Glavni » alibaba-info » Kako prenesti in posodobiti WhatsApp na različico 2021

Kako prenesti in posodobiti WhatsApp na različico 2021

AliExpress WW

WhatsApp je za mnoge uporabnike danes glavna oblika komunikacije, Ker govorimo o storitvi, ki so jo skoraj vsi uporabniki namestili na svoje mobilne telefone, in je prav zato priročno, da jo posodobimo, če želimo dostopati do vseh njenih funkcij.

Treba je celo povedati, da WhatsApp, ker je del skupine Facebook, poleg izboljšanja varnosti ne ustavi lansiranja novic, kot so nove funkcije in funkcije.. Če pa želite dostopati do teh prednosti, ga boste morali sproti posodabljati.

Kazalo ()

  Prenesite posodobljen program WhatsApp 2021

  Ob upoštevanju, da je WhatsApp popolnoma brezplačna aplikacija, je za delovanje potrebno le, da smo povezani v internetno omrežje, Izjemno pomembno je, da namestite najnovejšo različico te aplikacije za glasovne, video klice in pošiljanje besedilnih sporočil brez stroškov in dodatnih stroškov.. Za to so na voljo različne možnosti.

  Najnovejša različica WhatsApp 2021 APK

  Kot vemo, za prenos aplikacije WhatsApp v Android ali katero koli drugo aplikacijo v Androidu, kar moramo storiti je, da ga poiščemo v trgovini Google Play ali preko te povezave najhitrejši in najlažji način za to. V teh primerih potrebujemo le konfiguriran Google Račun, saj v nasprotnem primeru ne boste mogli prenesti posodobitev ali aplikacij..

  Ko ste ga prenesli in kot običajno, so naslednji koraki povezani z vnosom osebnih podatkov, kot je koda države, v kateri ste, ali tudi telefonske številke vaše linije. Ta korak je bistven za preverjanje in aktiviranje našega računa WhatsApp, vedno z namenom pošiljanja sporočil svojim stikom.

  Zdaj poznamo primere, v katerih govorimo o mobilnih napravah, v katerih ni nameščena trgovina Google Play, in v teh primerih je rešitev povezana z neposrednim prenosom na uradni spletni strani WhatsApp, na //whatsapp.com/android.

  Naslednji postopek je v bistvu enak, čeprav ima še nekaj vmesnih korakov. Ko prenesete z uradne spletne strani WhatsApp, med prenosi boste našli datoteko z imenom WhatsApp.apk Naprave.

  Ko je prenos končan, morate datoteko klikniti in zagnati, da se namesti. Da, prej morate aktivirati razdelek Neznani viri ali Neznani viri, saj drugače ni mogoče namestiti zunanjih aplikacij.

  Nato se vrnemo na točko, ko moramo konfigurirati telefonsko številko, kot smo že pojasnili.

  Toda najboljše od vsega je, da boste v svoji napravi že namestili najnovejšo različico WhatsApp.

  Ali ste s to vadnico lahko na svoj mobilni telefon namestili najnovejšo različico WhatsApp 2020?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar