Glavni » alibaba-info » Kako izbrisati podvojene stike iz mobilnega telefona Android ali iPhonea

Kako izbrisati podvojene stike iz mobilnega telefona Android ali iPhonea

AliExpress WW

Ste že kdaj poskusili izbrisati podvojene stike iz pametnega telefona? Takrat morate vedeti, da gre za zelo zahtevno vadnico in da mnogi uporabniki najdejo te težave. Kar se zgodi, je, da ko smo že dolgo z novim telefonom, lahko kmalu ugotovimo, da stikov podvoji več.

Dejansko boste to videli, čeprav trikov je velikos Če želite iz pametnega telefona odstraniti podvojene stike, priporočamo, da izkoristite nekatere programe, ki so bili za to narejeni. Ob tej posebni priložnosti, pokazali vam bomo dve aplikaciji za brisanje ponavljajočih se stikov iz pametnega telefona v samo nekaj minutah.

Kazalo ()

  Iz mobilnega telefona izbrišite ponavljajoče se stike

  No, moramo reči, da nas pri odstranjevanju podvojenih stikov s pametnega telefona predlaga operacijski sistem Android dve aplikaciji, ki sta v tej situaciji res zelo dobri. Prvo, ki ga želimo priporočiti, je Podvoji stike, drugi pa je Spajanje, tako da vam bomo spodaj pokazali podrobnosti o vsakem od njih.

  Podvojeni stiki

  Kot smo že povedali, so podvojeni stiki prva izmed možnosti, za katero menimo, da bi jo morali upoštevati v teh primerih. To je aplikacija, ki je sposoben skenirati vaš pametni telefon in iskati vse vrste informacij zanimivo glede stikov, ki bi se lahko podvojili. Vse, kar morate storiti, je izberite stike, ki jih želite izbrisati, in jih nato v enem koraku izbrišite.

  Združite stike v Androidu ali iPhoneu

  In če vas prejšnja prijava ne prepriča, smo prepričani, da boste v Spoji, da čeprav deluje drugače, je še vedno brezplačen kot prejšnji. Ta platforma optično prebere seznam stikov, da najde dvojnike in jih združi, zbiranje vseh informacij vsakega od njih v enem samem stiku.

  Za združitev stikov, vse kar morate storiti je, da prenesete aplikacijo, odprite ga, ko ste ga namestili, in nato izberite eno od možnosti, bodisi ročno iskanje bodisi samodejno iskanje. Priporočamo drugo možnost, pri kateri Merge sam poišče vse podvojene podatke na vašem seznamu stikov.. Nato boste na seznamu videli vse podvojene stike.

  Težave pri brisanju stikov v mobilnem telefonu

  Ko imamo na mobilnem telefonu veliko stikov, je normalno, da bomo čez nekaj časa želeli te stare stike izbrisati. Te stike lahko shranite v mobilnem telefonu, v oblaku, na sim itd.. Nekateri se odločijo, da izbrišejo gmail račun, da izbrišejo svoje stike, shranjene v oblaku.

  Zato je normalno, da se nam včasih, ko želimo izbrisati stik, zdi sporočilo o napaki in ne omogoča brisanja stika. To je lahko moteče, vendar brez skrbi, tukaj vam bomo pokazali, kako to popraviti.

  Prekinite povezavo z mobilnimi stiki

  Ko želimo stik izbrisati in se prikaže obvestilo, da to ni mogoče, je to zato, ker stik je povezan z različnimi dnevnimi redi ali je povezan z nekaterimi. 

  To je zelo enostavno rešiti, za to moramo iti "stiki " ko smo enkrat v notranjosti, iščemo stik, ki ga želimo izbrisati. Nato nadaljujemo z izbiro, tako da pritisnemo.

  Ko je izbrana, moramo pritisniti tri točke v zgornjem levem delu, tu se prikaže meni, kjer moramo poiskati možnost "ogled povezanih stikov ", tukaj morate pritisniti možnost prekini povezavo.

  V to smer, stik bo prekinil povezavo z vsemi koledarji in stiki, tako da ga lahko odpravite brez neprijetnosti. Za to moramo samo poiskati stike, poiskati stik, ki ga želimo izbrisati, kliknite nanjo in izberite možnost "izbriši ".

  Formatirajte mobilni telefon

  Če po poskusu vsega ne morete izbrišite stike iz mobilnega telefona, Lahko se odločite za najbolj želodčno možnost, to je obnovitev opreme iz tovarne. Ko to storiš, mobilni telefon bo ostal s tovarniškimi vrednostmi in vsi stiki, shranjeni na mobilnem telefonu, bodo izbrisani. 

  Zato je pomembno, da pred trdo ponastavitvijo preverite, ali imate vse stike, ki jih ne želite izbrisati, shrani na kartico Sim ali v oblak. 

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar