Glavni » alibaba-info » Kako najti poceni oblačila za surfanje in rolkanje na AliExpressu

Kako najti poceni oblačila za surfanje in rolkanje na AliExpressu

AliExpress WW

Prejeli smo več komentarjev, ki nas sprašujejo, kako najti oblačila za drsanje in surfanje na AliExpressu, nekaj podobnega poceni blagovnim znamkam s Kitajske, ki gostijo to platformo in služijo kot alternativa nemogočemu najti originalne Billabong, Roxy, Quiksilver, DC, Volcom, Element itd .

...

  To bo kratek članek o tem, kako najti tovrstne izdelke v tem velikanskem konzorciju.

Upamo, da boste s to metodo našli kopalke / kratke hlače za surfanje, majice, puloverje s kapuco in brez kapuc, hlače, kape, superge itd.

...

tako za moške, ženske kot za otroke po najugodnejši ceni, kar lahko hitro preverite s klikom tukaj. Pojdi!

Kako najti oblačila in znamke za surfanje / skate na AliExpressu

Najprej je nujno upoštevati številne stvari, da bo nakup čim bolj zadovoljiv. Zato v AlixBlogu vedno ponavljamo, da je nujno poiskati prodajalce, ki imajo:

  1. Najmanjši ugled.
  2. Prodaja.
  3. Dobre povratne informacije.

Kakovost je običajno visoka, vendar nikoli ne kupujte, ne da bi prebrali, kaj so prejšnji kupci zapisali v razdelku "Mnenja":

valoraciones-aliexpress-surf

Pred časom smo na AliExpressu našli blagovne znamke, kot sta Billabong ali Quiksilver, danes pa je nemogoče najti originalne izdelke za drsanje ali surfanje teh znamk. Še vedno ne izgubljam upanja, saj vstopa vse več originalnih blagovnih znamk, danes pa je to nemogoče.

bañador

Kljub temu bomo morali bežati pred generičnimi blagovnimi znamkami in oblačili AliExpressa, ki so mimogrede majice, puloverji, hlače in kape videti zelo dobro, ne samo zaradi njihove cene.

...

Priporočam, da vnesete naslednje:

  • Ženske surf oblačila
  • Moška surf oblačila
  • Poceni skateboard oblačila

In če želite filtrirati več, priporočam, da ključnim besedam «surf» ali «skate» dodate vrsto izdelka, ki ga iščete, najbolje v angleščini: majica, kapuca, kratka, kapa, čevlji itd.

...

To lahko storite tudi v španščini, vendar ne pozabite, da je prevajalec AliExpress nekoliko neroden in lahko na poti pogrešate rezultate.

Drugi načini za iskanje poceni opreme za surfanje in drsanje

Da bi našli druge zanimive rezultate, bomo opravili splošna iskanja, da bi videli različne izdelke, ki se pojavijo. Za lažje delo smo za vas pripravili tabelo s kombinacijami, ki najbolje delujejo:

SurfSkateSnowboardSki
MajiceSurf majicaSkate majicaMajica za deskanje na sneguSmučarska majica
Kopalke / kratke hlačeSurf kratke hlačeSkate kratke hlačeHlače za deskanje na sneguSmučarske hlače
PuloverjiSurf HoodieSkate HoodieHoodie za deskanje na sneguSmučarska Hoodie
Jakne?Skate jaknaSnowboard jaknaSmučarska jakna
Kape / kapeSurf kapaSkate CapKapa za deskanje na sneguSmučarska kapa
Oblačila na splošnoSurf oblačilaDrsalna oblačilaOblačila za deskanje na sneguSmučarska oblačila

In kakovost kitajskih blagovnih znamk?

Tiho, saj so na splošno vse te blagovne znamke uveljavljene in veljajo za dobre proizvajalce oblačil. Preprosto s prihrankom stroškov proizvodnje in posredovanja lahko ponudijo cenejše izdelke.

Kitajski trg se širi kot svila in te generične blagovne znamke vedno bolj jedo konkurenco tudi zaradi uporabljenih materialov, v večini primerov podobnih, predvsem pa zaradi cene

...

.

Zagotovo ne kupujete oblačil Element, Santa Cruz, Rip Curl, Ecko ali Volcom, vendar ti modeli niso v nasprotju, lahko jih dopolnite in podarite

...

.

Pojdite na AliExpress.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar