Glavni » android » Kako razdeliti ali razdeliti veliko datoteko na več manjših z Winrarjem ali 7-ZIP v mojem računalniku

Kako razdeliti ali razdeliti veliko datoteko na več manjših z Winrarjem ali 7-ZIP v mojem računalniku

AliExpress WW

Ko je datoteka Prevelika da ga pošlje na kakršen koli način. Edina rešitev je ta razdeliti tako, da ima vsak del malo manj..

To je zelo koristno tudi za tiste, ki nimajo zelo hitre ali stabilne povezave. Torej, ko naložite veliko datoteko, je zelo mogoče, da jo naložite biti prekinjena.

Z delitvijo datoteke dosežemo, da vsak del tehta veliko manj in stopite hitreje. Brez prekinitev. Danes bomo torej videli, kako s 7-ZIP veliko datoteko razdeliti na več delov.

Kazalo ()

  Kaj je 7-zip?

  Ko pomislimo stisniti to je zelo normalno da veste, kdo uporablja WinRAR za stiskanje datotek, saj je zelo uporabno in enostavno za uporabo.

  Danes pa obstajajo alternative ki vam koristijo brezplačno in so zelo enostavni za uporabo, vedeti morate le malo več informacij.

  7-Zip je zmogljiv kompresor in dekompresor datoteka, ki podpira veliko število formatov in predstavlja izjemno brezplačno alternativo WinZip in WinRAR.

  Poleg tega je veliko lažji in učinkovitejši od večine konkurentov. Toda prej sprejeti odločitev za uporabo vam pustimo nekaj stvari, ki bi jih morali upoštevati.

  Glavne značilnosti:

  • Visoka stopnja stiskanja v formatu 7z z algoritmoma LZMA in LZMA2
  • Podprti formati:
   1. Stiskanje in dekompresija: 7z, XZ, BZIP2, GZIP, TAR, ZIP in WIM
   2. Dekompresija: ARJ, CAB, CHM, CPIO, CramFS, DEB, DMG, FAT, HFS, ISO, LZH, LZMA, MBR, MSI, NSIS, NTFS, RAR, RPM, SquashFS, UDF, VHD, WIM, XAR in Z.
  • 2–10% boljša stopnja stiskanja za ZIP arhive kot WinZip
  • Zaščitite šifriranje AES-256 v datotekah 7z in ZIP
  • Datoteke samorazpakiranje za 7z format
  • Integracija z vmesnikom Windows
  • Grafična različica za upravljanje datotek
  • Različica ukazne vrstice
  • Na voljo v 79 jezikih

  The uporabnost trenutno programa za stiskanje datotek, kot je 7-Zip, ni osredotočen le na možnost prihranka prostora na trdem disku, temveč omogoča organiziranje nabora datotek v eno stisnjeno datoteko, ki bo ohranila enako strukturo map kot v prvotni sistem.

  To je bistvenega pomena pri pošiljanju vsebin prek interneta od leta poenostavlja in poenostavlja prenos vseh vrst datotek. Zato postane bistveno orodje v vašem vsakodnevnem življenju.

  Kako lahko datoteke razdelim s 7-ZIP? Korak za korakom

  Prva stvar, ki jo morate očitno storiti, je prenesite 7-ZIP. Ne skrbite, da je brezplačen, zato v zvezi s tem ne boste imeli težav. Obiščete lahko uradno spletno stran 7-zip in poiščete gumb za prenos.

  Računi pri dve različici: 32-bitna in 64-bitna. Glede na računalnik boste morali izbrati eno ali drugo.

  Po namestitvi vam ga ni treba odpreti. Pojdite na datoteko, ki jo želite razdeliti na dele, in jo kliknite z desno miškino tipko. Nato v meniju izberite 7-Zip in v podmeniju "Dodaj v arhiv

  ...

  "

  7-Zip ima to, da za stiskanje uporablja svoj format privzete datoteke. Težava je v tem, da ga veliko ljudi ne prepozna ali nima programov za njihovo dekompresijo.

  Namesto uporabe 7Z, ki bi bila oblika tega kompresorja. Konfigurirali ga bomo za stiskanje datotek ZIP kar je univerzalni.

  Če želite to narediti, moramo le izbrati Format arhiva in izbrati samo zip. Če pogledate na dno, piše "Razdeljeno na količine, bajte: ”Tu boste morali izbrati velikost datotek.

  Izberete lahko 100MB, ki bi bil 100MB, ali 10MB, ki bi bil 10MB. Lahko tudi napišete količina teže hočeš, da imam datoteko brez težav.

  Deljenje datotek s 7-Zip

  Po tem preprosto morate pritisniti v redu in počakajte, da se postopek konča. Ko se konča v mapi, v kateri je bila datoteka, boste lahko videli še več z istim imenom.

  Toda to doda tudi ". ZIP.001 " in tako naprej. Odvisno od velikosti datoteke in velikosti posameznega dela. Razdeljen bo na bolj ali manj število delov.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar