Glavni » alibaba-info » Kako najti izdelke Ladybug na AliExpressu

Kako najti izdelke Ladybug na AliExpressu

AliExpress WW

Pikapolonica je najbolj modna risba trenutka in zdi se, da že zasenčuje patruljo. Ta božič ali naslednji rojstni dan bo veliko ljudi, ki prosijo za igrače iz te slavne serije televizijskih risank, zato vam bomo pomagali prihraniti denar, naučili vas bomo, kako najti igrače, kostume in druge zelo poceni izdelke iz pikapolonic na AliExpressu.

Poceni igrače Ladybug v AliExpressu

Te risanke o mladem dekletu z imenom Marinette z velesilami in njenimi kolegi pustolovci prevzemajo svet. Lani božič so bile njihove igrače razprodane v številnih trgovinah, zato lahko, če nekoliko razmišljamo naprej, prihranimo denar in težave z nakupom njihovih igrač na AliExpressu. Vse, kar lahko najdemo o tej junakinji, si bomo ogledali v eni največjih spletnih prodajnih platform kitajskega porekla.

Iskanje teh igrač na tej spletni strani je zelo enostavno in obstaja veliko raznolikosti: od akcijskih figur do kostumov, preko uhanov, budilk ali majic. Predstavili vam bomo njihove izdelke po kategorijah, vse pa si lahko ogledate v tem filtriranem iskanju.

Akcijske figure pikapolonice in plišaste živali

Najbolj prodajani in iskani izdelki te slavne risane serije so akcijske figure. V AliExpressu jih lahko najdete pri več prodajalcih, tako da kliknete tukaj. Paket 6 animiranih figur po 12 cm stane le 7 dolarjev in so priporočljivi za otroke od 3. leta dalje.

Marinette, glavno junakinjo, lahko najdete tudi v obliki 27-centimetrske akcijske figure. Oddaja tudi svetlobo, glasbo in je artikuliran, zato je popolno darilo za najmlajše v hiši. Priporočljivo za osebe, stare 3 leta in več, v tem iskanju ga najdete za manj kot 10 USD.

Najdete jim lahko tudi like iz Pikapolonice v plišasti obliki, idealni so za mlajše otroke, saj se lahko igrajo na popolnoma varen način. Najdete lahko vse like: Adrien, Marinette, Tikki, Plagg, Tikki

...

v tem iskanju.

Majice in oblačila za pikapolonice

Ena izmed stvari, ki so otrokom najbolj všeč, je oblačenje v njihove najljubše risane junake. V AliExpressu je na voljo široka paleta oblačil Pikapolonica, kot jih lahko vidite tukaj. Majice, obleke in celo športna oblačila ter kopalke boste našli po neverjetni ceni: večina oblačil ne doseže 5 dolarjev in najdete najrazličnejše odtise in modele.

Kostum pikapolonice za otroke in odrasle

Če že razmišljate o naslednji kostumski zabavi, je Pikapolonica trenutek. V AliExpressu lahko najdete kostume za otroke in odrasle po neverjetni ceni, nižji od 20 dolarjev, v tem iskanju pa bodo našli celo lasulje lila, ki bodo v celoti opisane po filtriranju najboljših prodajalcev..

Pikapolonica LED budilka

Ali ne veste več, kako doseči, da se vaši otroci zbudijo? Mogoče jih lahko motivirate s to budilko Pikapolonica. Imate ga v 8 različnih modelih, tako da lahko izberete prizor serije, ki vam je najbolj všeč, vključuje pa tudi majhno LED lučko. S klikom tukaj ga najdete za manj kot 10 dolarjev.

Pikapolonice nahrbtniki

Če morajo vaši otroci obnoviti nahrbtnike, zakaj jim ne bi kupili enega izmed svojih najljubših likov? Tudi v AliExpressu jih lahko kupite za manj kot 20 USD, kot lahko vidite pri tem iskanju. Na voljo je najrazličnejših modelov z vsemi liki serije, zato lahko izberete tistega, ki vam je najbolj všeč, nekateri nahrbtniki prinesejo celo torbico, da gredo v šolo po zadnji modi.

Uhani, obeski in obeski za pikapolonice

Če iščete izvirno darilo za fanta ali deklico, ki jim je ta serija všeč, zakaj se ne bi odločili za obesek ali uhane iz pikapolonice? V tem iskanju lahko najdete zelo poceni uhane, obeske in obeske za pikapolonice, ki z vključeno poštnino komaj stanejo 2 dolarja. Najdete jih z različnimi prizori in liki iz slavne serije: Marinette, Adrien

...

Pikapolonica Baloni

Če razmišljate o prireditvi zabave v Pikapolonici, so ti baloni dober način za okrasitev sobe, ne da bi zapravili veliko denarja: serijo 10 balonov lahko tukaj kupite za manj kot 5 dolarjev. Otrokom bo všeč in na koncu zabave si lahko vzamejo majhen spominek.

Več nasvetov in trikov v naših vadnicah

Na AlixBlogu vam ne samo pomagamo najti poceni izdelke, ki jih je vredno kupiti na AliExpressu, imamo tudi razdelek z vadnicami, kjer vam povemo naše trike za iskanje kuponov in reševanje težav z nakupi v AliExpressu. Če začenjate odkrivati ​​to spletno spletno prodajno spletno mesto, vam priporočam, da obiščete naš dokončni vodnik na AliExpressu, kjer vam razložimo, kako kupiti.

In ti? Ste že kupili izdelek Ladybug na AliExpressu? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj s svojo nakupovalno izkušnjo.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar