Glavni » amazon » Kako izbrisati ali odstraniti kreditno kartico, registrirano v mojem računu Trgovine Play

Kako izbrisati ali odstraniti kreditno kartico, registrirano v mojem računu Trgovine Play

AliExpress WW

Načini plačila na daljavo so znova izumili transakcije na svetovni ravni in spremenili tudi običajne oblike potrošnje. Tako orodja, kot je Google, ki so povezana z vsemi napravami Android; vam omogočajo, da uživate v neskončnosti nove plačljive aplikacije in brezplačno na vašem mobilnem telefonu z neomejenim dostopom do Trgovine Play.

Tudi v primeru aplikacij, ki jih je mogoče brezplačno prenesti, je to morda to izvajati plačane načrte ali znani tudi kot "Premium ", ki ustvarjajo neizogibne priložnosti. Torej, četudi na začetku niste vložili nobenega denarja, se boste morda počutili motivirani za nakup vira, ki vam koristi.

V teh primerih, pridružite svojo kreditno kartico Google Računu poenostavil vam bo stvari; saj se pri nakupih plačila samodejno bremenijo. Če pa ste cikel že zaključili in ste opazili, da ste porabili več, kot bi morali, lahko prekličete povezavo s kreditno kartico in se izognete skušnjavi ¿Kako izbrisati kreditno kartico, registrirano v Googlu Play? ¡Mi vas bomo naučili!

Kazalo ()

  Navodila za brisanje kreditne kartice, registrirane pri Googlu, iz Trgovine Play

  V strogem smislu iz aplikacije Trgovina Play, ki ste jo prenesli in posodobili v svojih napravah, ne morete izbrisati kreditne kartice, registrirane v Google Računu. Vendar vam to ne preprečuje, da bi našli bližnjico do nje. Predvsem ne pozabite vzdrževati stabilne internetne povezave, da boste lahko spremenili..

  Prvo, kar morate storiti, je, da vzamete pametni telefon in vstopite v Trgovino Play ter izberete Google Račun, v katerem ste registrirali TOC. Ob vstopu boste našli meni kot običajno; Naslednja stvar je, da gremo v zgornji levi kot in ob iskalniku pritisnemo gumb, ki vsebuje tri vodoravne črte.

  Nato boste videli prikazan meni, v katerem morate klikniti na "Načini plačila ": Prikazale se bodo kartice, ki ste jih vključili, in možnost dodajanja novih. Nadaljujte z izbiro možnosti "Nastavitve plačil ", kar vas bo pripeljalo do izbire med brskalniki; Priporočamo, da vstopite prek Google Chroma.

  Povezava vas bo usmerila neposredno na konfigurirano stran Google Pay; To lahko storite tudi iz računalnika ali tabličnega računalnika, tako da vnesete //pay.google.com/. Pred nadaljevanjem nastavite brskalnik v "Namizni način ": To lahko storite tako, da v zgornjem desnem kotu aktivirate klasični meni s tremi navpičnimi pikami.

  Ko je ta način aktiviran, bo vid podoben računalniškemu, kar vam bo omogočilo udobno perspektivo. Na koncu izberite "Načini plačila ", videli boste povezano kartico in lahko kliknete "Izbriši "; Po tem

  ...

  ¡Naloga opravljena! Vaša kreditna kartica vsaj z Googla ne bo bremenjena. Na koncu se ne pozabite vrniti v aplikacijo Trgovina Play in ustrezno preveriti.

  ¿Kako odstraniti kreditno kartico, registrirano v Googlu Play, iz mobilnih nastavitev?

  Pri prekinitvi povezave s kreditno kartico in Google Računom lahko nadaljujete na več načinov, iz udobja vašega pametnega telefona. V tistem, ki vam ga pokažemo naslednji, bo prvi korak izbor gumba za nastavitve v vašem meniju; Če želite nadaljevati, boste morali izbrati med registriranimi računi, tistim, ki ste ga povezali s svojim TDC.

  Nato kliknite "Upravljanje Google Računa " in opazili boste podmeni z več možnostmi; povlecite zaslon približno 6-krat, dokler ne dosežete "Plačila in naročnine ". To lahko storite tudi tako, da v spodnjem desnem delu zaslona odprete možnost "Meni ", katere ikona je tri vodoravne črte.

  V tem vrstnem redu kliknite na oblaček "Upravljanje plačilnih sredstev ", Videli boste, da vas napoti na isto povezavo do Googla Play, ki smo jo omenili že prej. Ne pozabite aktivirati "Namizni način " v brskalniku Google Chrome, da boste lahko v celoti razumeli vse možnosti.

  Za konec med različnimi možnostmi izberite razdelek "Načini plačila ", kjer boste videli kartico, ki jo je sprejela Trgovina Google Play in je bila registrirana; to plus možnost dodajanja novega. Kot zadnji korak poiščite dno, označite "Izbriši " in imeli boste popolnoma prekinil povezavo s kreditno kartico iz vašega Google Računa.

  Spusti sem!

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar