Glavni » alibaba-info » Kako najti poceni jakne na AliExpressu

Kako najti poceni jakne na AliExpressu

AliExpress WW

V nekaj mesecih nas je kar nekaj bralcev vprašalo, ali bi lahko napisali članek o tem, kako najti poceni jakne / jakne z blagovno znamko na AliExpressu. Seveda ne! V AlixBlogu smo raziskali temo in našli nekaj trikov, za katere upamo, da vam bodo pomagali pri iskanju popolne jakne na AliExpressu.

Majhen odstavek pred začetkom. Če imate podjetje ali začenjate ustanavljati, lahko najdete tudi trgovce z oblačili. Če vas zanima nakup poceni jakne na debelo, vam priporočamo, da si ogledate naš vodnik o nakupu na debelo na AliExpress in Alibaba.

Ali je težko najti poceni jakne z blagovno znamko na AliExpressu?

Če sledite AlixBlogu, boste že vedeli, da je iskanje izdelkov z blagovno znamko na AliExpressu lahko precej težka naloga. To je zato, ker prodajalci pri sklicevanju na blagovne znamke uporabljajo kratice, zato se izogibajo težavam z zakonodajo. Zato vam priporočamo, da si ogledate našo tabelo ključnih besed blagovne znamke. Tu boste našli veliko kratic za iskanje določenih blagovnih znamk.

Torej, kako najdem blagovne znamke jakne?

Po dolgem raziskovanju je najboljši način za optimizacijo iskanja naslednji. Prvi korak je, da odprete "Brand Finder " in določite kratice. Ko je to končano, jih kliknite, to vas pripelje do filtriranega iskanja na AliExpressu. Videli boste, da se bo ključna beseda pojavila v iskalniku. Zdaj morate le dodati nekaj drugih besed. Če iščete moške jakne, dodajte "jakna moški " ali "jakna moški ", za ženske "jakna ženske " ali "jakna ženska " (kratica + spol + vrsta izdelka). Tu je primer jakne Zara:

Videli boste tudi, da lahko v vrstici na levi še bolj filtrirate rezultate, na primer usnjene jakne Zara, volnene jakne, jopiči

...

Mimogrede, če je vaše poslanstvo tukaj najti jakne znamke Belstaff, imamo članek, ki vam bo iskanje olajšal!!!

Bodite previdni z LOGOSI!!

Jakne, ki jih najdemo na AliExpressu, so tako poceni, ker so kopije. Kot smo že omenili, se tržniki v svojih opisih izogibajo uporabi besed blagovnih znamk. Pomembno je, da veste, da se izogibajo tudi uporabi logotipa blagovne znamke na fotografijah izdelka (tudi zato, da se izognejo pravnim težavam).

Ali to pomeni, da bo jakna prišla k vam z izkrivljenim logotipom ali še vedno, vendar brez logotipa? Odgovor je NE, ker se pred kakršnim koli nakupom s klepetom obrnete na prodajalca in ga vprašate, ali je plašč opremljen z resničnim logotipom in ali vam lahko pošlje fotografije. Zelo pomembno je, da tega koraka ne preskočite, edini način, da zagotovite, da je jakna takšna, kot v resnici mislite. Tako se boste izognili neprijetnim presenečenjem.

Poceni jopiči za moške in ženske kitajskih blagovnih znamk

Če vas ne moti obleči jakno z logotipom priljubljene blagovne znamke, postane naloga veliko lažja. AliExpress je največja spletna trgovina z oblačili na svetu in imajo na stotisoče prodajalcev, ki ponujajo zelo kakovostne jakne za moške, ženske in otroke po izjemno ugodnih cenah. Tu je nekaj ključnih besed, s katerimi lahko podarite priljubljene jakne.

Iskanje vrste jakne
Moško usnjeIskanje
Usnje za ženskeIskanje
Moški kavbojkeIskanje
Ženske kavbojkeIskanje
Jarek / plaščIskanje
Snežne jakneIskanje
Oblečni plaščiIskanje
JopiceIskanje

Kako še bolj filtrirati rezultate plašča?

S temi ključnimi besedami boste dobili veliko rezultatov, vendar ne skrbite, če želite filtrirati izdelke, lahko to storite z vrstico na levi. Tu lahko iskalniku AliExpress poveste, kakšno vrsto zapiranja želite, kakšen slog, vrsto okraskov, vrsto vratu, ki ga iščete, barvo, dolžino rokavov, velikost, vrsto materiala itd.

...

Zelo priporočljivo je, da uporabite to orodje, saj vam bo olajšalo življenje in prihranilo veliko časa pri iskanju popolne jakne..

Iščete usnjeno jakno? Upoštevajte

Če iščete usnjeno jakno, je pomembno ugotoviti, ali gre za pravo usnje ali sintetični material, ki posnema usnje. Če želite poceni duhovniško jakno, boste naleteli na številne jakne, ki so narejene iz poliuretana (PU). Čeprav ni slab material in je precej trpežen, logično ni pravo usnje. Če želite ugotoviti, ali je jakna narejena iz te sintetične tkanine, si oglejte dve stvari:

  • V opisu izdelka (običajno omenite material)
  • Na ceno, če vrsta blaga v opisu ni navedena. Če je cena zelo nizka, ste lahko prepričani, da jakna ne bo iz pravega usnja.

Če po ogledu teh dveh stvari še vedno dvomite, se obrnite neposredno na prodajalca ali ga preprosto zamenjajte (na bolj pregleden).

Bodite previdni pri velikostih!

Tukaj je vodnik, kako določiti svojo velikost na AliExpressu. Če želite članek pogledati, je pomembno, da pred nakupom veste več stvari. Prvi je, da se velikosti lahko razlikujejo glede na prodajalca. Zato je nujno, da si na strani izdelka ogledate pretvorbeno tabelo, ki jo ponujajo prodajalci..

Prav tako je zelo priporočljivo, da si oceno izdelka ogledate skupaj s pregledi potrošnikov. Če je prodaj veliko, rezultat presega 92–95% in v komentarjih ni nobene omembe, da je velikost večja ali manjša od običajne, boste pred dobrim prodajalcem. Poleg tega nikoli ni slaba ideja, da se obrnete na prodajalca, da vam pove svoje mnenje o velikosti, ki vam ustreza..

Kakovost jopičev in zakonitih prodajalcev

Očitno je kakovost izdelka odvisna od prodajalca. Pomembno je, da pred kakršnim koli nakupom malo raziskujete s prodajalcem. Poglejte njen ugled, obseg prodaje, ki ga je ustvaril, in seveda ocene in komentarje potrošnikov. Če imate visoke ocene in so potrošniki zadovoljni, je to dober znak.

Še ena stvar, na katero morate biti pozorni, je povprečje prodajalca za "izdelek kot v opisu", "komunikacijo" in "hitrost pošiljanja." Te podatke boste našli s klikom na pozitivne ocene.

Če so te zelene, trgovina presega povprečje, če so rdeče, je pod povprečjem. Logično je, da ne kupujte pri prodajalcu, ki ima enega od teh odsekov v rdeči barvi!

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar