Glavni » alibaba-info » Kako odstraniti nenavadno ugrabitev domače strani ali brskalnika v Androidu ali računalniku

Kako odstraniti nenavadno ugrabitev domače strani ali brskalnika v Androidu ali računalniku

AliExpress WW

Ponujamo vam vodnik z več opcije za popolno prilagoditev mobilnega sistema Android, ne da bi morali aktivirati root ali narediti še eno globoko spremembo v napravi.

In na koncu obstaja več vrst uporabnikov, od tistih, ki so zadovoljni s spreminjanjem ozadja na namizju enkrat na pet let, do tistih, ki imajo Windows tako spremenjen, da ostane skoraj neprepoznaven.

Kot smo že govorili v drugih člankih, obstaja veliko načinov za prenos aplikacij, iger in prilagajanje telefona, ki jih je zelo enostavno pridobiti, vendar morate poiskati aplikacijo za izkoreninjenje Androida, čeprav vam to prinaša nekaj prednosti. enako kot lahko ogrozi svoj telefon.

Ideja tega članka je torej, da se osredotočimo na naravne možnosti mobilnega telefona, ne da bi morali izvajati nevarne spremembe, ki bi ga ogrozile ali povzročile, da izgubiti garancije.

Omenili bomo tudi več orodij drugih proizvajalcev, s katerimi lahko izvedete te spremembe. Vaš imeli boste alternative, in potem boste vi tisti, ki se boste odločili, katerega izmed njih želite, da namizju daste edinstven videz.

Če v tem trenutku vzamete svoj pametni telefon in vklopite njegov zaslon, boste našli dve možnosti, prva pa samo to imate domačo stran, v drugih primerih pa dejstvo, da imate več domačih zaslonov Android nastavljenih z različnimi ikonami, od katerih ima vsaka svojo vsebino.

V tem posebnem članku želimo pomagati vsi ti uporabniki ali bralci, ki so nas posebej vprašali naslednje: kako odstraniti neželeno domačo stran v Androidu.

Pravzaprav nismo presenečeni, da se mnogi zanimajo, kako izbrisati domačo stran v Androidu, ko ta ni več želijo jih imeti tam, glede na to, da gre za trik, ki je s tem operacijskim sistemom enako uporaben tako na pametnih telefonih kot na tabličnih računalnikih.

To je tako preprost korak za korakom, da se vam je morda celo zgodilo, da ste pomotoma izbrisali nekatere domače strani v Androidu, čeprav bolje veste naredi to ročno, Seveda.

Kazalo ()

  Kako korak za korakom odstraniti neželeno domačo stran v Androidu

  No, za izvedbo tega članka morate najprej izbrati strani, ki jo želite izbrisati in držite pritisnjeno dlje časa, dokler se, kot boste videli, nekako ne spusti z zaslona ali pa je vsaj tak občutek, ki ga daje nam uporabnikom.

  Vedeti morate, da če želite izbrisati to stran, jo morate le pomakniti do ikona za smeti ali odpadke, ki ga lahko najdete tako na vrhu kot na dnu, glede na vašo različico Androida.

  Po drugi strani pa, če želite dodati nov začetni zaslon, ker ste obžalovali prejšnji korak ali ker želite popolnoma prazna Če ga želite konfigurirati po svojem okusu, morate vedeti, da morate izvesti enak postopek, čeprav nato pritisnete ikono +.

  Tako boste dobili prikazan nov zaslon. Potem, kot je verjetno po tem korak za korakom če želite izvedeti druge podobne podrobnosti, vas bomo naučili nekaj sorodnih vprašanj.

  Če želite na določenem zaslonu izbrisati neželeno ikono, morate najprej storiti pritisnite in držite na vrhu, kot pri zaslonu.

  Lahko ga premaknete na njegovo lokacijo ali pošljete neposredno na možnost, ki pravi Znebiti se, ali smeti za smeti.

  Po drugi strani pa morate upoštevati, da če se odločite obnovite ikono nazaj na začetni zaslon, poiskati ga morate v polju z aplikacijami, tako da ga lahko pritisnete in zadržite ter pošljete na začetni zaslon.

  Hkrati moramo pojasniti, da je to, kar smo že povedali, aplikacija, ki jo je mogoče odpraviti z ikono in nato vrnite se v isti položaj, Posebej je povezano z dejstvom, da se prvi postopek ne izvede za njegovo popolno odpravo, to je odstranitev.

  Če želite to narediti, boste videli, da so nekatere različice Androida poleg izbriši ikono natančno ikona vsake aplikacije omogoča dostop do možnosti Odstrani, ki jo v tem primeru popolnoma odstrani.

  Prilagodite svoj Android s temnim načinom.

  Kot dodatek vam pustimo pot do prilagajanja zaslona s temnim načinom, kar je veliko uporabnikom danes imajo raje ker nekaj ur preživijo blizu zaslona.

  Temni način spremeni celoten vmesnik naprave v črno. Od najnovejše različice Androida lahko vključite ročno na skoraj vseh napravah.

  Če želite to narediti, morate vnesti nastavitve Androida in klikniti razdelek Zaslon, da si ogledate vse, kar je z njim povezano. V možnostih zaslona preprosto vklopite temno temo Kaj boste našli, da ga aktivirate?

  Ali ste s tem korakom lahko odstranili neželeno domačo stran v Androidu??

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar