Glavni » alibaba-info » Kako trajno odstraniti, izbrisati in odstraniti račun ali kanal YouTube

Kako trajno odstraniti, izbrisati in odstraniti račun ali kanal YouTube

AliExpress WW

YouTube je ena glavnih video platform na svetu, ampak glavni. Iz tega razloga si milijoni ljudi na njih ogledujejo svoje najljubše vsebine, marsikdo pa se odloči, da bo imel svoje kanale za nalaganje lastnih videoposnetkov..

No, je mogoče, da v nekem trenutku ustvarili ste kanal v YouTubu ali ste ga povezali z Google Računom, nato pa ste obžalovali, zato vam bomo v nadaljevanju prikazali vrsto korakov, ki jih morate upoštevati, če želite izbrisati kanal v YouTubu..

Kazalo ()

  Izbrišite YouTube kanal, ne da bi izbrisali račun

  Kot smo že povedali, ste morda morali ustvariti račun YouTube za določen razlog in zdaj ga ne uporabljajte več, več kot dovolj razloga, da bi ga želeli odpraviti, med drugimi razlogi, ki bi lahko obstajali v teh primerih.

  Seveda morate imeti v mislih, da ko enkrat izbrišete YouTube kanal, bo to tudi pomenilo bo odstranil vso vsebino ki so bili naloženi vanj. Govorimo o vprašanjih, kot so shranjeni videoposnetki, naročniki, komentarji itd..

  No, če ste še vedno odločeni, da svoj račun YouTube za vedno izbrišete, potem vse, kar morate sledite tem korakom:

  • Prijavite se v YouTube s svojimi podatki o računu katerega kanal želite izbrisati
  • Kliknite sliko svoj profil kanala
  • Pojdite na ikono zobnika, ki vodi do Nastavitve ali Nastavitve
  • Kliknite na Napredne možnosti
  • Kliknite Izbriši kanal, razdelek, ki se bo pojavil tik pod Napredne možnosti

  Zaprite YouTube kanal

  Za uspešno dokončanje postopka morate imeti v mislih, da je tudi pomembno, da si vzamete težave izbrišite svoj Google profil+ ki je povezan s tem računom. V nasprotnem primeru ne boste popolnoma odstranili vse vsebine kanala.

  V tem smislu, če imate Google Račun+ povezan s kanalom, najprej začnite z njegovo odstranitvijo, pri čemer upoštevajte to iz Nastavitve računa to je nekaj, kar je mogoče storiti zelo hitro in enostavno. Tako boste lahko pozneje zapreli in za vedno izbrisali YouTube kanal, ki ste ga ustvarili prej..

  Kako z lahkoto izbrisati račun YouTube

  Danes je ena najpogostejših stvari, ki jo imajo milijoni uporabnikov po vsem svetu, račun YouTube, kar jim omogoča popoln dostop do platforme in ogled vseh vrst video posnetkov. Vendar mnogi ljudje ponavadi skušajo izstopiti iz svojih Računi YouTube.

  To je pogosto, ker mnogi ljudje s tem, da ne uporabljajo svojih računov, ne bi več delali brez njih, in to je postopek, ki ne traja dolgo, vendar je nekoliko dolgočasen. Če želite račun obdržati le, če ga izbrišete svoj YouTube kanal potem je rešitev preprostejša.

  Za to morajo odpreti račun YouTube in klikniti ikono zobnika, ki vodi do konfiguracije, ko za to izberejo "napredne možnosti ". prikaže nov meni. V tem meniju boste videli možnost, ki omogoča brisanje kanala YouTube in vse njegove vsebine.

  S tem lahko uporabniki obdržijo svoj račun in izbrišejo vso vsebino, objavljeno vanj, ta možnost je pogosto zelo pogosta, ker si mnogi radi ogledajo vsebino brez stvari, kot so starostne omejitve. Če pa želite odstraniti račun v YouTubu potem morajo slediti drugi metodi.

  Ta metoda vključuje brisanje google račun+ kar lahko naredite iz njegovih nastavitev, vendar to pomeni, da bo vsa vsebina izbrisana brez možnosti, da jo obnovi. To pa olajša zapiranje vsega, kar zadeva račun YouTube..

  Ne nosite a Računi YouTubeObičajno je dovolj, da ga človek odpravi, zato so ti koraki koristni, vendar je pomembno pomisliti, če je za to vredno izgubiti vse, kar YouTube ponuja.

  Če dvomite, kot vedno, nam lahko pustite svoje vprašanje, da vam pomagamo v zvezi s tem..

  To si že naredil zaprite svoj YouTube kanal s tem korak za korakom?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar