Glavni » alibaba-info » Kako najti denarnice, torbice in imetnike kart za moške in ženske v AliExpressu

Kako najti denarnice, torbice in imetnike kart za moške in ženske v AliExpressu

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 Antares AutoTune Pro 9.1.0 | Polna različica | Neposredna povezava za prenos + Navodila niso za mac Glejte najboljšo ceno Priporočeno Nº 2 2020 luksuzna denarnica za moške / ženske Denarnica iz tiskanega cvetnega usnja Denarnice za moške Fashion Designer majhne torbice imetnik kartice Denarnica Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 3 Crocrogo Geometric Luminous Reflective Long Denarnice Moda Japonski slog PU usnje Mobitel Denarna torbica Nosilec kreditne kartice Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 4 BRAZZA DENARNICA Moška denarnica Usnjeno platno Imetnik kreditne kartice Ženske denarnice Ženske modne priložnostne moške Žepna torbica s sklopko Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 5 Vrhunska visokokakovostna denarnica Paris kariran slog Dizajner moška denarnica ženska denarnica vrhunska žival Denarnice imetnik kartice kovanec torbica Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 6 137 # nov vzorec modna denarnica ženske kartice in kovanci znane ženske denarnice torbica imetnik kartice ženska oblikovalka denarnice Poglejte najboljšo ceno Priporočeno št. 7 Nova aluminijasta kovinska bankovna kartica, ki blokira trden etui, denarnica, kreditna kartica, anti-RFID optično branje, zaščitni držalo, imetnik kartice ženska Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. Modno imetnik denarnice za kreditno kartico 817 za denarnico z denarnico s kovancem Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 9 Ustvarjalna torbica za vizitke nerjaveče jeklo Aluminijasto držalo Kovinska škatla Kredit Moški Držalo za vizitke kovinska denarnica Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. Držalo za kartice iz kravjega usnja Tanka vintage denarnica za kreditne kartice Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

Prejeli smo več sporočil z vprašanjem, ali na AliExpressu obstajajo moške usnjene denarnice, vi pa nas vprašate tudi o njihovi kakovosti, če se prodajajo na tej platformi. No, različni prodajalci AliExpress ponujajo denarnice za moške in kako bi lahko bilo drugače, tudi za ženski spol.

Denarnice, torbice, imetniki kartic, denarnice

...

imeli boste izbiro. Poleg tega po dokaj ustrezni in poceni ceni v primerjavi z drugimi spletnimi trgovinami, zlasti z usnjenim materialom, za katerega že zdaj veste, da je običajno nekoliko dražji..

Ta priročnik smo napisali z namenom, da se približamo najboljšim referencam, ne da bi morali zapraviti sekundo za iskanje denarnic na AliExpressu. Ti dodatki so eden najbolj zahtevnih in hkrati kupljenih na platformi. Po drugi strani pa so tudi med najbolje cenjenimi s strani kupcev, predvsem zaradi cene in kakovosti izdelave. Kakor koli že, če si želite ogledati vse modele denarnic in torbic, ki so v AliExpressu, preprosto kliknite tukaj.

Iskanje torbic in denarnic za moške in ženske v AliExpressu

Za razliko od drugih izdelkov na AliExpressu NI težko najti denarnic, denarnic in denarnic. Eden najhitrejših načinov, kako priti do portfelja torbic in denarnic, je iskanje po kategorijah AliExpress. V 'Čevlji in torbe ' se pojavijo druge podkategorije, kjer najdete moške in ženske. Obstaja tudi možnost z uniseks denarnicami. Na naslednji sliki je povsem jasno ?

monederos

Če pa želite iti neposredno zdaj, smo ločili iskanja, da vam olajšajo iskanje.

  • Torbice za ženske
  • Kovanci za moške
  • Denarnice

Videli boste, da je pri iskanju na tisoče rezultatov. V tem primeru lahko nasvet uporabite za filtriranje iskanja po ceni, brezplačni pošiljki, prodaji, ustreznosti in vrednotenju

...

. ali s katerim koli od naslednjih atributov slike. Tako boste prihranili čas s pregledom virtualnega portfelja denarnic in torbic.

filtrar

Ker mnogi uporabniki neposredno iščejo material, iz katerega so izdelani ti dodatki, bi bilo pomembno tudi, da si ogledate usnjene denarnice in usnjene denarnice..

In nedvomno pri iskanju 'denarnica ' pride do iskanja z več referencami, saj je nekatere trgovine še vedno bolje upravljati v angleščini kot v španščini, zato denarnice prej kategorizirajo s to besedo..

Nekatere znamke torbic in denarnic so na voljo na AliExpressu

Nekatere večje blagovne znamke so v AliExpressu nekoliko skrite, da bi preprečile piratstvo in avtorske pravice. Zato včasih ni tako preprosto, kot se zdi, da bi našli denarnice in denarnice za moške ali ženske določene blagovne znamke. Če želite več informacij, priporočamo, da obiščete našo slavno tabelo ključnih besed in poiščete blagovne znamke v AliExpressu.

V AlixBlogu vemo, kako pomemben je čas za vse uporabnike, zato smo se odločili raziskati platformo, dokler ne najdemo nekaterih ustreznih znamk torbic in denarnic.

  • Foxer
  • Dreabasaa
  • Cluci
  • Sprehod Prihod
  • Kevin Yun
  • Bostanten
  • Ecosusi

Pomembno je tudi, da veste, da pri Dolce & Gabbana, Versace, Guess, Gucci ali Prada, drugih najbolj znanih podjetjih, nismo našli denarnic in torbic. Če imate, omogočimo komentarje na koncu članka, da nam lahko sporočite. Nam lahko pomagaš? Kmalu bomo članek razširili!

In kakovost usnja in usnja denarnic?

To je še eno najpogostejše vprašanje med uporabniki skupnosti AliExpress. Je pravo usnje? Kako naj zaupam, če izdelka ne vidim v prvi osebi? Za to vam najprej svetujemo, da poiščete pripombe kupcev v zgodovini transakcij in vrednotenja, ki je prikazana na koncu vsakega članka. Vsekakor je material po mnenju uporabnikov običajno kvaliteten. Če pa ni, kar bi se v nekem hipotetičnem primeru lahko zgodilo, se obrnite na AliExpress, razkrijete primer in s 100-odstotno verjetnostjo vrnejo denar in prodajalca kaznujejo. Zato nikogar ne zanima kakovost, ki vam je kasneje ne more dati..

carteras

Na zgornji sliki je na primer nedavni komentar kupca, ki je naročil usnjeno denarnico. Kot lahko vidite, je zelo zadovoljen s svojo čezmejno transakcijo.

POMEMBNONasvet, ki ga morate upoštevati, je, da pišete zasebno kitajskim prodajalcem. Vprašajte vse, česar se lahko spomnite

...

prosite jih, naj vam pošljejo več fotografij

...

karkoli je potrebno za razjasnitev vaših dvomov. Običajno se odzovejo takoj.

Nekaj ​​ustreznih cen

Upoštevati moramo, da nakup denarnic na AliExpressu poteka po najnižji ceni. Že veste, da usnjene ali usnjene torbice nikjer niso poceni. Niti na drugih spletnih platformah, niti v veleblagovnicah niti v krznah na vogalu.

carteras-2

Da, na AliExpressu so zelo ugodni. Za razliko od drugih evropskih cen lahko tukaj kupite usnjene denarnice za približno 10,15 ali 20 evrov. Druga prednost iskanja na AliExpressu je, da obstaja toliko različnih prodajalcev, da redko najdete želeni model denarnice ali torbice, ki ga iščete. Ali pa vidite presenečenje, ki ga niste imeli v mislih in ste se zaljubili nad njim.

In ne pozabite si ogledati ugleda vsakega prodajalca. V primeru, da ste pozabili, vam bomo osvežili spomin. Več kolajn (dober ugled), diamantov (zelo dober ugled) ali kron (odličen ugled), torbica, ki ste jo izbrali, bolje. Zagotovili boste, da kupujete pri zelo zanesljivem in varnem prodajalcu, saj te ocene določimo mi, kupci.

Ah, končno, da ste tudi vi vprašali nas. Ker gre za majhno naročilo, redko pride do zamude pri carini ali pa morate plačati več stroškov v smislu davkov za ta izdelek.

Sprehodite se po AliExpressu.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar