Glavni » alibaba-info » Kako izbrisati zasebna, poslana ali shranjena sporočila iz SnapChat-a

Kako izbrisati zasebna, poslana ali shranjena sporočila iz SnapChat-a

AliExpress WW

Eden izmed mnogih socialni mediji ki se danes veliko uporabljajo in se zdi, da se vse več uporablja vedno več, je brez dvoma Snapchat. Polni smo različnih družbenih omrežij in vsi skušamo na nek način izstopati, Snapchat to doseže s svojim posebnim načinom predstavitve uporabnikom, da je na koncu očarljivo, tako preprosto je, če ga snapchat ali sovražiš ali ljubiš, brez vmesne poti.

Zdaj ko pošiljamo sporočila prek te platforme jih je treba teoretično po določenem času samodejno izbrisati lahko odstranite preden Snapchat poskrbi za njihovo brisanje namesto nas Kako? V tem članku vas bomo naučili.

Kazalo ()

  Kako izbrisati sporočila Snapchat

  Kar morate storiti, je, pridržite zadevno sporočilo nekaj sekund, po tem lahko esporočilo takoj izbrišite, na ta način vam ni treba čakati, da ga Snapchat želi izbrisati.

  Tudi to, kar lahko storite, je fotografij ne shranjujte v napravi, kar morate storiti, da to dosežete, je v bistvu onemogočiti možnost, ki pravi "Samodejno shranjevanje zgodb"V meniju z nastavitvami, v spominih.

  In največ, lahko bi rekli ekstremno, bi bilo neposredno izbrisati fotografijo in voila, na ta način se lahko preprosto znebimo vseh komentarjev, ki jih imajo, v enem zamahu in zelo hitro.

  Izbrišite sporočila Snapchat

  Kako veste, ko naložimo fotografijo ne samo fotografije, ampak tudi komentarji nanjo, so začasni, tako deluje to nenavadno socialno omrežje. Toda včasih se to zgodi precej redko in je tisto zunaj fotografija je izbrisana, sporočila pa so shranjena, kar lahko nedvomno moti.

  S priporočili, ki smo vam jih dali zgoraj, lahko veste kako izbrisati shranjena sporočila na Snapchatu. Na ta način in brez preveč težav lahko popolnoma izbriši pogovore Snapchat in brez kakršnih koli težav.

  Bistveno je, da se naučimo upravljati vsa družbena omrežja, ki jih uporabljamo vsak dan, saj je v njih veliko zasebnih informacij, zato v tem primeru vedite kako počistiti zgodovino klepeta na snapchatu Nujno je, da lahko zaščitimo svojo zasebnost in imamo na ta način malo več nadzora nad vsemi stvarmi, ki jih objavljamo, bodisi v tem družbenem omrežju bodisi v primeru uporabe Facebook, Instagram ali Twitter, prav tako bi morali spoznati vse različne možnosti, ki jih imajo.

  Kako izbrisati pogovor na Snapchatu

  Še ena izmed najbolj izvedljivih možnosti za hitro in enostavno izbrišite več sporočil Snapchat, je s popolnim odstranjevanjem pogovora iz nastavitev aplikacije.

  Za to morate sledite vrsti zelo preprostih korakov, tako lahko sporočila množično brišete, ne da bi pri tem pustili sled.

  1. Odpre se snapchat app, ko vstopite v notranjost, kliknite ikono Snapchat v zgornjem osrednjem delu
  2. Pritisnite ikono Snapchat in vaše ime bo prikazano skupaj z rezultatom
  3. Kliknite nastavitve
  4. Potem moraš iti v "Dejanja računa " in kliknite na "Izbriši pogovore "
  5. Prikazal se vam bo seznam vseh sporočil, zraven pa X
  6. Prav tako obvestilo o "Ali ste prepričani, da želite izbrisati ta pogovor " samo potrditi morate postopek
  7. Ne pozabite, da lahko s to možnostjo hkrati izbrišete več sporočil

  Treba je opozoriti, da je pri brisanju datoteke krmilni pogovor iz snapchata, Shranjena sporočila ne bodo izbrisana. Zato se bodo ta sporočila še naprej pojavljala v pogovorih..

  Ta metoda omogoča samo brisanje vseh seznamov pogovorov, medtem ko lahko druga oseba vidi nit, ker je sporočilo shranila.

  Po drugi strani pa, če ob brisanju sporočil izbrišete tista, ki jih ne želite izbrisati, jih lahko obnovite s pomočjo programov drugih proizvajalcev. Med temi vam priporočamo Program FoneDog (Android data recovery) ta program Pomagal vam bo obnoviti vse pomembne datoteke iz mobilnega telefona. 

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar