Glavni » alibaba-info » Kako najti dobre, lepe in poceni prstane v AliExpressu

Kako najti dobre, lepe in poceni prstane v AliExpressu

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 Bohemian Silver Barvni prstani za ženske Poročni nakit Prilagodljivi starinski prstani Obroči Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 2 Modni poročni prstani za ženske Nežne srebrne vrečke Modri ​​cirkonski prstani Prstani Zaročni prstani Nakit Dropship prstani Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 3 Luksuzni roza zlati srebrni barvni obročki X Ženski modni nakit Poročni prstani Anel Prstani Love Ring Voor Vrouwen Gift Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 4 Osebnost Retro Vintage srebrni barvni prstani za ženske Poročni zaročni nakit Veliki prstani Prstani Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 5 Najnovejši ženski priložnostni 18K pozlačeni diamantni prstan Moški ženski priložnostni z devetimi diamanti prstani Nakit Darila prstani 2021 Glejte najboljšo ceno Priporočena št. Charmhouse Čisti srebrni prstani za ženske Več krogov Prstni prstan Velikost 8 Bague Femme prstan Modni nakit Dodatki Bijoux Poglejte najboljšo ceno Priporočeno št. 7 ZS Poročni prstani iz roza zlata za ženske Modni nakit Kristalno poročni prstan Srebrni zaročni prstani za ženske Prstan Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 8 Romad Preprosti odprti ljubezenski prstani iz bambusa Crossing Srebrni prstan za ženske Poročni modni nakit Bague Femme Anillos Mujer Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 9 Kristalni prstani z votlim cvetjem za ženske Konjski očesni prozorni cirkonski obročki iz roza zlate barve Nakit Modni dodatki Prstani Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 10 Punk Vintage srebrni barvni obročki za kroglice za moške Retro prstani Poročni nakit Anillos Mujer Poglejte najboljšo ceno Oglejte si več ponudb
V AliExpressu ni težko najti poceni obročev navidezne kakovosti, čeprav je iskanje najugodnejših ponudb lahko nekoliko draga naloga. Zakaj? Preprosto in enostavno. Ker obstaja več kot 200.000 različnih modelov prstanov.

Na srečo kupca obstaja odlična ponudba in preverjeno število prodaj, prav tako veliko povpraševanje. Brez dvoma so kitajski obročki ena največjih kupčij na AliExpressu. Ne samo glede nakita in dodatkov, na splošno se ta izdelek na tej platformi zelo dobro prodaja. S klikom tukaj boste našli vse, in kot vidite, gre za izdelke, ki imajo na tisoče prodaj in zelo visoke ocene.

Zakaj so kitajski obročki tako uspešni??

Mislim, da obstajata dva pomembna razloga z trdnimi argumenti, ki podpirata to teorijo.

1)  Na eni strani je cena. Kje boste našli prstane za 3 € ali manj? Obstajajo kitajski prodajalci, ki izdelujejo obročke v stilu Tous, Bvlgari ali Swarovski ali druge blagovne znamke. Treba je pojasniti, da ti izdelki NISO kopija originalnih obročev; So preprosto kitajski proizvajalci in blagovne znamke, ki svoj izdelek na trg lansirajo z manj kakovostnimi materiali.

dva)  Po drugi strani pa brezplačna dostava, čas dobave izdelkov in carina. Vedeti morate, da za svoj prstan ne boste plačali več, kot stane prodajalec. Dodatnih stroškov pošiljanja ni. Pred kratkim sem kupil 3 prstane (iz različnih trgovin AliExpress) in do prihoda ni trajalo 12 dni, čeprav sem mislil, da ne bo trajalo manj kot 2 tedna

...

Veliko presenečenje. Enako se zgodi s carino pri oddaji naročila v Španiji. Nič težav. Mislite, da tako majhen paket vzbuja sum ali ga bodo odprli? Izkušnje mi pravijo, da je zelo težko priti skozi letališko carino.

anillos

Kako najti poceni obroče v AliExpressu

Za iskanje obročev bomo sledili običajnemu postopku: vnesemo to različico AliExpressa (španskega) in v iskalnik vtipkamo eno od naslednjih ključnih besed:

 • Prstan
 • Prstan
 • Obroči
 • Slavni prstani

To lahko storimo tudi po kategorijah: gremo levo od doma in tam postavi kategorije, ki jih damo Nakit in ure> Nakit> Obroči. A) Da:

encontrar-anillos-en-aliexpress

Najboljši prodajalci poceni prstanov in nakita na AliExpressu

Običajno je pri iskanju izdelkov na AliExpressu težko najti prodajalce z visokim ugledom. Pri prodajalcih nakita ni tako, tukaj je nekaj trgovin z zelo visokim ugledom in obsegom prodaje, ki kažejo, da jim lahko popolnoma zaupamo:

 • Trgovina s kristali: 2 kroni
 • Nakit UMODE: 2 kroni
 • Nakit ZhouYang: 2 kroni
 • Nakit George Smith: 2 kroni
 • U Fashion: 2 kroni
 • ULOVE Fashion: 1 krona
 • Utopija: 1 krona
 • Trgovina Donge Jia: 1 krona
 • U7 NAKIT: 1 krona
 • EASYOWN MODA: 1 krona
 • Nakit Yiwu Longzhi: 1 krona
 • Nakit Metoo520: 1 krona
 • Trgovina na debelo Yumfeel: 1 krona

To je izbor najuglednejših trgovin, vendar je veliko takih, ki imajo od 3 do 5 diamantov, ki so tudi zelo zakoniti.

Lahko najdete celo druge prodajalce z manj ugleda, vendar z odličnimi izdelki in mnenji. Kitajski prodajalec je bil morda že kratek čas na AliExpressu. Nedvomno je najbolje, da se na primer obrnete na prodajalca in vprašate za velikost, čeprav bo večina trgovin v opisu izdelka vključila enakovrednost z velikostmi. To je pomembno, zato bi si posvetil nekaj dodatnih minut, da bi se izognil težavam

...

.

Poceni zaročni prstani za moške in ženske?

Na AliExpressu lahko najdete tudi trdne srebrne zaročne obroče (ali podobne materiale s prostim očesom) tako za moške kot za ženske. Pomembno je, da se pri enem od teh nakupov obrnete na prodajalca in se prepričate, da gre za 100-odstotno verodostojen izdelek, saj lahko najdete vsiljivega prodajalca, ki nas želi prevarati.

...

.

Če dvomite, je zelo enostavno. Preverite ceno. Ali menite, da bi lahko posrebren ali pozlačen prstan stal manj kot 30 €??

Prstani v slogu Tous, Pandora, Swarovski

...

Že prej smo omenili, da na AliExpressu ni originalnih prstanov znanih blagovnih znamk, vendar vam priporočam, da si ogledate naslednje vadnice kitajskih blagovnih znamk:

 • Poceni nakit v slogu Tous
 • Obroči, ki jih navdihuje Pandora
 • Uhani, prstani in ogrlice tipa Swarovski

Če želite več nasvetov, boste v razdelku "vadnice " našega spletnega dnevnika našli članke, namenjene boljšim nakupom na AliExpressu.

AliExpress WW

Priporočena
Pustite Komentar