Glavni » amazon » Kako odstraniti virus iz naprave in ga zaščititi pred novimi grožnjami

Kako odstraniti virus iz naprave in ga zaščititi pred novimi grožnjami

Mobilne naprave danes trpijo zaradi zlonamerne programske opreme na enaki ravni kot kateri koli računalnik, upam si trditi, da še več. Vsi imajo mobilni telefon, večina jih ima naprave Android in ker je ta operacijski sistem tako priljubljen, je normalno, da je veliko ljudi, ki so predani razvoju virusov, da bi okužili naprave tistih, ki si upajo brez zaščite brskati po internetu..

Kazalo ()

  Kako odstraniti zlonamerno programsko opremo v Androidu

  Pred nadaljevanjem želim nekaj pojasniti, to je, da noben protivirusni program ne more popolnoma zaščititi vaše naprave. Protivirusi služijo zaščiti naprave pred grožnjami, vendar se ne morete izogniti popolnoma vsem, takrat začnete igrati sami.

  Naučiti se morate intuitivno, če aplikacija ali datoteka APK vsebuje nekaj zlonamerne programske opreme. Lahko vam zagotovim, da sčasoma začnete postajati sumljivi, ko vedno bolj brskate po internetu, v bistvu pa gre za previdnost in dobro antivirus in bodite zelo previdni, saj vam lahko dolgo časa prepreči, da bi dobili virus.

  Ključ je dober protivirusni program

  Zato je za odpravo kakršnih koli virusov, ki jih imate v operacijskem sistemu, nujen dober protivirusni program, ki skrbi za natančno analizo vseh delov mobilnega telefona. Zame je najboljše od vsega Varnost CM ki jo lahko dobite v Trgovini Play po tej povezavi, je brezplačna.

  Ima zelo veliko funkcij, ki bodo zagotovo pomagale zaščititi napravo pred večino groženj, čeprav je, kot sem že dejal, odvisna tudi od vas.

  Še en zelo dober protivirusni program je 360 Security Lite, sprotni protivirusni program, ki je zelo priljubljen in daje zelo dobre rezultate, idealen za mobilnike nižjega cenovnega razreda. Dobite ga na tej povezavi.

  Kako odstraniti viruse iz Androida

  V primeru, da imate virus, zlonamerno programsko opremo itd. Če sumite, da je vaš mobilni telefon okužen, je dobro zagnati protivirusni program, vendar nikoli ne boste popolnoma prepričani, da je bil izbrisan.

  Kako rešiti težavo 100% učinkovito? V idealnem primeru naredite strojno ponastavitev ali ponastavitev na tovarno. Na ta način boste virus brez dvoma popolnoma odstranili, ne da bi pri tem pustili kakršne koli sledi, a očitno boste mobilni telefon zapustili, kot je prišel iz tovarne, zato boste morali narediti varnostno kopijo vseh datotek.

  Če želite ponastaviti na tovarniške nastavitve, morate le odpreti del Nastavitve in nato Ponastaviti in varnostno kopirati svojo napravo.

  Priporočena
  Pustite Komentar