Glavni » android » Kako najti svojega slavnega dvojčka ali dvojčka na svetu z aplikacijo Twin Stranger

Kako najti svojega slavnega dvojčka ali dvojčka na svetu z aplikacijo Twin Stranger

AliExpress WW

Če razmišljamo nekoliko s svojo glavo, lahko zlahka ugotovimo, da je nekdo podoben nam. Če se sprašujete, kako je to mogoče, je razlog v tem, da je na svetu preveč ljudi. Tako je zelo enostavno najti nekdo s fizičnimi lastnostmi podoben nam.

Pravzaprav je iskanje kaskaderja danes zelo mogoče s pomočjo interneta. Natančneje, obstajajo aplikacije, ki skušajo čim bolj povezati podobne ljudi s prepoznavanjem obraza. Enkrat uporabite aplikacijo Twin Stranger, Presenečeni boste nad podobnostjo, ki jo imate z nekom drugim.

Po drugi strani se tudi govori, da je po vsem svetu približno 7 ljudi, ki so podobni tebi. Ali verjamete v to možnost? Vse se je začelo pred nekaj leti pri nekaterih prijateljih, ki so začeli izvajati akcijo, da bi ljudje na družbenih omrežjih lahko spoznali nove ljudi, pa tudi našli svojega morebitnega dvojčka..

Počasi je tisto, kar se je začelo kot velika zanimivost, postalo nekaj večjega, kot so si sploh predstavljali. Tako se je čez nekaj časa rodil spletni portal z imenom twinstrangers.net (Da, precej izviren). Bistvo je, da ista barbarska funkcija, ker ima sistem za prepoznavanje obraza kar daje impresivne rezultate.

Kazalo ()

  Kako se je rodil projekt Twin Stranger??

  Ironično je, da se zgodba začne, ko je eden od ustanoviteljev spleta, Niamh geany, Potuje na Irsko in sreča mlado žensko, ki je bila neverjetno pljuvalka. Mlada Irska z imenom Karen branigan Y. Niamh geany ločijo jih le 3 leta. Še več, če v YouTubu poiščete in poiščete njihova imena, lahko naletite na videoposnetek, ki je bil v svojem času precej viralen..

  Twin Stranger algoritem vam omogoča, da najdete svojega dvojčka

  The algoritem, ki uporablja Twin Stanger Je precej učinkovit in hkrati eden najlažjih pri delu z obrazi ljudi.

  Najprej morate vstopiti na uradno spletno stran (v prejšnjih odstavkih imate neposredno povezavo). poleg tega morate začeti izpolnjevati neke vrste zavihek z vsemi lastnostmi našega obraza. Da bo algoritem deloval najučinkoviteje, mu morate zagotoviti čim več podatkov. Bolj ko ste natančni, bolje je.

  Ko je to končano, pojdimo tja, kjer piše "Prijavite se"In od tam boste spoznali vse, kar morate storiti. Resnica je, da gre za stran in vmesnik, ki sta dokaj enostavna za razumevanje in zelo intuitivna. Ko končate z zagotavljanjem svojih podatkov, na koncu gremo tja, kjer piše "Ustvari uporabnika"in pripravljen.

  Na začetku te spletne strani je bila storitev, ki so jo ponujali, popolnoma brezplačna. Sčasoma so pridobivali priljubljenost in slavo. In tako kot pri mnogih znanih in zelo zahtevnih aplikacij, postanejo plačani.

  Resnica je, da je povsem razumljivo, da se to zgodi. Še posebej pri tovrstnih aplikacijah za iskanje dvojic. No, potrebno je veliko vzdrževanja, orodij in strežnikov z visoko zmogljivostjo, da lahko zadovoljimo povpraševanje uporabnikov.

  Toliko, da so morali ustvarjalci to omogočiti zapis skoraj 4 USB da bi lahko vse delovalo. Kot veste, na tem svetu nič ni zastonj. Veliko manj strežnikov za vzdrževanje take spletne strani.

  Dobra stvar je, da obstaja veliko aplikacij, ki vam omogočajo, da ne samo najdete svojega dvojčka, ampak tudi in celo LGBTIQ + aplikacije za zmenke med homoseksualnimi ali biseksualnimi osebami. Ni pomembno, kakšna je vaša spolna usmerjenost ali okus. vedno bodo na voljo aplikacije, ki vam bodo omogočile, da spoznate več ljudi, ne glede na državo, v katero pripadajo.

  Uporaba socialnih omrežij je dosegla marsikaj, da bi ugotovila, kdo je videti kot ti Twin Stranger najboljši način za iskanje svojega dvojnika na svetu in najuspešnejša možnost na trgu.

  Še več, tukaj je video, o katerem smo govorili zgoraj, tako da lahko vidite, da je eden izmed njih eden od ustanoviteljev spletnega mesta.?

  Ambra in Jennifer - Amazing Doppelgängers - Neznanca dvojčka
  Oglejte si ta video na YouTubu

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar