Glavni » android » Kako zrcaliti zaslon ali ga deliti z mobilnega telefona Android na računalnik, ne da bi bil root

Kako zrcaliti zaslon ali ga deliti z mobilnega telefona Android na računalnik, ne da bi bil root

AliExpress WW

Mobilne naprave Android so najbolj priljubljene na svetu in resnica je, da po malem, ko razčlenjujemo nekatere najboljše vadnice, povezane z njimi, najdemo možnost, da jih vedno bolj izkoristimo. Zato v konkretnem primeru nismo želeli nehati upoštevati postopka, ki se običajno izvaja na računalnikih, ki imajo root, vendar vas bomo naučili, kako ga izvajati tudi, če vaš mobilni telefon ni. Gre za možnost ogleda zaslona pametnega telefona Android v računalniku dostop do boljše vizualizacije vsebine, tudi ko vaša naprava ni zakoreninjena, kot smo že rekli.

Kazalo ()

  Odkrijte ta novi kramp za Android!

  Prva stvar, ki jo moramo povedati o tem, je, da je na žalost zaslon našega Androida v računalniku veliko lažje videti, ko imamo telefon zakoreninjen, vendar še vedno obstajajo možnosti, da ga dobimo, tudi če ni. Iz tega razloga vas bomo naučili novih tehnik, ki se v zvezi s tem uporabljajo danes, saj mislimo, da je bilo do pred nekaj leti neposredno nemogoče izvesti ta manever. Seveda morate vedeti, da ko dosežete ta rezultat, v računalniku morda ne boste videli vseh naravnih barv slike. zaslon pametnega telefona, saj lahko hkrati s pozitivnega vidika vse nadziramo na veliko lažji način.

  No, začnimo z elementi, ki so v tem primeru potrebni, da lahko v računalniku vidimo naš zaslon Android, najprej pa moramo opozoriti na nekatere, kot je najnovejša različica TeamViewer Hosts Beta, ne da bi pri tem izgubili izpred oči TeamViewer v računalniku. Če ste strokovnjak, morate vedeti, da je lahko dovolj samo izvedljiva datoteka in ne samo prenos celotnega programa, ampak zdaj bomo to možnost dali na stran, ker nas zanima popoln, lahko povečate svetlost zaslona ali povečajte ali zmanjšajte velikost.

  Če želite razumeti vse podrobnosti o tem, morate vedeti, da boste najprej z branjem te vadnice lahko spoznali osnove delovanja TeamViewer Hosts Beta in tudi TeamViewer v računalnikih. Po korakih za delovanje TeamViewerja boste potem razumeli kako videti zaslon Android neposredno na osebnem računalniku, s prednostjo, da to omogoča tistim, ki imajo v glavnem terminale z zelo majhnimi zasloni, 4,5 inča ali manj, lahko tudi podvojite programe.

  Drugi programi za skupno rabo zaslona mobilnega sistema Android z osebnim računalnikom

  Obstaja veliko možnosti za dosego delite Android mobilni zaslon v računalniku, Spodaj jih bomo omenili, tako da se lahko odločite, kateri izmed njih ustreza vašim potrebam.

  • Ogledalo Apower: s to aplikacijo lahko si oglejte mobilni zaslon v računalniku, In ne samo to, imate tudi možnost zajemanja ali snemanja zaslona.
  • Reflektor 2: tudi s tem programom lahko posnamete in posnamete posnetek zaslona, dodajanje funkcije uporabe videokamere; zaradi te funkcije je ta program eden najpogosteje uporabljenih.
  • Wondershare Mirror Go: svoj mobilni telefon boste lahko upravljali z mobilnim telefonom in tipkovnico, poleg tega pa boste uživali v igrah, ki so v vaši napravi; ena izmed funkcij, ki so uporabnikom najbolj všeč, je ta lahko pošljete SMS iz računalnika brez kakršnih koli težav.
  • Mobizen: za njegovo uporabo na mobilni telefon ni treba prenesti nobene aplikacije, kar omogoča naredite posnetke zaslona in prenesite datoteke od naprave do računalnika.
  • Zrcalo zaslona: tako kot zgoraj omenjeni programi imate tudi vi možnost snemanja zaslona in snemanja zaslona uporabite spletno kamero za skupno rabo videoposnetkov oddajate lahko tudi v živo prek vseh družbenih omrežij, ki jih želite.
  • AirDroid: ta aplikacija vam omogoča skupno rabo mobilnega zaslona, ​​vendar uporaba kablov USB v primeru, da nimate korena, Trenutno je najmanj uporabljen.

  Z vsakim od teh programov lahko delite zaslon mobilnega sistema Android z osebnim računalnikom, Ne samo to, kot boste opazili pri nekaterih izmed njih, boste imeli dostop do posebnih funkcij vašega mobilnega telefona; ne zamudite priložnosti, da jih vse preizkusite in ugotovite, katera je najboljša.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar