Glavni » alibaba-info » Kako najti izdelke Made in Italy na AliExpressu

Kako najti izdelke Made in Italy na AliExpressu

AliExpress WW

AliExpress že nekaj časa želi spodbuditi lokalne trge. Zato lahko vidimo vedno več prodajalcev izven Kitajske ali mednarodnih originalnih blagovnih znamk. Eden najnovejših dogodkov je vključitev italijanskih prodajalcev in blagovnih znamk. Spomnimo se, da je ta država zibelka odličnih oblikovalcev, zato vam bomo razložili, katere so te nove blagovne znamke in kako najti več izdelkov Made in Italy..

Kakšne so prednosti nakupa italijanskih izdelkov na AliExpressu

Razlog, zakaj se je ta slavna kitajska spletna platforma odločila staviti na to državo, je visoka kakovost izdelkov, povezanih z modo. Tako lahko uživamo pri lokalnih prodajalcih, ki želijo izboljšati svojo spletno prodajo in lahko ponudijo konkurenčne cene..

Da pa bi lahko uživali v teh kakovostnih prodajalcih, moramo poiskati pečat "Made in Italy", ki zagotavlja, da gre za lokalnega prodajalca, ki ponuja kvaliteten italijanski izdelek. To je pomembno, saj obstajajo tudi prodajalci, ki imajo skladišče v Italiji, vendar ponujajo kitajske izdelke..

Trenutno so ti izdelki na voljo samo za evropski trg, posledično nam ne bo treba skrbeti za carino, prav tako bomo svoje naročilo prejeli veliko hitreje, med 7 in 15 dnevi. Nakup lahko vrnemo tudi za 30 dni (čeprav plačamo poštnino).

Italijanski izdelki po najboljši ceni na AliExpressu

Če želite najti te resnično italijanske izdelke, morate pri iskanju izdelkov ali neposredno na prodajnem izdelku poiskati pečat "Made in Italy". Kot smo že povedali, bomo našli predvsem izdelke, povezane s svetom mode. Razložili vam bomo nekaj izjemnih blagovnih znamk in izdelkov.

Italijanska ženska oblačila: moderna in prefinjena

Italijanska oblačila so ponavadi preprosta v slogu, z ne preveč bleščečimi vzorci in kar je najboljše, primerna so za vse priložnosti. Najdete srajce, obleke, krila, hlače, kavbojke

...

Na tej povezavi lahko najdete več blagovnih znamk, specializiranih za italijanska oblačila za ženske.

Če pa želite vedeti, katere so najboljše in katere imajo pečat "Made in Italy", ki potrjuje, da gre za lokalne prodajalce, tukaj so priporočene prodajalne:

 • Co & Co Store - Blagovna znamka preprostega in priložnostnega sloga, kot nalašč za vse priložnosti. Našli bomo navadna oblačila in druga s cvetličnimi potiski.
 • Chicpop Store - Blagovna znamka z več trgovinami v Italiji, kjer bomo našli več kot 200 različnih oblačil za vse okuse.
 • Colette Store - Odlična trgovina, če iščete posebno oblačilo, saj so njeni modeli in vzorci zelo izvirni in lepi.
 • Enrico Cenni - Če imate drugačen in izviren slog, vam priporočamo, da si ogledate to trgovino, specializirano za italijanska ženska oblačila.

Italijanska moška oblačila: elegantna in elegantna

Ko pomislimo na italijanska oblačila za moške, mi pridejo na misel srajce in povsem formalna oblačila. In res, najbolj bomo našli oblačila, kot nalašč za službo, priložnosti, ko se moramo obleči elegantno, ali za vsak dan, če nam je ta slog všeč..

Italijanskih ženskih oblačil je več, saj, kot lahko vidite, je težko najti prave ključne besede za iskanje oblačil z italijanskim žigom, obstajajo pa tri zelo zanimive trgovine za moške:

 • Trgovina MEC MEN - ena izmed trgovin z največjo raznolikostjo izdelkov "made in Italy": majice, majice, superge, jakne, hlače in celo spodnje perilo.
 • Belmonte Store - trgovina, specializirana za elegantne in kakovostne majice in polo. Široka paleta cen glede na kakovost ali izvedbo.
 • Pivert Store - italijanska blagovna znamka, ki ponuja polo majice, jakne in srajce.

Torbe in dodatki: kakovostno usnje

Italijanske torbe in dodatki so zelo priljubljeni za uporabo visokokakovostnega usnja in zelo originalnih modelov. Zato priporočamo, da si ogledate to povezavo za vse torbe in denarnice (za moške in ženske), ki jih najdete pri italijanskih prodajalcih. Tu lahko najdete tudi italijanske usnjene pasove.

Če želite vedeti, katere so naše priporočene trgovine za torbe in dodatke, so to tiste, ki so izbrane s pečatom «Made in Italy»:

 • LULU Italija - Italijanske ženske torbe iz originalnega italijanskega usnja s preprostimi dizajni, idealne za vsak dan.
 • Off Street Store - Tu lahko najdete vse vrste zelo poceni modnih torb z veliko raznolikostjo.
 • Trgovina Suie Valentini - Tu boste našli torbice, torbice in pasove za moške in ženske, poceni in italijanske kakovosti.
 • Officina Firenze - Torbe, nakit, šali in drugi dodatki italijanskega dizajna ter z vrhunskimi materiali.

Prodajalci AliExpress s skladiščem v Italiji

Druga možnost, kot smo že povedali, je iskanje izdelkov iz trgovin s skladiščem v Italiji. To je koristno, če iščemo nekaj zelo specifičnega in želimo, da prihaja iz Evrope namesto iz Kitajske. Ti prodajalci imajo večinoma kitajske izdelke v italijanskih skladiščih. Če jih želite najti, morate filtrirati iskanje po državi dostave iz Italije, kot vidite spodaj.

Več nasvetov in trikov za nakupovanje na AliExpressu

V našem blogu vam poleg analiziranja najboljših izdelkov, blagovnih znamk in novic iz AliExpressa radi pomagamo tudi pri vprašanjih o tej spletni prodajni platformi.

Zato vam priporočamo, da si ogledate naše vadnice. Naučite se, kako poiskati najboljše prodajalce, najpogostejše načine plačila, kako pridobiti kupone in popuste

...

Če ne veste, kje začeti, priporočamo naš dokončni vodnik po AliExpressu, v katerem razložimo vse, kar morate vedeti pred nakupom.

In ti? Ste že kupili italijanske izdelke na AliExpressu? Radi bi vedeli vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj s svojimi izkušnjami in nakupom.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar