Glavni » amazon » Kako podvojiti stran ali datoteko v Wordu?

Kako podvojiti stran ali datoteko v Wordu?

AliExpress WW

Beseda je zelo uporabno in pomembno orodje. Predvsem za tiste, ki ta program pogosto uporabljajo za uresničevanje kakršnih koli besedil. Zaradi tega se zdi potrebno podvojite datoteko ali Wordove dokumente in s tem zagotoviti, da delo ne bo izgubljeno.

Kako preprosto kopirati stran ali datoteko dokumenta v Wordu
Oglejte si ta video na YouTubu

Posledično je Microsoft Word postal trend in njegova uporaba je vsak dan pogostejša.

Če spadate v skupino več sto ljudi, ki uporabljajo to izvrstno besedilno orodje, vas zagotovo zanima ta objava. Ker vas bomo naučili kako enostavno podvojiti datoteko Word.

Kazalo ()

  Kaj je Microsoft Word?

  Beseda je a program, posebej zasnovan za realizacijo dokumentov besedil. Vključen je v paket Microsoft Office.

  Velja za zelo obsežen program; saj imajo številne spektakularne lastnosti in funkcije. To omogoča uporabniku spremenite obliko po vašem okusu.

  Besedne funkcije

  • Začetek: V tej možnosti lahko dodate velikost in pisavo. Na enak način lahko vključite krepko, ležeče, podčrtano, prečrtano. Učinki besedila, barva pisave; krogle, oštevilčenje, poravnave, med drugimi funkcijami.
  • Vstavi: Ta funkcija uporabniku omogoča vstavljanje tabel, povezav, komentarjev, glave in noge. Med drugim.
  • Oblika: Ta funkcija ima teme, barve, nabore slogov, pisave, vodne žige, barve in obrobe strani. Besedilom lahko dodate tudi učinke.
  • Določba: Ta funkcija se nanaša na robove, zamike, prostor, velikost in stolpce strani in besedil.
  • Referenca: Kot sklic lahko vstavite opombe, kazalo. Pa tudi citati, bibliografije, preglednice avtoritet in celo pametno iskanje.

  Druge možnosti programa

  • Glas: Ta pomembna funkcija omogoča glasno branje besedila in prav tako poudarja vsako besedo.
  • Idiom: S to funkcijo lahko vsebino prevedete v drug jezik. Izberete lahko tudi jezik samodejnega preverjanja.
  • Povečava: Druga njegova funkcija je, da lahko poveča ali zmanjša vsebino besedil.

  Zdaj pa glede na zgoraj omenjene značilnosti, Microsoft Word je odlično orodje, ki ga lahko uporabimo za ustvarjanje katere koli vrste mapa. Ne glede na to, če je njegov namen akademski, strokovni, ustvarjalni, med ostalimi.

  Zakaj je pomembno podvojiti besedilno datoteko?

  Kot smo že povedali, ta program izpolnjuje vrsto funkcij za pisanje pomembnih besedil, Je tudi eden najbolj uporabljenih danes. Ker večina ljudi raje uporablja to metodo za opravljanje svojega dela.

  Na podlagi tega je treba opozoriti, da večina uporabnikov meni, da je to potrebno in koristno shranite varnostno kopijo ki podpira vsako besedilo. Tako bodo lahko zaščitili svoje podatke in jih ne bodo izgubili iz kakršnega koli razloga.

  Vendar obstajajo ljudje, ki iz nekega razloga še vedno ne vedo, kako naredite dvojnik. Posledično lahko to škoduje izgubi elektronskih dokumentov; zaradi napak pri shranjevanju ali iz samega sistema.

  Kako narediti dvojnik besede?

  Narediti kopija ali dvojnik Worda, izkaže se za zelo preprosto. In najboljše je, da aplikacije ni treba prenesti. ker ima isti program možnost izvesti ta postopek.

  Koraki so naslednji:

  • Najprej je treba odpreti dokument, ki ga želite podvojiti.
  • Pojdite na funkcijo mapa in v meniju poiščite možnost shranjevanja.
  • Nato kliknite Shrani kot. Samodejno se odpre okno, ki vam omogoča, da izberete mesto za shranjevanje kopije dokumenta.
  • Izberite želeno mapo shrani podvojeno datoteko.
  • Na koncu kliknite možnost shrani.

  Končno bi radi vedeli Ali menite, da je koristno narediti varnostne kopije datotek Word? Pustite svoje mnenje v komentarjih.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar