Glavni » google » Kako izbrisati zvočni ali glasovni zapis iz WhatsAppa zase ali za vse iz klepetov in skupin

Kako izbrisati zvočni ali glasovni zapis iz WhatsAppa zase ali za vse iz klepetov in skupin

AliExpress WW

WhatsApp je postal najpomembnejše orodje pri komunikaciji, Če pustimo telefonske klice prek lokalnih telefonov daleč za seboj, čeprav nikoli ne bodo prenehali biti naše nujno sredstvo komunikacije, so nam danes različne posodobitve, ki jih je WhatsApp omogočil, izboljšale komunikacijo..

Najprej smo nato lahko pošiljali sporočila stikom gremo si ogledat statuse in lahko pošiljamo in prejemamo glasovne beležke, tako do nekega zasebnega stika, kot do skupin, v katerih sodelujemo, imamo tudi klice in nato video klice, zaradi katerih smo se počutili bližje družinskim članom.

Včasih ko komuniciramo s katerim koli stikom ali skupino, smo prejeti, ker ne pišemo, ampak da izkoristimo orodja, ki nam jih je dal WhatsApp, na primer avdio, vendar se zgodi, da včasih nismo dobro usklajeni in pošiljamo zvočne zapise, za katere kasneje obžalujemo in obupamo, da jih izbrišemo ali računamo če poslušate ali sprejemnik ne sprejme napačne poti.

Ampak Ste se kdaj vprašali, kako izbrisati zvoke WhatsApp? Resnica je, da ste morda obžalovali določen zvok in v tem primeru vam želimo pomagati, da ne bi več trpeli zaradi tega.

Ideja tega članka je povezana s tem, da vas nauči vseh trikov, ki so vam na dosegu roke, kadar koli želite naučite se izbrisati vse zvoke iz WhatsApp.

Kot smo že povedali, nas v zadnjem času veliko uporabnikov sprašuje, kako naj izbrišemo zvoke WhatsApp, zato vam želimo pokazati, kakšne možnosti imate na voljo v takšnih okoliščinah. Prva stvar, ki bi jo morali v zvezi s tem upoštevati, je ta če izbrišete zvok iz WhatsApp, ga ni mogoče vrniti, zato bi morali biti povsem prepričani v zvezi s tem.

Kazalo ()

  Kako izbrisati zvok, ki ga pošlje WhatsApp

  No, potem se bomo pogovorili o tem, kako izbrisati zvoke WhatsApp, in prva stvar, ki jo morate upoštevati, je, da gre za dokaj preprost postopek, ena kot nalašč za tovrstne situacije.

  Prva stvar, ki bi jo morali vedeti o tem, je, da morate biti previdni, kajti bistvo je, da mora ta začeti veljati, izbrišite zvok, preden ga prebere druga oseba, vendar morate imeti v mislih, da bo po izbrisu sled ostala, saj bo na zaslonu sprejemnika ostalo obvestilo "to sporočilo je bilo izbrisano ali odstranjeno "..

  In to je, da so za številne uporabnike zvoki WhatsApp nov način komuniciranja, in včasih lahko rečejo več, kot so nameravali, in jih celo pošljejo napačnemu prejemniku, kot se je že večkrat zgodilo. Ravno zaradi takšnih okoliščin vas želimo naučiti, kako na res hiter in enostaven način izbrisati zvok iz WhatsAppa, kar vam ne povzroča težav.

  Izbrišite ali izbrišite glasovne opombe, ki jih je poslal WhatsApp

  In to je jasno pošiljanje zvoka je veliko hitrejše kot pisanje, In če klepetate z več ljudmi, se lahko izognete neprijetnostim primera. Poleg tega vam bomo nato po korakih pokazali, kar ste iskali.

  V teh primerih ni manjše vprašanje postopek je enak za vse različice WhatsApp, zato naj vas ne skrbi preveč.

  Zvok v WhatsAppu najlažje izbrišete tako, da odprete klepet, v katerem ste ga poslali, in nato pridržite sporočilo, ki ga vsebuje., tako da se prikaže sporočilo, ki ga želite izbrisati. Ko končate s tem korakom, bo naslednji, da greste v mapo z vsemi vsebinami WhatsApp in jo od tam tudi izbrišete, tako da ne bo nobenih ostankov.

  Če imate več vprašanj o tem, nas seveda kontaktirajte prek komentarjev.

  Ali ste lahko s tem korakom, ki smo vas naučili, izbrisali zvoke WhatsApp?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar