Glavni » alibaba-info » Kako najti kitajske medvedje ure, ki jih je navdihnil Tous, po najboljši ceni (za ženske, moške in deklice)

Kako najti kitajske medvedje ure, ki jih je navdihnil Tous, po najboljši ceni (za ženske, moške in deklice)

AliExpress WW

Ure Tous so nekaj, o čemer ste že od nekdaj sanjali, vendar morda v določenem trenutku niso bile prilagojene vašim možnostim ali potrebam, saj govorimo o izdelku, ki bi ga zaradi visoke cene, ki jo imajo, uvrstili med majhne velike kaprice ..

V AliExpressu je nemogoče najti originalne ure Tous. Ta znamka se ne prodaja na tej kitajski platformi, zato se bomo morali znova domisliti in poiskati alternative, torej bele znamke, ki so na voljo v AliExpressu in lahko proizvajajo dodatke v slogu Tous. Za to morate vedeti še kakšen trik, zato vam bomo osvežili spomin in / ali naučili korake, ki jih bomo upoštevali pri iskanju poceni ur, ki prikazujejo linijo znamke medveda.

Mnogi od vas ste nam rekli, naj pišemo o tem. Mi smo to storili in zdaj posodobimo članek na pomlad-poletje 2016, tako da bomo vsi lažje iskali.

Ozadje, ki ga je treba upoštevati kot kupec uporabnik

Najprej ne pozabite, da je praviloma ta vrsta izdelkov Tous ponavadi draga in da je en način za znižanje stroškov nakup ure na AliExpressu. Cene ur Tous daleč presegajo 100 evrov. Pravzaprav so bližje 200-300 in naraščajo

...

In nikakor jih ni mogoče najti na AliExpressu !! To se zgodi danes, vendar je vsak trenutek sreča na naši strani in lahko pride prodajalec z verodostojnimi urami Tous..

Zaradi vseh teh razlogov je morda dobra ideja, da vnesete generične ključne besede in od tam poiščete najboljše ure. Morda bomo morali malo pomikati, vendar bo to potrebno, saj ime blagovne znamke očitno ne kaže nobenih rezultatov. AliExpress takšne proizvajalce ščiti z zakoni o piratstvu, zato prodajalci ne bodo mogli varati s svojimi replikami.

relojes

Ključne besede, o katerih vam povem v prejšnjem odstavku, so morda tiste, ki sem jih na sliki označil z rdečo. Skozi katero koli izmed njih boste s klikom prišli do obsežnega kataloga poceni ur.

In če ste malce zgrešeni in ne poznate Tousa (pravzaprav blagovne znamke medveda), vam najprej povemo, da je to prvo kakovostno špansko nakitarsko podjetje eno najbolj znanih in najbolj znanih na trgu. Rodil se je leta 1920 in od takrat je oblekel številne znane osebnosti in se razširil kot pena, saj ima več kot 400 trgovin v 45 državah..

Kako in kje najti poceni ure?

V AliExpressu boste našli vse vrste ur (različnih je več kot 200.000). Torej, imejte malo potrpljenja in začnite z iskanjem. Najprej morate imeti v mislih, da boste do urah, ki jih navdihuje Tous, prišli na različne načine, vendar mislim, da bi morali porabiti malo več časa za raziskovanje modelov, cen, komentarjev in nečesa zelo pomembnega, ugleda trgovin.

Na primer prek kategorij (v tem primeru Nakit in ure) in spustnega menija, čeprav na ta način ta instrument ne bo izključno filtriran in boste morda videli jermene ali druge dele ure. Če se želite temu izogniti in si olajšati delo, je ena od možnosti preiskava prek iskalnika platforme. Če želite ure za ženske, jih vnesite v iskalnik. Enako z urami Tous za moške ali otroke.

buscarrelojTous

Ta postopek je lahko koristen. Svetoval vam bom tudi, ko boste izbrali izdelek. Preverite, kakšen je prodajalec. Z njim se pogovarja celo zasebno. To vam povem, ker sem včasih kupil prek precej kompetentne kitajske znamke z medvedi, kot je Guote (pazite, imajo tudi nekaj čudovitih športnih ur za moške za 6 €) in ker jih ima več prodajalcev, sem se posvetil samemu sebi. da jih prosim za fotografije ur, da me še bolj prepričajo. Poslali so mi več različnih, ki sem jih očitno že videl v opisu izdelka.

Najboljše trgovine za medvedke v slogu Tous na AliExpressu

Da ne boste obupali, da bi v AliExpressu iskali najboljše prodajalce ur, ki jih je navdihnil Tous, smo si pri AlixBlogu dovolili, da vas ne iščemo nič več in nič manj kot 10 najboljših trgovin. Naročili smo jih od najvišjega do najnižjega glede na zanesljivost in oceno uporabnikov te kitajske platforme, zato vam svetujemo, da izberete prvo, vendar ne pozabite, da ima lahko neka trgovina nižjo oceno, ker je še ni bilo dolgo časa..

Najprej vas spomnimo na sistem ocenjevanja, ki ga AliExpress uporablja prek uporabniških ocen na naslednji sliki.

valoraciones

In zdaj je 10 prodajalcev naročilo od najboljšega do najslabšega ugleda:

 1. Suki watch Co., LTD. (3 diamanti)
 2. Neodimi magneti (2 diamanta)
 3. U_Like Store (2 diamanta)
 4. Trgovina I_Like (1 diamant)
 5. kliknite tukaj (5 medalj)
 6. Ura znamke HK Jason (5 medalj)
 7. Nakup magnetne trgovine (5 medalj)
 8. Trgovina Michael-korss (4 medalje)
 9. Moja ljubezen v uri (3 medalje)
 10. Poceni modna zaloga (3 medalje)

POMEMBNO: Mnogi od vas so nas spraševali o izvirnosti fotografij, ki se pojavljajo v različnih trgovinah. Lahko se obrnete neposredno na prodajalce, da vam pošljejo več trenutnih slik njihovih ur in s tem nasprotujejo kakovosti teh draguljev.

Kakovost izdelkov na AliExpressu

Pred nakupom poceni ure v slogu Tous na AliExpressu morate nujno izbrati dobrega prodajalca (na primer enega od zgoraj omenjenih). In ne pozabite, da morate vedeti, ali je prodajalec zanesljiv ali ne, pretežno te tri prostore:

 1. Ugled prodajalca: Če ima trgovina najmanj 1 diamant, ste lahko stoodstotno prepričani, da imate opravka s trgovino z odličnim ugledom.
 2. Število zaključenih prodaj
 3. Povratne informacije in ocene kupcev.

In kakovost blagovnih znamk ur belega medveda? Poleg upoštevanja teh treh nasvetov, če želite vedeti, ali je izdelek visokokakovosten in ga je Tous čim bolj navdihnil, lahko uporabite še en 100-odstotno zanesljiv trik, ki smo ga že omenili: neposredno se obrnite na prodajalca in izpostavite vse neznank, ki jih imate.

Mimogrede, ne pozabite, da je kakovost blagovnih znamk AliExpress visoka. Vsakič, ko odpirajo več trgov in več meja. Če kadar koli dvomite, preberite komentarje kupcev in iz njih boste prišli. Na enak način lahko v komentarjih poveš svoje izkušnje..

Oglejte si ure medvedkov v AliExpressu.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar