Glavni » google » Kako odstraniti blokado za objavo na Facebooku

Kako odstraniti blokado za objavo na Facebooku

AliExpress WW

¿Na Facebooku ste želeli objaviti fotografijo, video ali besedilo in ugotovili ste, da je to preprosto nemogoče, ker ste blokirani v tej socialni mreži, najpomembnejši na svetu?

Kako odstraniti ali odstraniti blokado ali omejitev na Facebooku za objavo
Oglejte si ta video na YouTubu

No, najprej bi morali vedeti to je veliko bolj pogost problem, kot si mislimo. In potem ima na srečo nekaj možnih rešitev, ki jih ne smemo podcenjevati..

Zato spodaj naučili vas bomo, kaj storiti, ko vam Facebook ne dovoli objavljanja vsebine in je videti blokirana.

Kazalo ()

  Odstranite zaklepanje iz računa Facebook

  Resnica je, da je to večinoma povezano z dejstvom, da so nekateri prijatelji, ki jih imamo na družbenem omrežju, zaradi njihovega klica na nek način blokirani, to prijavili zaradi vsebine, ki jo naložimo.. Če odgovorni za Facebook menijo, da je pritožba veljavna, obstaja verjetnost, da bodo blokirali vaš račun.

  Poleg tega, ko gre za kršitev predpisov Facebooka, vendar ne resno, daleč od tega je resnica, da se po nekaj dneh ta blokada neposredno odpravi brez večjih posledic.

  Na splošno, Če vas je nedavno blokiral Facebook, bo blokada najverjetneje trajala nekaj ur. Obstaja le nekaj resnejših primerov, na primer ponavljanje pritožb zoper vaš profil.

  Odblokirajte začasno blokiran račun Facebook

  V teh primerih boste morali, kadar želite spet normalno uporabljati družabno omrežje Facebook, kaj storiti natančno upoštevajte tako imenovana pravila skupnosti Facebook, Kakšna so notranja pravila, ki sestavljajo to socialno omrežje, in če nam je všeč ali ne, moramo to upoštevati, če želimo, da nas ne blokirajo znova.

  Po tem moramo počakati 12 do 24 ur, da odstranimo zadevni blok, saj ne moremo storiti še veliko več, če gre le za manjše kršitve, kot smo komentirali.. Po tem kratkem času obstaja 90% verjetnost, da si bomo povrnili svoj Facebook račun z absolutno vso njegovo vsebino.

  V vsakem primeru, Prikladno je, da vedno poskušate objavljati prijetno vsebino, izogibajte se tistim, ki spodbujajo sovraštvo, nasilje, rasizem, ali pa lahko škoduje občutljivosti vaših prijateljev v tej platformi.

  Ali ste lahko znova objavili začasno blokiran račun Facebook?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar