Glavni » android » Kako izbrisati, skriti ali odstraniti koš za namizje na mojem računalniku s sistemom Windows 7, 8 ali 10

Kako izbrisati, skriti ali odstraniti koš za namizje na mojem računalniku s sistemom Windows 7, 8 ali 10

Kadarkoli uporabimo računalnik in pregledamo ali spremenimo datoteko, je tisto, kar običajno storimo s tistim, česar ne bomo več uporabljali, zavreči, torej poslati v koš. Ampak bo stoodstotno resnično, da bo datoteka izbrisana ali pa ga gosti mobilni telefon ali računalnik.

Ko izbrišemo datoteko ali sporočilo iz našega računalnika ali mobilnega telefona. Pravzaprav trenutno ni trajno izbrisan, ampak gre v koš. V nekaj besedah ​​in poskušam ga nekoliko strniti, gre za "mapo ", kamor gredo vse datoteke, ki jih izbrišemo in so začasno v njem.

Zdaj je koš za nadzor naključnega ali namernega brisanja datotek možnost, da uporabniki vsebino pregledajo, preden jo trajno izbrišejo, to je edini način za obnovitev nenamerno izbrisanih datotek, ki jih je bilo mogoče obnoviti tudi s programom.

Poleg tega, da datoteke shranijo sami, jih v košShranjujem podatke o datumu, uri in lokaciji, kjer so bili te prvotno. Dostop do koša je na namizju in ko se enkrat odpre, je videti kot v katerem koli oknu Raziskovalca.

To je zelo pozitivno, saj bi v primeru, da bi ga imeli nekaj pomotoma izbrisali, lahko to obnovimo preprosto vnesete smeti in z desno miškino tipko kliknete datoteko, ki ste jo pomotoma izbrisali, in nato izberete možnost "Obnovi ".

Vendar morda iz nekega razloga ne želite imeti smeti na namizju, zato bo ta članek zelo koristen, saj bomo videli kako izbrisati koš z namizja - Windows.

Kazalo ()

  Kako odstraniti koš z namizja

  • Najprej morate klikniti na "Start " spodaj levo.
  • Po tem morate napisati "Ikone namizja " in nato pritisniti enter.
  • Nato se pomaknete do desne stranske vrstice in kliknite na "Nastavitve ikone namizja".
  • Odpre se pojavno okno, kjer boste lahko videli ikone, kot je "Ta ekipa", "Mreža"Y "Koš za smeti"Kar morate storiti, je, da na vrhu počistite polje " Koš ", tako da se ne prikaže več na namizju.
  • Po tem preprosto kliknite "Uporabi " in nato "V redu ".

  Kako odstraniti koš z namizja

  Po tem ne boste več videli koša na namizju Windows. Ne pozabite, da je dejstvo brisanja koša iz namizja Windows ne izključi funkcije istega.

  To pomeni da vsakič, ko nekaj izbrišete iz sistema Windows, bo vse ostalo v smetnjaku dokler se ne odločite, da ga izpraznite. Če želite smeti znova postaviti na namizje, morate slediti enakim korakom, kot smo jih pustili zgoraj, vendar namesto da počistite polje za smeti, ga boste morali označiti.

  Običajno Odsvetujemo vam, da smeti izbrišete z namizja Ker sama ikona sploh ni moteča in jo je priporočljivo imeti pri roki, da jo občasno izpraznite, je pomembno vedeti, da ima koš za shranjevanje podatkov in prostor za shranjevanje rok, če je v teku od takrat niste izbrisali podatkov, ki se bodo samodejno izbrisali .

  Ikona koša kaže, ali so v njem predmeti ali ne, če ni datotek in map, je ikona praznega koša, drugače, če je v smetnjaku datoteka ali mapa, je ikona smetnjaka, polnega zmečkanega papirja, ki kaže, da je smeti zavrženo. "in po potrebi pripravljen za recikliranje.

  Če ne izpraznite smeti in želite izbrisati veliko število datotek, da obnovite prostor na disku. Tega ne boste mogli storiti, dokler smeti ne bodo prazne inn vaš mobilni telefon lahko obnovi izbrisane podatke iz aplikacije v aplikaciji Trgovina Play.

  Priporočena
  Pustite Komentar