Glavni » google » Kako z mobilnika izbrisati foto album, naložen na Facebook

Kako z mobilnika izbrisati foto album, naložen na Facebook

AliExpress WW

Trenutno imamo v družabnih omrežjih naloženih več fotografij, kot jih zasebno hranimo v svojih napravah, računalnikih ali albumih. Naložimo toliko fotografij, da nekoliko zameglimo linijo javnih in zasebnih, ravno zaradi tega lahko v določenem trenutku obžalujemo in želimo izbriši nekaj albumov s fotografijami Iz Facebooka, To lahko storimo z mobilnega telefona in tukaj vam povemo, kako to doseči.

Lahko se strinjate ali ne, vendar se ljudje navadijo, da praktično celo življenje izpostavljajo na internetu, v družabnih omrežjih in naprej Facebook ali Instagram, kamor na mesec naložijo na stotine fotografij in z razkošnimi podrobnostmi pripovedujejo o vsem, kar počnejo vsak dan. Zaradi velikega števila komentarjev vseh vrst je tako običajna praksa, da nenavadno je, da teh informacij ne delimo.

Toda občasno se lahko zgodi, da ste obžalovali nalaganje albuma, nekaj fotografij in jih želite izbrisati. Morda zato, ker ste z ljudmi, s katerimi se ne družite več, s kakšno bivšo punco / oz.

Kazalo ()

  Izbrišite album fotografij, naložen na Facebook

  Ne glede na razlog, vas želim naučiti v naslednjem članku kako izbrisati Facebook album fotografij, enostavno. Pridobite si svoj mir, tako da izbrišete te neprijetne fotografije s Facebooka.

  Očitno izbriši fotografije Eno za drugim sploh ni zabavno, še posebej, če imate album z več kot 30–40 fotografijami, lahko postane preveč dolgočasen postopek in da se velikokrat ravno temu izognemo..

  Tako smo na koncu fotografije pustili vsem, da jih lahko še naprej vidijo, zato vam želim pokazati kako izbrisati celoten album Iz Facebooka, da naenkrat izbrišete vse fotografije, ki so del tega.

  Zapomni si to ko ga enkrat izbrišete, ga ni več mogoče obnoviti zato morate biti popolnoma prepričani, da boste te fotografije izbrisali. Če jih želite samo odstraniti iz vidnosti, lahko zasebne fotografije postavite ali jih zasebno prenesete v oblak, tako da ostanejo shranjene, vendar ne več na pogled vseh.

  Kako izbrisati fotografije iz Facebooka iz mobilnega telefona

  Postopek za izbriši svoje fotografije Facebook računa je postopek, o katerem morate dobro premisliti, če so sramotne fotografije, je najvarneje, da ne želite razmišljati o ničemer drugem.

  Po drugi strani pa, če ste nekaj pomotoma dali v skupno rabo, razmislite tudi o spremembi nastavitev zasebnosti v svojem računu, da boste lahko imeti večji nadzor nad informacijami, ki jih delite z drugimi poleg vaših fotografij.

  Po tem pojdimo na postopek za brisanje teh fotografij iz mobilnega telefona z naslednjim korakom.

  • Prijavite se v družabno omrežje v računalniku.
  • Pojdite na del s fotografijami iz svojega profila.
  • Zdaj pa pojdimo tja, kjer piše "Albumi"V zavihku na vrhu.
  • Z enim klikom preprosto izberite album, ki ga želite izbrisati.
  • Zdaj greš tja, kjer piše nastavitve, ki je na vrhu ikona v obliki zobnika.
  • In tukaj morate klikniti na "Izbriši album"In voila, potrdite in popolnoma je odpravljen.

  Kot smo že omenili v v primeru, da niste prepričani; vendar ne želite, da bi kdo videl fotografije zadevnega albuma, preprosto boste šli v konfiguracijski del, zasebnost in izberite "Samo jaz".

  Na ta način ne izbrišete albuma, ampak edina oseba, ki ga lahko vidi, ste vi in ​​nihče drug kot vi; in noben prijatelj ne bo mogel videti nobene fotografije, saj je ta skrita.

  Lahko pa naredite varnostno kopijo svojega računa, kjer so vključene fotografije, videoposnetki in klepeti, ki jih imate na svojem Facebooku. Tako obdržali boste svoje podatke in lahko izbrišete vse, kar želite, ne da bi vas skrbelo, da jih boste za vedno izgubili.

  Nadzorujete lahko tudi zasebnost ali prikaz svojih statusov na Facebooku, na ta način boste želeli deliti svoje želje z ljudmi, ki jih imate radi, in ne z nobenim neznancem to bi lahko bila slaba ideja, če bi nekoč delili vse gibe svojega življenja.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar