Glavni » alibaba-info » Kako odstraniti ali odstraniti tovarniške ali originalne aplikacije za mobilne telefone Alcatel One Touch

Kako odstraniti ali odstraniti tovarniške ali originalne aplikacije za mobilne telefone Alcatel One Touch

AliExpress WW

Čeprav je res, da Alcatel trenutno ni eno glavnih podjetij, ki bi ga lahko upoštevali pri pametnih mobilnih napravah, lahko tudi pomislimo, da so nekateri njegovi pametni telefoni zelo iskani v širši javnosti.

Zlasti v tem primeru smo se želeli ustaviti pri Alcatel One Touch in poučiti vadnico, ki so nas mnogi uporabniki prosili, povezano z Kako odstraniti tovarniške aplikacije Alcatel One Touch.

Blagovna znamka Alcatel je v sektorju pametnih telefonov znana in prestižna, vendar ima nekatere prednosti in slabosti, ki vplivajo na njen rast na trgu..

Resnica je, da preden te naučim odstranite bloatware ali tovarniške aplikacije iz naprave Alcatel One Touch, Moramo reči, da vsi vedo, kako enostavno je odstraniti aplikacijo iz trgovine Google Play, čeprav ko ponovimo ta postopek za originalni Alcatel One Touch, ni nič tako preprosto.

Najprej morate torej v teh primerih poskrbeti, da govorimo o aplikacijah, ki so privzeto nameščene na vašem Alcatel One Touch, in ne o tistih, ki ste jih namestili kasneje vi..

Kazalo ()

  Odstranite bloatware iz naprave Alcatel One Touch

  No, če želite nato izbrisati tovarniške programe na Alcatelu One Touch, morate vedeti, da bo to potrebno lahko predhodno ukoreninili svoj Alcatel One Touch, ker v nasprotnem primeru ne boste imeli dovoljenj za ukrepanje, ki so v tem primeru bistvenega pomena za korak za korakom.

  Običajni uporabnik dejansko nima potrebnih dovoljenj za odstranjevanje vnaprej nameščenih aplikacij, ki jih odobrijo operater, proizvajalec in različica operacijskega sistema. Tako se boste morali naučiti, kako izkoristiti Alcatel One Touch. Tukaj vam prikazujemo korak za korakom:

  Ko smo upoštevali vse prejšnje elemente, morate imeti v mislih, da ko bomo ukoreninili Alcatel One Touch 7042a, najprej boste morali prenesti aplikacijo kot King Root.

  Naslednja stvar je, da vzamete Alcatel One Touch 7042a, pojdite v Nastavitve, Varnost, Upravljanje naprav, Neznani viri in jim omogočite, da lahko zaženejo aplikacijo. Nato boste morali namestiti KingRoot, ki ste ga pravkar prenesli Alcatel One Touch.

  Ko se prikaže nova ikona aplikacije, čas bo za vstop v zadevni program. Vse, kar morate storiti, je, da kliknete gumb Start v programu KingRoot, da začnete korak za korakom. Po ponovnem zagonu Alcatel One Touch boste imeli na dosegu popolnoma vse njegove značilne funkcije.

  Ena od teh funkcij so tiste, ki vam omogočajo, da odstranite vedno nadležne izvirne programe te vrste naprav. Tako enostavno se jih je znebiti.

  Kako odstraniti tovarniške aplikacije Alcatel One Touch?

  Brisanje aplikacije v androidu iz Googla Play ali APK je preveč preprosto, toda tako kot pri tistih aplikacijah, ki so v napravi že vnaprej nameščene, da aplikacija, ki jo poskušamo odstraniti, je tista, ki jo je že postavil proizvajalec, potem se stvari zapletejo, vendar ni nemogoče, tukaj boste izvedeli, kako izbrisati aplikacije Alcatel One Touch.

  V tem trenutku vam ponujamo vadnico o brisanju vseh vrst aplikacij Alcatel One Touch (zato nadaljujmo s pozornim branjem)

  Odstranjevanje nameščenih aplikacij Alcatel One Touch

  Kdaj bomo odstranili aplikacijo, ki je bila nameščena ročno, bo od leta 2016 odvisno od različice Androida je močno povezan z različico, ki jo prinaša naš Alcatel, V nekaterih primerih 4.4 ali novejše lahko držite tipko menija in jo povlečete, da jo odstranite tako preprosto:

  Iz nastavitev morate ročno vnesti upravitelja aplikacij, nato upravitelja aplikacij, vse aplikacije razvrstiti po seznamu in poiskati aplikacijo, ki jo želimo posebej izbrisati, pojavile se bodo tudi možnosti, ki jih moramo že vedeti, kako deaktivirati aplikacijo, vsiliti aplikacijo, med drugim počistite predpomnilnik.

  To ni velika čudežna rešitev, kot smo že razložili, Če obstaja nekaj aplikacij, ki jih ni mogoče odstraniti ali onemogočiti in je to tisto, kar resnično želite rešiti, boste morali za to uporabiti naslednjo metodo.

  Običajni uporabnik, nimate potrebnih dovoljenj za spreminjanje celovitost telefona ali zmeda z vnaprej nameščenimi aplikacijami, saj se štejejo za temeljni del operacijskega sistema in če jih odstranite, bi to lahko negativno vplivalo na izvajanje nalog mobilnega.

  Iz teh razlogov je omenjeno, da so potrebni določeni privilegiji, ki nam omogočajo odstranitev omenjenih nadležnih aplikacij in za katere menimo, da niso nujni za izvajanje pomembne naloge v mobilni napravi.

  Najpomembnejša zahteva je, da morate pridobiti ta dovoljenja in najhitreje to storimo s koreninami ali kaj je enako, če postanete super uporabnik, saj vidimo, da tega še vedno ne počnete, ker če ste tukaj, je to razlog, potem priporočamo tudi, da lahko počistite predpomnilnik in optimizirate katero koli vrsto Alcatela pred ali po njej. koren se izvede.

  Kaj storiti, ko ste že root uporabnik?

  Prva stvar, ki jo morate storiti, je prenesi Root Unistaller

  Odprite aplikacijo, ko ste to že storili, da boste morali videti sporočilo, ki zahteva dovoljenja za super uporabnike, podelite dovoljenja in lahko vstopite v aplikacijo.

  Pojdite na razdelek Sistemske aplikacije in izbrišite programe, tako da jih izberete in pustite pritisnjene z ikono smetnjaka, tako da lahko v telefonu ni teh neuporabnih aplikacij.

  Če je šlo kaj narobe in ne morete storiti tega, kar morate storiti Vedno lahko vstopite v način za obnovitev in ponastavite alcatel.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar