Glavni » google » Kako popolnoma izbrisati klepet WhatsApp - Brisanje pogovorov WhatsApp

Kako popolnoma izbrisati klepet WhatsApp - Brisanje pogovorov WhatsApp

AliExpress WW

WhatsApp je izjemno priljubljena aplikacija, morda najbolj priljubljena med vsemi. Z njim se lahko veliko pogovarjamo ravno z znanimi ljudmi, prijatelji, družino itd. Na ta način smo z njimi na tekočem in celo ohranjamo stike, da se organiziramo za različne stvari, WhatsApp se uporablja tudi v delovnih okoljih, od vsega malo brez dvoma lahko pozneje obnovite izbrisana sporočila.

Ti pogovori so shranjeni na strežnikih WhatsApp, tako da, če zamenjamo telefon, vendar uporabimo isto številko, lahko v novi mobilni telefon uvozimo vse te pogovore, zato se boste zagotovo spraševali, če želite katerega od njih izbrisati kako izbrisati pogovore WhatsApp enostavno vam bomo pokazali, kako morate to storiti.

Kazalo ()

  Izbrišite pogovore WhatsApp

  Kar morate storiti, je, da odprete aplikacijo in v delu seznama klepetov preprosto pritisnete in pridržite zadevni klepet v primeru Androida in počakate, da se prikaže pojavno okno, ko se odpre, morate pritisniti kjer piše "Izbriši klepet"Ali "Izbriši pogovor"In voila, trajno je izbrisan, lahko tudi zvok.

  V primeru iOS-a morate na seznamu klepetov povleči klepet v levo, pritisniti na pike in nato izbrati "Izbriši pogovor"Če ga želite trajno izbrisati.

  Izbrišite pogovore WhatsApp

  Da jih ne bi obnovili, je treba znova narediti varnostno kopijo podatkov, tako da se posodobijo in jih tako ni mogoče obnoviti z isto številko na drugem mobilnem telefonu ali na istem samo nalaganje te varnostne kopije, Čeprav se to navadno občasno naredi samodejno, zato ni treba, da bi nas to skrbelo..

  Ko odstranite vse pogovore, ki ste jih želeli izbrisati, vam priporočamo, da preberete "Čistilec za WhatsApp ", da odstranite popolnoma vse podatke, ki ostanejo iz teh pogovorov, da dokončate in zagotovite, da nikoli ne bodo jih na kakršen koli način izterjati.

  In to bi bilo v bistvu vse, kar morate storiti, da lahko izbrišete sporočila in pogovore avtor WhatsApp Kot boste dokončno videli, dokončno ni preveč zapleteno in pogovore z drugega mobilnega telefona lahko izbrišete brez kakršne koli inkontinente.

  Upoštevajte, da ta postopek deluje za Android in tudi za iOS, zato lahko, kateri koli operacijski sistem imate izbriši klepete WhatsApp Ni problema.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar