Glavni » alibaba-info » Kako najti svojo izgubljeno mobilno napravo doma, če je tiho

Kako najti svojo izgubljeno mobilno napravo doma, če je tiho

AliExpress WW

Normalno je, da vsake toliko ne vemo, kje smo odšli mobilno napravo, na splošno, ko nekaj minut iščete, jo na koncu najdete, kaj pa če je ne najdete?

Čeprav izguba doma ni enaka kot pri ukradenju in jo morate poiskati, vam bomo v tem primeru pokazali, kako hitro poiščite.

Ali ste s svojim mobilnim telefonom v roki in nenadoma nekdo govori s tabo, vstaneš in pustiš, potem ko se zaveš, ne veš, kje si ga pustil.?

Ali pa, da opravljate kakšna gospodinjska opravila, nekaj dela, kuhate ali kaj drugega in nenadoma, ko se zaveste v rokah nimate več mobilnega telefona, težava je v tem, da sploh ne veste, kdaj ste ga izdali.

Čeprav na enak način obstaja možnost, da ste od njega nekako raztreseni ljudje, da se sploh ne zavedajo, kje pustijo stvari "ne izgubiš glave, ker je zataknjena " bi rekla moja mama.

V vsakem od primerov ne vemo, kako najti mobilni telefon in se lahko zgodi, da tudi vi noreš jo iščeš, a ne glede na to, kako težko se potrudite, ga ne najdete, zato je najpreprostejša rešitev označiti.

Najslabše od vsega je, da če ste ga pustili v tišini, se ne morete niti poklicati z drugega mobilnega telefona, da bi našli napravo. Tudi če ste telefon pustili na predelu, kot je blazina ali mehka površina, tudi če je vibrator ne boste poslušali.

Ko se takšne stvari zgodijo, vam ni treba obupati, ker obstaja način zvoka naprava dovolj močna, da jo najdejo celo sosedje. Kako je z metodo? Kako deluje?

Nato vam bom pokazal, kako lahko mobilni telefon najdete doma ali kjer koli, če stee je tiho, Sploh ni zapleteno in v bistvu boste potrebovali le podatke o svojem Gmail računu.

Kazalo ()

  Kako narediti tihi mobilni obroč

  • Prva stvar, ki jo boste potrebovali, je telefon, tablični računalnik ali celo računalnik z brskalnikom.
  • Poleg tega morate poznati Gmail račun, ki ga napravo, ki jo želite najti in to v tišini.
  • Druga temeljna stvar je, da morata imeti dve napravi, ki jo boste uporabljali, tako izgubljeno kot tablični računalnik, telefon ali računalnik internet..
  • Prva stvar, ki jo boste storili, je, da odprete Upravitelj naprav Android in se boste morali prijaviti.
  • Ko ste prijavljeni, morate iti tja, kjer piše Prstan / prstan tako da naprava na ta način začne zvočati.
  • Za nekaj minut bo mobilni telefon v tišini začel zvokati precej glasno in ko ga najdete, lahko s pritiskom na gumb za vklop zaustavite zvonjenje.

  Iskanje mobilnega telefona v tišini na najpreprostejši in najhitrejši način, ki si ga lahko predstavljate

  Kot boste videli, ni preveč zapleteno poiščite telefon, ki ga imate v tišini, ključno je imeti podatke iz računa Gmail iste in druge naprave, od koder lahko dostopate do upravitelja naprav Android.

  Ponovno pojasnjuje, ker je pomembno, da je v mobilni napravi konfiguriran račun Gmail, ki je dejansko lastnik telefona in ne uporablja računa. katero koli za vašo konfiguracijo, imeti prave podatke na napravi je lahko koristno v trenutkih, ko si tega najmanj predstavljate.

  Izguba telefona zunaj doma je ena najhujših stvari se nam lahko zgodijo, ne samo, da je možnosti za njegovo obnovitev malo, ampak tudi težko je vedeti, kje smo ga pustili, in zato iti neposredno tam iskat.

  Resnica je, da morate v vsakem primeru v takšnih situacijah upoštevati, kar lahko tudi mi izgubite pametni telefon v hiši, in če ne želite izgubljati časa, vam bomo o tem korak za korakom pokazali privlačno.

  In to je, da se je mnogim od nas zagotovo že kdaj zgodilo, to izgubimo lastni mobilni telefon nekje v hiši in to je tako neumno, kot se zdi, če ga nosimo s seboj, medtem ko počnemo stvari, smo ga morda nekje pustili, da se kasneje žal ne spomnimo.

  Vsekakor pa morate vedeti, da bo to, če ga bomo pustili v tišini, neuporabno začnimo ga klicati, saj bomo samo izgubljali čas, razen če je na trdi podlagi.

  Ker se mnogim našim bralcem zdi, da se jim to dogaja vsak dan, smo v zvezi s tem iskali rešitev in prvo, kar jim moramo povedati, je, da na srečo obstaja način, kako najti mobilni telefon je najdeno izgubljeno v hiši, in to dolgujemo Googlu.

  Ali so razvijalci podjetja, ki slovi po iskalniku, pred kratkim napovedali funkcijo, imenovano "Poišči mojo napravo ", ki je povezan z našim Gmailovim računom in v teh primerih rešuje naše življenje.

  Kako lahko hitro najdem izgubljeni mobilni telefon doma

  Trenutno obstaja več oblik poiščite mobilni telefon, tokrat pa vam bomo povedali, da lahko aplikacijo Najdi me varno naložite.

  Prvo, kar morate vedeti o tem, je to ta Googlova aplikacija Ima ogromno funkcij in notranjih elementov, ki jih moramo upoštevati.

  Najprej morate razmisliti na enak način kot v tem oddelku s svojim e-poštnim naslovom in geslom, ki ju imate povezan z mobilnim telefonom, mobilni telefon boste lahko našli, tudi če je utišan.

  Ko začnete z razdelkom Najdi mojo napravo, boste videli, da obstajajo različni načini za iskanje naprave, ki je nismo mogli najti, in da je ena izmed njih posebej označuje "Predvajaj zvok ", kar potrebujemo, da pametni telefon začne zvoniti in ga lahko najdemo.

  Resnica je, da gre za dokaj preprost korak za korakom, če bi prišli izgubljati čas z njim. Na enak način moramo poudariti, da se ta zvok reproducira tudi, če je bil terminal prej tiho..

  Če ga niste našli, je naše priporočilo vedno v teh primerih to ponovite zgornje za ponovno predvajanje zvoka na mobilnem telefonu.

  Vedeti morate, da je vsak od teh zvočne seje trajalo bo približno pet minut, dokler naprave po iskanju ne izklopite.

  Na enak način lahko v razdelku Poišči mojo napravo Android v spletu od nje zahtevate, da navede posebej položaj terminala, če res dvomite, ali je doma.

  Na koncu ne pozabite, da je ta korak za korakom uporaben šele, ko vnesete svoj Gmail račun in geslo, povezano s pametnim telefonom, zato vam priporočamo, da vedno imejte te podatke pri roki, v nasprotnem primeru lahko na koncu zapravite še več časa.

  O tem ni veliko več povedati, le da kot vedno priporočamo, da upoštevate vse korak za korakom, in če imate kakršna koli vprašanja, ki se vam lahko pojavijo, nas kontaktirajte.

  Ali ste s tem korakom našli svoj izgubljeni mobilni telefon v svojem domu?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar