Glavni » alibaba-info » Kako odstraniti bližnjico virusa z USB-ja brez formatiranja, ne da bi okužil računalnik

Kako odstraniti bližnjico virusa z USB-ja brez formatiranja, ne da bi okužil računalnik

AliExpress WW

Pendrivi so danes najbolj uporabljeni predmeti zaradi količine stvari, ki jih lahko shranite vanje, od dokumentov, služb do pesmi, ki jih imate radi.. Njihova večnamenskost jih naredi skoraj nepogrešljive v našem življenju.

Kako odstraniti virus iz mojega USB-ja
Oglejte si ta video na YouTubu

Zato, ko a pendrive imajo a virus, Skrbi nas ne samo stanje naših dokumentov, ki so tam shranjeni, temveč tudi namizni ali prenosni računalnik.

V to bi ga lahko kdaj uvedli; čeprav ima vaš računalnik dober protivirusni program vas sploh ne bi smelo skrbeti. Ko se takšne stvari zgodijo, ljudje pogosto iščejo človeka, ki bo odstranite virus na svoj pendrive, s tem naredite nepotrebne stroške, samo ker ne veste kot odstranite virus iz bliskovnega pogona sami.

Če ste eden tistih, ki tega ne ve, ne skrbite, tukaj vas bomo naučili kako odstraniti virus iz vašega pendrive, iz preprost in hiter način, ne da bi se preveč zakomplicirali.

Kazalo ()

  Kako analizirati usb pomnilnik s protivirusnim programom

  Najprej upoštevajte, da morate imeti protivirusni program od kakovostna in učinkovita v vašem računalniku ali na prenosnem računalniku, tako boste lažje odstranili viruse iz računalnika pendrive.

  Najhitrejša pot do odstranite virus analizira pendrive s protivirusnim programom, ki ste ga prenesli v računalnik. Če čez nekaj časa nekaj zazna, odstranite dokumenti ali datoteke, ki so označene kot virus.

  V primeru, da vaš protivirusni program ne deluje

  V primeru, da vaš protivirusni program iz katerega koli razloga ne deluje, viruse boste morali odpraviti da ti pendrive če ga imate ročno, bo nekoliko dolgočasno.

  Odprite svoj pendrive in v mapo, ki jo boste odprli na namizju, kopirate in prilepite enega za drugim, vse datoteke, ki jih imate na napravi za shranjevanje. Upoštevajte, da ne smete kopirati in prilepiti celotnih map, ker boste na ta način minirali ali prenesli datoteko virus v računalnik.

  Po tem poglejte "Moj računalnik " Kje je on pendrive in opazujemo črko, ki jo je vaš računalnik dodelil pendriveu, to pismo nekje napišite.

  Po tem in z našimi varnostna kopija naših datotek, nadaljevali bomo s formatiranjem pendrive, to je zelo enostavno narediti. Odprite konzolo Windows, dajte Start> Zaženi in po tem napišete cmd, vidimo črko, ki jo je imel pendrive "Moj računalnik ", na primer, če je bil E, moramo napisati "Oblika E "

  Potisnemo "Enter " in takoj bo formatiran pendrive, ne pozabite, da morate pred prenosom varnostnih kopij v pendrive predati el protivirusni program za celoten računalnik, na ta način boste preprečili, da bi kakšen neželeni virus vdrl nazaj v vaš USB. Po tem lahko datoteke kopirate nazaj v pendrive in to je že epidemija virusa.

  Kako vedeti, ali ima moj pendrive virus

  Eden od najpogostejše težave Pri uporabi pendrive v neznanih računalnikih se lahko okužijo z različnimi virusi. Zato morate vedeti kako jih prepoznati, da se jih izognemo in odpravimo. 

  Danes Windows 10 prinesite protivirusni program, ki vas bo varoval pred različnimi virusi in zlonamerno programsko opremo. Poleg tega se je Windows Defender z leti izboljšal in je danes eden najučinkovitejših in najpogosteje uporabljanih po vsem svetu..

  Če pa želite imeti večjo varnost in zaščito svojih naprav, priporočamo uporabo Malwarebytes, To je eden najpogosteje uporabljanih in zaupanja vrednih protivirusnih programov na svetu. To zelo dobro deluje tudi z izvornim protivirusnim programom Windows 10. Vendar, v internetu lahko najdete veliko protivirusnih programov in zlonamerne programske opreme, samo prepričati se morate, da so zanesljivi in ​​dobro opravljajo svoje delo.

  Kaj je več, namestitev te proti-zlonamerne programske opreme je zelo preprosta in to lahko storite brezplačno, tako da ga prenesete z njegove uradne spletne strani.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar