Glavni » alibaba-info » Kako korak za korakom izbrisati stik ali več stikov v Telegramu

Kako korak za korakom izbrisati stik ali več stikov v Telegramu

AliExpress WW

Telegram je danes eno najbolj priljubljenih družabnih omrežij in storitev sporočanja. Zaradi svoje raznolikosti, zmogljivosti shranjevanja in novosti, ki jih Telegram občasno uvaja, je ta aplikacija široko uporabljena. Zaradi tega nam nekateri uporabniki včasih pišejo in je razlog, zakaj želimos takšne stike izbrišite v Telegramu.

To je zelo zasedena storitev sporočanja, ki ima določene trike, tako da kdo lahko poseže med vaše stike in vam pošiljajo sporočila, ko to najmanj pričakujete. Samo, da je vaša uporabniška stran končana, in nič drugega, zato lahko dobite predstavo o težavi, ki to pomeni za vašo zasebnost v tej aplikaciji.

To se ponavadi zgodi zelo pogosto, ne glede na to, da morda obstaja na vašem seznamu stikov neka neželena oseba ki je ne želite imeti v aplikaciji Telegram. Do te mere, da ga želite izbrisati, ne samo iz Telegrama, ampak tudi iz mobilnega telefona. Čeprav obstajajo uporabniki, ki svojo številko raje skrijejo le tako, da je neželene osebe ne vidijo

Vendar je samo ena težava, ne veste, kako to storiti, vendar ne skrbite, tukaj vas bomo naučili, kako izbrisati stike v Telegramu, enostavno in ne da bi vložili veliko časa. V to smer, lahko zaščitite vsak trenutek svoje zasebnosti znotraj te aplikacije, ki je malo po malo postala ena najpogosteje uporabljanih aplikacij za takojšnje sporočanje po vsem svetu.

Kazalo ()

  Kako korak za korakom izbrisati stik v Telegramu?

  Predvsem morate odpreti svojo aplikacijo Telegram in jo tudi morate pojdite na stran klepeta ali zaslon, Ko ste tam, poiščite stik osebe v Telegramu, ki jo želite izbrisati, in jo pritisnite, ko odprete klepet te osebe, boste opazili, da je zgoraj desno slika stika.

  Pritisniti morate tam, na sliki, nato pa v zgornjem desnem delu okna, ki se bo odprlo, v modri barvi boste našli besedo Uredi, izberite. Po tem se odpre novo okno, v katerem boste videli različne nastavitve ali orodja, povezana s stikom, ki ga želite izbrisati iz Telegrama, med temi funkcijami so naslednje:

  • Spremenite ime stika.
  • Omogoči obvestila.
  • Onemogoči obvestila.
  • Spremenite zvok obvestil.

  In na koncu vseh funkcij vam bo dal možnost brisanja stika, besede, ki bodo prikazane v rdeči barvi, ko kliknete na "Izbriši stik ", boste videli dve možnosti, "Izbriši " ali "Prekliči ", če želite resnično izbrisati stik v Telegramu, morate samo pritisniti spet na "Znebi se "

  Upoštevajte, da ko izbrišete stik Telegram, boste popolno odstranitev stika z mobilnega telefona, Ne samo, da ga boste odstranili iz aplikacije, to pomeni, da boste za ponovno iskanje tega stika morali v primeru, da ga boste kasneje obžalovali, zahtevati številko mobilnega telefona ali uporabnika Telegrama.

  Zgornji postopek izbriše stik iz Telegrama, čeprav klepet ostane z vso svojo zgodovino. Razlika je le v tem, da se namesto imena stika prikaže telefonska številka. Torej, morda vas bo zanimal tudi blokiranje (da preprečite, da bi med odzivom znova odprli klepet), pa tudi brisanje klepeta, kar bomo videli spodaj.

  Izbrišite tudi klepet

  Končno vas morda zanima brisanje klepeta, saj je celoten pogovor običajno shranjen v oblaku Telegram. V tem primeru se postopek izvede iz klepeta, tapnite Delete chat v meniju.

  Pred brisanjem klepeta morate potrditi svojo namero. Nato boste imeli možnost izbirati med brisanjem klepeta samo za vas oz tudi za drugo osebo, ker je Telegram pred kratkim izkoreninil čas, ko gre za brisanje sporočil, in vam omogoča, da izbrišete tako sporočila, ki jih pošljete, kot tista, ki jih pošljejo vam.

  In to je to! Tako je na ta preprost način, kako lahko inizbriši stike v Telegramu. Čeprav če dvomimo o tem procesu. Z lahkoto se lahko obrnemo na center za pomoč omenjene storitve za sporočanje

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar