Glavni » amazon » Kako prenesti iTunes v katero koli napravo Android in sinhronizirati mojo glasbo

Kako prenesti iTunes v katero koli napravo Android in sinhronizirati mojo glasbo

AliExpress WW

Očitno je glasba v našem življenju izredno pomembna, poslušamo jo skoraj vse, kar počnemo vsak dan. Konec koncev super je, če vas moti in hkrati narediti te dolge rutine nekoliko krajše.

Skozi glasbo lahko razkrijemo naše duševno stanje in v mnogih priložnostih nam preprosto dejstvo poslušanja pesmi lahko popolnoma spremeni obraz.

Kazalo ()

  Kako je iTunes inoviral uporabo glasbenih naprav ?

  Vzpon elektronike in miniaturizacija tehnologije sta do danes zelo napredovali, kar nam omogoča shranjevanje kakršnega koli zvoka, ki nam je všeč.

  Gone je tista naprava, ki jo je izumil Thomas Alba Edison in je zaigrala nekaj pesmi, shranjenih v voščenih zvitkih, ki pa je, čeprav se zdi, da je bila v prazgodovini, minilo le 100 let.

  Prav tako so ostali, čeprav še vedno obstaja nekaj sledilcev, zapisi vinil ali acetata. Prehod skozi walkman, diskman in mp3 postaja vse lažje vzeti s seboj svojo najljubšo glasbo.

  V zadnjih letih je podjetje Apple resnično inovator na področju glasbe, od prihoda ipoda v različnih različicah do iPhona 12 pro max, preko izvedbe spletnega mesta iTunes, ki je revolucioniralo glasbo v industriji in čeprav so se na napravah Android pojavile druge možnosti, kot sta Spotify in podjetje Apple je ukinilo aplikacijo, ni mogoče zanikati, da so bili vedno v ospredju prenosne glasbe.

  Kaj pa, če imate dve napravi, eno IOS in eno Android, Ali morate vsako napravo prenesti in konfigurirati posebej?

  Zato za tiste ki se ukvarjajo z operacijskima sistemoma IOS in Android in želijo prenašati glasbo med temi napravami, prihranimo čim več časa, naučili vas bomo, kako prenesti iTunes za Android. Super je, če lahko glasbo prenesete v naprave z drugačnim operacijskim sistemom kot Apple..

  Torej iz udobja, ki nam ga daje iTunes vedno bomo imeli na voljo vso glasbo, ki nam je všeč in na ta način jo bomo lahko predali kateri koli napravi, ki jo moramo imeti s seboj kamor koli.

  Z internetno povezavo WiFi ali celo prek USB-ja na računalnik lahko sinhroniziramo vse pesmi, prav tako je treba upoštevati, da iTunes ima plačljivo različico, ki nam omogoča neomejeno sinhronizacijo pesmi, V nasprotnem primeru, če se odločimo za brezplačno različico, smo omejeni na 100 pesmi, čeprav očitno tudi to ni manjše število.

  Kako prenesti aplikacijo iTunes v Android?

  Sinhronizacija skladb ni preveč zapletena in ne bo trajala dolgo, čeprav bo očitno vse odvisno od števila pesmi, ki jih želite prenesti, ker je jasno, da več skladb boste morali sinhronizirati, dlje bo trajalo.

  Čeprav je vrstica napredka, ki vas obvešča o tem, kaj se dela in tudi o preostalem času, da se ta postopek konča zadovoljivo.

  Če ste pred kratkim iz iPhonea prešli na Android ali če imate v iPadu glasbo in jo želite uživati ​​v napravi z Googlovim operacijskim sistemom, to je najboljša možnost, ki jo imate na voljo, da to lahko storite saj je hiter in predvsem zelo udoben.

  To aplikacijo je zelo enostavno dobiti, ker na voljo je v Googlovi trgovini ali na strani z jabolki, samo pojdite na stran iTunes.

  Ko enkrat opravimo postopek, ki ga vedno naredimo, najprej kliknite "Namesti ".

  Nato sprejmemo pojavno okno, tako da, ko je pripravljen, začnite prenos, Ko končate, bo aplikacija nameščena in takrat boste lahko začeli uporabljati iTunes za Android.

  Dajte ritem svojemu dnevu, nimate več izgovorov, da ne bi s seboj vzeli svoje najljubše glasbe, ne glede na tehnološki ekosistem, s katerim delate. Prilagodite slušalke in prilagodite zvok svojemu dnevu.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar