Glavni » alibaba-info » Kako najti mobilne posteljice na AliExpressu

Kako najti mobilne posteljice na AliExpressu

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 10X T10 194 W5W 6SMD LED avtomobilska žarnica z napajanjem Canbus, brez napake, ksenonsko bela Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 2 Lesena zibelka z omaro - Fentoys GL314 Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 3 2.2M / 3M blazina za vzglavnik za otroško posteljo, vzglavnik za dečke in deklice Štiri pletenice Otroška posteljica Odbijač Otroška posteljica Otroška posteljica Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 4 Blazina za blazino za vzglavnike za otroke 2,2M za otroško posteljo, vozel, pletenice, zaščitna posteljica za otroke Soba Decor Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 5 Polnilna postaja Sunmi L2 / M2 Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 6 Lesena zibelka - Fentoys GL369 Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 7 3M otroški odbijač postelja pletenica vozel blazino blazino za posteljico za dojenčke Bebe lit Otroška postelja zaščitna postelja Dekor sobe Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 8 Novo polnjenje za uro Samsung Gear S igente SM-R750 priklopna postaja za zibelko + kabel USB Črna Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 9 Novo polnjenje za pametno uro Samsung Gear S SM-R750 Priklopna postaja za zibelko + kabel USB Črna Glejte Priporočena najboljša cena št. 10 Otroška postelja Nadstrešnica Komarnik Mreža za zavese Posteljna kupola Šotor Nordic Style Princess Mosquito Mreže za dojenčke Otroške posteljice Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

Jaslice so ena prvih otroških igrač, vendar je veliko več kot to: pomaga spodbuditi njen razvoj. So zelo zanimivi in ​​praktični elementi, ki otroku poleg razvijanja čutov in domišljije pomagajo odkrivati ​​oblike in barve. Danes bomo na AlixBlogu govorili o njegovih prednostih in vam pokazali različne modele, materiale in sloge mobilnih jaslic, ki jih lahko najdemo v AliExpressu, po zelo zanimivi ceni.

movil-cuna-bebe-aliexpress

Vloga posteljice pri razvoju otroka

Ta pisani element je prvo, kar bo videl vaš dojenček, ko se zbudi, zato ga je treba izbrati previdno in upoštevati perspektivo, ki jo bo imel naš malček. Običajno so polne barv, oblik in zvokov, ki mu pomagajo ustvariti pozitivno vzdušje v povsem novem svetu. Imajo pa tudi številne prednosti:

  • Prispevajo k vizualnemu in slušnemu razvoju
  • Izboljšajte zaznavanje barv
  • Pomagajo razviti koordinacijo med očmi in rokami, saj se jo bo otrok poskušal dotakniti.

Kot lahko vidite, so bistveni element za vsako novorojenčka, vendar morajo izpolnjevati tudi nekatere zahteve. Viseče igrače morajo biti lahke, tako da se otrok ob dotiku ne bo poškodoval, niti ne smejo posegati pri dvigovanju ali dajanju otroka v posteljo (za vaše lastno udobje) in na koncu mora biti posteljica dobro pritrjena, da prepreči padel nanjo.

Vrste mobilnih jaslic in kako jih najti v AliExpressu

V AliExpressu lahko najdete najrazličnejše mobilne posteljice, če pa hitro poiščemo, boste ugotovili, da zanje ni posebne kategorije, zato je iskanje tistega, kar iščemo, lahko odisejada. V tem članku bomo torej razložili najbolje prodajane modele, njihove značilnosti in najbolj prodajane modele z največjo raznolikostjo mobilnih telefonov, tako da boste morali samo skrbeti, ali boste izbrali, kateri vam je najbolj všeč.

Sestavljena posteljica za mobilne naprave

Najbolj običajen način ureditve posteljice za posteljico je pritrditev zgibne roke na eno stran posteljice, tako da je mobilnik na dojenčku (med 25 in 30 cm nad glavo). Je tudi veliko bolj udoben in varen, saj ne moti držanja otroka in vemo, da je dobro pritrjen.

V AliExpressu smo našli široko paleto mobilnih jaslic z zgibno roko. Najbolj prodajane in najbolj priljubljene so tako imenovane "tehnološke mobilne naprave ", ki vključujejo mobilne ali svetlobne projekcije. Obstajajo različne teme za mobilne posteljice, ki vam jih bomo pokazali spodaj.

Najbolj prodajana posteljica za mobilne naprave na AliExpressu je ta model iz oblakov in letal. Glasbena skrinjica je oblikovana kot NLP, vsebuje do 108 pesmi in tudi projicira svetlobo na strop. Vključuje funkcijo daljinskega upravljanja in vrtenja. Zelo popoln mobilni telefon.

movil-cuna-aviones-aliexpress

Drugi najbolje prodajani je srček. Značilnosti so enake prejšnjim mobilnim napravam, toda namesto letal so glavni junaki tega mobilnika lepi vrtiljaki.

movil-cuna-caballitos-carrusel-bebe-aliexpress

Toda ena najpogostejših tem pri mobilnih posteljicah je narava in njene živali. Tu boste našli tri modele, ki jih navdihuje narava: čebele, kiti ali opice, vaš otrok jih bo zagotovo oboževal. V tem primeru glasbena skrinjica ne oddaja svetlobe.

movil-cuna-animales-bebe-aliexpress

Če pa raje prilagodite otroško posteljico, lahko to storite tudi vi. Potrebujete le strukturo, ki jo najdete v AliExpressu, tako da kliknete tukaj in dodate pripomočke ali lutke, ki so vam najbolj všeč.

estructura-soporte-movil-cuna-bebe-aliexpress

Poleg zgradbe lahko najdete tudi glasbene skrinjice, kot je ta, ki vam bodo pomagale zabavati otroka. Zdaj morate dodati plišaste živali, ki so vam všeč, ali jih narediti z lastnimi rokami, če ste domači mojstri..

caja-musica-estructura-movil-cuna-bebe-aliexpress

Jaslice mobilni komplet

Tovrstne garniture lahko obesite na konstrukcijo, ki smo vam jo že pokazali, lahko pa tudi na strop (poskrbite, da bo dobro pritrjena na udarce ali sunke, ki jih lahko dojenček zada).

Na AliExpressu obstaja velika raznolikost. Najbolj priljubljeni so plišasti kompleti, kakršnega vam pokažemo na sliki, ki jih najdete tukaj. Idealne so za otroka, saj so mehke, ljubke in mu preprečujejo, da bi se poškodoval. S klikom tukaj lahko najdete druge zelo lepe modele.

movil-cuna-peluche-aliexpress

Najdemo tudi lesene garniture, ki imajo bolj obrtniško estetiko, so preproste, a zelo lepe. Kliknite tukaj, da ga najdete.

movil-cuna-madera-aliexpress

Spirala dejavnosti

Te priročne spirale za dejavnosti, ki jih lahko vstavite v posteljico ali voziček za zabavo svojega otroka, so dobra alternativa, čeprav niso ravno mobilni. Zavzamejo malo prostora, jih je enostavno postaviti, varno in tudi zelo poceni.

espiral-actividades-cuna-cochecito-bebe-aliexpress

Dejavnosti lok

Tako kot spiralo tudi tega premca ne moremo uvrstiti med otroške posteljice, vendar se nam zdi tudi zelo koristna alternativa za okrasitev otroške posteljice ali vozička. To je lok za dejavnosti, ki ga lahko postavite na posteljico ali voziček. So pisani in veseli elementi, ki jim omogočajo zabavo na preprost način.

arco-de-actividades-cuna-aliexpress

Najboljše trgovine AliExpress, kjer najdete poceni in kakovostne mobilne posteljice

Zdaj lahko izbirate med vsemi informacijami, a modelov je še veliko več, zato smo zbrali najboljše trgovine AliExpress, kjer lahko najdete najrazličnejše mobilne posteljice. Vsi so ugledni prodajalci, saj so, kot vam vedno rečemo, zanesljivejši.

  • XDREAMHOBBY Ltd - Ali so vam bile všeč tehnološke posteljice? Tu boste našli veliko zelo izvirnih in poceni modelov.
  • Uradna trgovina SHILOH - Če so vam bile všeč plišaste mobilne posteljice, se ustavite v tej trgovini, kjer boste našli nekaj čudovitih modelov.
  • Bestore Baby Care Co., Ltd - V tej trgovini je mobilni telefon, spirale ali loki za aktivnosti, vse, kar iščete.
  • KidSpace - Niste še našli tistega, kar iščete? V tej trgovini smo poleg spiral in lokov za aktivnosti našli nekaj impresivnih sestavljenih mobilnih jaslic, pridite in si oglejte.
  • Trgovina Howell - Če ste se odločili za lastno mobilno posteljico, boste v tej trgovini našli materiale, pa tudi zelo lepe mobilnike za jaslice iz lesa in lesa.

In ti? Ste že kupili posteljico za mobilne naprave na AliExpressu? Spodaj nam lahko pustite komentar, veseli bomo vašega mnenja.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar