodajalci stanejo približno 20 evrov, izbirate pa lahko med več barvami in tkaninami z vzorci, kot lahko vidite tukaj. V podnožju merijo 130 x 130 cm, v višino pa 1120 cm, imajo vhodno zaveso in dve stranski okni.

Obstajajo tudi teepee z več detajli, kot so čipke ali vzorčaste tkanine, z lepimi zaključki na vhodnih zavesah ali oknih. Obstaja več modelov z različnimi kombinacijami in zaključki. So nekoliko manjši od prejšnjih, je pa popolno darilo za najmlajše. Vse jih najdete na tej povezavi.

Če imate raje bolj barvito dekoracijo, so te teepee, ki jih vidite spodaj, idealne. Obstaja več modelov, vsak okrašen z različnimi motivi: krone, zvezde, lune

...

Podrobnosti vrat s tkanino, ki omogoča, da se zaprejo kot zaveso, njegova dva stranska okna ali zastavice, ki okrasijo zgornji del teepa, naredijo razliko. Njegova osnova ima premer 105 cm s skupno višino 135 cm. Njegova osnova je pritrjena na stranice in se zelo enostavno pritrdi.

Ta grad princes bo zagotovo postal središče pozornosti v kateri koli otroški sobi. V tem primeru gre bolj za šotor kot za šotor, saj ga je mogoče popolnoma odpreti, vendar ga lahko nekaj tančic v nekaj sekundah spremeni v šotor. V spodnjem delu meri 140 cm v premer in 135 cm v višino. Na voljo je z oblazinjeno podlago in je na voljo v treh barvah: roza, zelena in modra. Najdete jih s klikom tukaj.

Naslednja hiša je kot nalašč za najmlajše: posnema hišo z lepimi vrati in sprednjim oknom. Podrobnosti zastavic v obliki metulja ali vhodne zavese so zelo lepe, a tudi podstavek je prišit, da se lahko v notranjosti tiho igrajo. Je precej velik, njegova pravokotna osnova meri 130 x 100 cm in je visoka 130 cm, zato je idealna za otroke od 3 do 4 let. Na tej povezavi je v modri in roza barvi.

V tej trgovini, ki jo vidite spodaj, nam je najbolj všeč, da je otroke enostavno nadzorovati in se z njimi igrati, saj se vhodna vrata popolnoma odpirajo v notranjosti. Poleg tega je njegova dekoracija impresivna in je precej velika: 138 x 133 cm v osnovi in ​​150 cm v višino, z dvema stranskima oknoma. Lahko ga sestavite zelo enostavno. Poiščite ga s klikom tukaj.

Če se vaši otroci radi igrajo po nakupih, so te hiške odlična izbira. Predstavljajo 4 različne trgovine: supermarket, trgovino s sladkarijami, zelenjavo in trgovino s sladoledom. Mogoče jih je enostavno sestaviti in njihovi zaključki (tako v potiskani tkanini kot na šivih) so zelo dobro izdelani, kot lahko vidite na tej povezavi.

Kako kupiti teepee s pošiljanjem iz Španije in druge nasvete za varen nakup na AliExpressu

Ne pozabite, da v AliExpressu ne morete kupiti samo čajevk ali hiš, na voljo so tudi tkanine, zastavice, mobiteli, luči, kroglice in drugi dodatki, ki jih okrasijo, ne da bi porabili veliko denarja. Poleg tega lahko v tej spletni prodajni platformi najdemo prodajalce s skladišči na različnih koncih sveta. Torej, če ste nas prebrali iz Španije in želite otroški teepee dobiti v najkrajšem možnem času in brez carinskih tveganj, lahko na tej povezavi najdete vse teepee in hiše z nacionalnim prevozom.

V AlixBlogu imamo poleg analize najboljših izdelkov in blagovnih znamk tudi najnovejše novice, povezane z AliExpressom. Če imate na tej spletni strani več vprašanj o postopku nakupa, priporočamo, da obiščete naš razdelek z vadnicami, kjer boste našli najboljše nasvete in trike za nakup kot strokovnjak..

Pokazali vam bomo, kateri so najboljši načini plačila, kako slediti vašim naročilom, kakšne kupone in popuste lahko dobite

...

Če ste nov, vam pred začetkom nakupovanja priporočamo, da preberete naš dokončni vodnik po AliExpressu, kjer boste našli povzetek z vsem, kar morate vedeti za varen nakup..

In ti? Kaj menite o teh teeeepih AliExpress? Radi bi vedeli vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj, radi bi vedeli vaše izkušnje z nakupom na tej spletni strani.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar