Glavni » alibaba-info » Kako poiskati nov zamrznjeni «kitajski LEGO» na AliExpressu

Kako poiskati nov zamrznjeni «kitajski LEGO» na AliExpressu

AliExpress WW

S premiero drugega filma Frozen so Elsa, Anna in Kristoff spet bolj modne kot kdaj koli prej. Postal je referenčni film za vse otroke in njegove igrače vsako leto pometajo prodajo, zato se je Lego odločil, da bo predstavil novo kolekcijo gradbenih kompletov, ki so jih navdihnili najbolj priljubljeni prizori iz filma Frozen.

Toda ti gradbeni kompleti niso poceni, še posebej, če upoštevamo, da so zelo srednje zahtevni, saj so namenjeni otrokom od 3. leta dalje. Zato bomo spodaj razložili, kako jih najti cenejše v AliExpressu, kjer so kitajske blagovne znamke, kot sta Lepin ali Decool, že izdale komplete Frozen s skoraj enako kakovostjo, a veliko ceneje..

Zamrznjeni gradniki v AliExpressu

Torej želite kupiti Lego od podjetja Frozen, vendar ne da bi pri tem pustili bogastvo, potem vam bomo pokazali, kako najti najboljše komplete Lego tipa Frozen za manj kot 30 evrov in z veliko urami zabave. Pokazali vam bomo, kako jih najti enega za drugim, če pa si jih želite ogledati sami, jih lahko najdete s klikom tukaj.

Elsina kreativna škatla za nakit

Začnemo s to kreativno škatlo za nakit, gradbeno igro, ki jo navdihuje Frozen II, ki ni le zabavna, ampak tudi zelo praktična. Navdihnjeni z Elsinim gradom in okrašeni s snežinami in drugimi prikupnimi okraski, mini figure Elsa, Anna, Olaf in Nokk ter dva prstana.

Ko je sestavljen, ga lahko uporabljate kot škatlo za nakit, saj ima predal s ključavnico in ogledalo. To je komplet več kot 300 kosov, zato je priporočljiv za otroke od 6. leta dalje. Je popolno darilo za ljubitelje sage za vse podrobnosti, ki jih vključuje.

Elsina čarobna ledena palača

To je eden najbolj iskanih Lego iz podjetja Frozen, saj poustvarja Elsino ledeno palačo z dvema nadstropjema in vsemi podrobnostmi: Elsina soba s prosojnim balkonom, drsnim mostom, vrtljivim stopniščem, kuhinja s pohištvom, park iger

...

Vključuje različne detajle v notranjosti palače, priložene pa so tudi mini figure Elsa, Anna, Olaf, Merengue in Nevaditos ter dve sani. Ima 711 kosov in zato je priporočljiv za otroke, starejše od 6 let. Najdete ga tukaj.

Grajska vas Arendelle

Ena najnovejših izdaj, ki jih navdihuje Frozen II, je Arendelle Castle Village. Ta komplet je opremljen s podrobnostmi, tako da se lahko ure in ure predvajajo, ko poustvarjajo prizore iz filma. Spredaj prikazuje fasado hiše Ane in Elze, zadaj pa najdemo 3 nadstropja, ki poustvarjajo prestolnico, spalnico in podstrešje.

Vsako nadstropje vključuje pohištvo za poustvarjanje prostora, spremljajo pa ga tudi stojnice na prostem in čoln na vesla. Vključuje like Anna, Elsa in Kristoff ter različne figure živali in tone dodatkov. Ima 521 kosov in je priporočljiv za otroke od 5. leta dalje.

Začarana hiša na drevesu

Čarobna hišica na drevesu, predstavljena v filmu, je zdaj zelo zabaven komplet gradnikov. V pritličju najdemo spalnico in v zgornjem delu jedilnico z gazebo in zadrgo za hiter spust.

Za boljše poustvarjanje okolja začaranega gozda ima poleg čarobnega portala tudi ribolovno območje, prostor za kampiranje in zajčji brlog. Vključuje Matias, Anna, Olaf in dve zajčji minifiguri. Komplet vsebuje 378 kosov in je priporočljiv za otroke, starejše od 6 let. Najdete ga s klikom tukaj.

Praznovanje na gradu Arendelle

S to gradbeno igro boste pomagali Elzi, Ani in Olafu, da pripravijo vhod v grad za zabavo pri Ani in ji dostavijo darila za rojstni dan. Spredaj bomo našli fasado gradu, okrašenega za zabavo, zadaj pa poustvarjajo 3 grajske prostore: v spodnjem delu dnevna soba s kaminom, v zgornjem delu pa Annina spalnica in Elzina ledena soba s toboganom.

Komplet vključuje vse vrste pohištva in podrobnosti za zabave, mini slike Elsa, Anna, Olaf in 3 male snežake. Imeli bomo tudi mizo s torto in dva blata. Ta 477-delni komplet je priporočljiv za otroke od 6. leta dalje.

Zimsko igrišče Ane in Elze

Na koncu vam pokažemo še idealno gradbeno igro za začetnike, saj ima le 94 kosov, zato je primerna za otroke od 4. leta dalje. To je zimsko igrišče Frozen, ki vključuje ledeno palačo s toboganom, vrtljiv vodnjak, katapult in različne detajle pohištva..

Kljub temu, da ga je enostavno zgraditi, mu ne manjka podrobnosti, vključuje pa tudi minifigure Ane, Elze in severnega medveda. Tudi številne podrobnosti, kot so smuči, piškoti, skodelice

...

Najdete ga s klikom tukaj.

Več nasvetov za nakup kitajskih legojev in drugi nasveti za nakup na AliExpressu

Kot lahko vidite na AliExpressu, je te znane zmrznjene gradbene komplete zelo enostavno najti, v našem blogu smo analizirali tudi poceni in kakovostne kitajske legoje iz drugih filmov, kot sta Harry Potter ali Vojna zvezd. Ti gradbeni kompleti so zelo kakovostni in zelo podobni originalom, vendar po tretjini cene.

Če želite več nasvetov in trikov za varen nakup, ne pozabite, da imamo v našem spletnem dnevniku razdelek z vadnicami, v katerem razlagamo vse, od načina plačila do kuponov in popustov. Če začnete kupovati na tej spletni strani, vam priporočamo, da začnete z našim dokončnim vodnikom po AliExpressu, ki vsebuje vse, kar morate vedeti za prvi nakup.

In ti? Ste že kupili katerega od teh kitajskih legojev pri Frozen? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj z vašo nakupovalno izkušnjo.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar