Glavni » amazon » Kako prenesti in uporabljati ozadja Google Pixel na katerem koli mobilnem telefonu Android

Kako prenesti in uporabljati ozadja Google Pixel na katerem koli mobilnem telefonu Android

AliExpress WW

Ali želite vedeti, kako hitro in enostavno prenesti APK za ozadja Pixel 2020? Potem imate srečo, saj ste dosegli označeni element, članek, v katerem vas bomo naučili popolnoma vseh podrobnosti o tem.

In resnica je, da je jasno, da obstaja veliko uporabnikov, ki nameravajo dostopati do različnih vsebin, ki smo jih nedavno videli v Pixel 2 in Pixel XL 2.

Ravno za zgoraj omenjenih razlogov, je, da želimo svoje sledilce naučiti prenašati ozadja Pixel 2020 APK, pri čemer upoštevamo, da je temeljna vadnica, da lahko oblečete svoj mobilni telefon.

Dejansko smo popolnoma prepričani, da ima novi Pixel 2020 nekaj od tega najboljša ozadja danes in nismo želeli, da jih pogrešate.

V tem posebnem članku vas želimo nato naučiti, kako korak za korakom prenesti APK za ozadja Pixel 2020 v Android na katero koli mobilno napravo s operacijski sistem, čeprav ga ni razvil Google.

Na ta način boste lahko dostopali do nekaterih sredstev podjetja Zaslon Pixel HD ki vam jih prikažemo na slikah, ki spremljajo ta članek.

Kazalo ()

  Kakšne so specifikacije Pixel 2 in Pixel 2 XL?

  So vrhunski Android pametni telefon, zasnovan in razvil Google, podjetje, ki jih je 4. oktobra 2017 predstavilo kot naslednike telefonov Pixel in Pixel XL.

  Google Pixel 2 XL ima zmogljivost 4 GB RAM-a, kar velja za več kot primerno. V zelo redkih primerih zmogljivost pomnilnika RAM morda ne bo zadostna, vendar če imate to količino, to skoraj ne bo vplivalo na pomnilnik RAM-a..

  Če cenimo Google Pixel 2 XL zaradi njegove hitrosti obdelave, je jasno, da izstopa a zelo visok nivo, in nemoteno deluje s katero koli aplikacijo.

  Če se odločite preprosto za vašo obdelave S tem se ne boste zmotili, čeprav seveda obstajajo določeni razlogi, zakaj Pixel 2XL postane počasen, vendar se na splošno to ne zgodi, primeri s to težavo so zelo redki.

  Telefoni vključujejo Intel-zasnovan slikovni procesor Pixel Visual Core, ki omogoča hitro obdelavo slik z veliko ali majhno močjo. Vendar ta procesor ni bilo na voljo do izdaje različice Android 8.1.

  Lastniki Pixel 2 imajo neomejeno varnostno kopijo slik in videoposnetkov visoke ločljivosti za Aplikacija Google Foto, ekskluzivnost, ki bo trajala do konca leta 2020.

  Oba pametna telefona sta opremljena z različico Androida Oreo 8.0. Med zagonom Googlovi razvijalci so obljubili tri leta posodobitve programske in varnostne opreme, da bi to dosegli, so razvili tudi vrsto trikov, da bi kar najbolje izkoristili svoje slikovne pike.

  Prav tako so Pixel 2 telefoni, ki so izdali aplikacijo Google Lens, ki je zasnovana za zagotoviti ustrezne informacije iz vizualne analize s kamero. Android Oreo 8.1 je bil za Pixel 2 in Pixel 2 XL izdan 5. decembra 2017.

  Prenesite ozadja Pixel 2020 APK

  Seveda je prva stvar, ki jo morate v zvezi s tem upoštevati, saj predlagamo prenos APK za ozadja Pixel 2017, ta, da vas bomo naučili posredna namestitev, torej prek APK-ja.

  To pomeni, da za razliko od druge vsebine za mobilne naprave Android, ozadja Pixel 2020 so na voljo samo zunaj trgovine Google Play.

  Ko želite prenesti APK za ozadja Pixel 2020, morate vedeti, da boste morali po spletu poiskati zanesljivo spletno stran, ki ponudite zadevni APK, nekaj, kar smo v tem primeru že storili za vas.

  Na ta način vam ostane samo še prenesite zadevno vsebino, in ko to storite, ga namestite na enak način kot kateri koli drug APK.

  Videli boste, da gre za zelo preprost postopek, ki ga lahko izvedete, tudi če niste strokovnjak za svet Android, in na ta način boste imeli možnost namestite ozadja novih pikslov na vašem mobilnem telefonu v samo 5 minutah. Kot vedno imate tudi pri nas vsa vprašanja, ki jih imate glede nas, da vam lahko pomagamo.

  Namestite ozadja Pixel 2020

  • Prenesite namestitveni APK ozadij Pixel
  • Pojdite v Nastavitve, Varnost in omogočite neznane vire
  • Zaženite APK ozadij Pixel
  • Počakajte, da pride do namestitve
  • Odprite ozadja Pixel s njene ikone

  Če imate kakršna koli druga vprašanja v zvezi s tem, se obrnite na nas, če želite vam pomaga. Kaj menite o teh ozadjih Pixel 2020?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar