Glavni » android » Kako izbrisati več ali vse stike hkrati v Androidu, sinhroniziranem v Googlu

Kako izbrisati več ali vse stike hkrati v Androidu, sinhroniziranem v Googlu

AliExpress WW

Ali veste, kako lahko v napravi Android izbrišete svoje stike, sinhronizirane v Googlu? Nadaljujte z branjem in ugotovite, kako.

Operacijski sistem Android je nedvomno najbolj priljubljen na svetu, saj je prisoten v Približno 9 od 10 uporabljenih naprav. Pravzaprav so tisti uporabniki, ki so v nekem trenutku uporabljali Windows Phone na mobilnih telefonih Nokia, imeli možnost preklopiti na Android.

Zato tisti, ki imajo svoje terminale s tem operacijskim okoljem, ves čas želijo vedeti, kako jih bolje izkoristiti, v tem konkretnem primeru pa vas želimo naučiti vrsto korakov, ki jih morate upoštevati v kakršni koli situaciji tako posebno.

Ker je Android, najbolj uporabljen operacijski sistem, je omogočil številnim svojim uporabnikom redno posodabljajte programsko opremo na pametnih napravah. Ali za reševanje težav, ker je mobilni telefon počasen, ali preprosto zato, ker različica, ki jo imamo, ne omogoča posodobitve nameščenih aplikacij.

Za to obstaja več postopkov, tudi iz osebnega računalnika, za namestitev naprednejših različic tega operacijskega sistema, ki je revolucioniral globalno tehnologijo..

Vendar pa vas v teh vrsticah želimo naučiti več o Androidu. Na kakšen način lahko izbriši vse stike iz mobilnega telefona, ki so bili sinhronizirani v Googlu, Korak za korakom.

Kazalo ()

    Zakaj izbrisati stike iz naše naprave Android?

    Kadar koli kupimo nov mobilni telefon, najprej posodobimo seznam stikov. In najboljši način to storite tako, da jih shranite z možnostjo sinhronizacije v Googlu. Na ta način se izognemo dolgočasni nalogi, da bi jih morali ročno ponovno shraniti, enega za drugim..

    Najprej moramo omeniti, da imajo ljudje, ki nameravajo izbrisati ali izbrisati vse stike, običajno nekaj zelo specifičnih razlogov za to, na primer, odstranitev vse njegove vsebine.

    To se lahko zgodi na primer v primeru tistih, ki nameravajo svoje telefone prodati za nakup novih.

    Če se vam to zgodi, potem lahko izbrišite vse stike, ki ste jih dodali hitro in enostavno, ne glede na to, koliko jih je.

    No, lahko torej rečemo, da obstajata dve glavni metodi za izvajanje te naloge. Toda preden zaženete katerega koli od njih, morate vedeti, da ko so odstranjeni, potem jih ne boste mogli obnoviti.

    Katere korake morate izvesti, da izbrišete stike v mobilnem telefonu, ki so bili sinhronizirani v Googlu?

    Tako kot lahko svoje stike sinhronizirate z Googlom in si jih ogledate v svoji napravi in ​​tudi v računalniku, jih lahko tudi izbrišete.

    Najpreprostejša od teh metod je torej povezana z naslednjimi koraki, ki vas bomo naučili spodaj..

    1. način: Izbrišite vse stike naenkrat

    • Najprej vzemite svoj mobilni telefon Android in pojdite na imenik naprave.
    • Držite pritisnjen en sam kontakt, ki bo nato izbran.
    • V zgornjem ali spodnjem odseku zaslona boste videli možnost do označite ali izberite vse.
    • Kliknite to možnost, ki smo jo izpostavili.
    • Ko so vsi izbrani, kliknite Izbriši, tako da izbriši vse izbrane stike.

    Kot lahko vidite, govorimo o resnično preprostem koraku, ki ne zahteva, da imate napredno znanje o uporabi Androida Nič takega.

    2. način: enega za drugim izbrišite stike, sinhronizirane v Googlu

    Drugi način je veliko lažji, saj gre le za izbiranje stikov, enega za drugim. Kar pomeni, da imate vedno možnost, da tudi stike označite enega za drugim, če ne želite izbrisati vseh, ampak le nekatere. Seveda bo v tem primeru trajalo malo več časa, ko boste pregledali vsakega od njih.

    Kot pomembno dejstvo je mogoče obnoviti izbrisane stike -, če čas od njegove odstranitve ne presega 30 dni. Ko jih izbrišete, se shranijo v koš in od tam jih lahko obnovite.

    AliExpress WW
    Priporočena
    Pustite Komentar