Glavni » alibaba-info » Kako prenesti in posodobiti vdelano programsko opremo ali programsko opremo Samsung Galaxy S6 in S6 Edge

Kako prenesti in posodobiti vdelano programsko opremo ali programsko opremo Samsung Galaxy S6 in S6 Edge

AliExpress WW

Čeprav je res, da je bil Samsung Galaxy S6 sčasoma nekoliko odmaknjen od naklonjenosti uporabnikov, zlasti po uvedbi Samsung Galaxy S7 in Samsung Galaxy S8 v vseh njegovih različicah, ne moremo pozabiti, da še vedno odlični terminali.

Dejansko je bil Samsung Galaxy S6 eden najboljših svojega časa in to je dober dokaz naslednji dve generaciji vodilnih Samsungov, dobesedno so kopirali dobršen del svojega oblikovanja.

Seveda vemo, da je, ko pomislimo na Samsung Galaxy S6 ali kateri koli drug pametni telefon, eden najzanimivejših odsekov, ki je njegov del, programska oprema, k temu pa moramo dodati, da lahko občasno to iz nekega razloga začne propadati.

Ko govorimo o Samsung Galaxy S6, se moramo spomniti, da je tovarno zapustil Android 5.1 Lollipop, čeprav je večino Samsung Galaxy S6 kasneje posodobil na Android 8.0 Oreo.

No, poleg zgoraj omenjenih podrobnosti moramo na enak način komentirati, da bo verjetno veliko uporabnikov želelo vedeti, kako doseči ponovna namestitev prvotnega operacijskega sistema Samsung Galaxy S6 z vso vsebino.

Kazalo ()

  Prenesite vdelano programsko opremo za Samsung Galaxy S6

  Kot smo že omenili, je dokaj preprost postopek poskusiti znova namestiti originalno programsko opremo terminala Samsung Galaxy S6. Prva stvar, ki jo moramo storiti, je pojdite v Nastavitve naprave in nato O napravi in končno na številko modela.

  Tako boste videli kratico tipa SM-G925F, ki je seveda odvisna od modela ali različice vašega Samsung Galaxy; čeprav vam bomo na koncu članka po korakih povedali, katere različice so združljive s to različico.

  Ko boste popolnoma prepričani, katero različico Samsung Galaxy S6 ima vaš pametni telefon, mora biti naslednji korak ogled neposredno s prenosom programske opreme te naprave. Vstopiti morate na stran Sammobile, kjer boste dobili vdelano programsko opremo.

  Tam boste našli vso programsko opremo terminalov Samsung. Nato morate napisati model svojega mobilnega telefona, ne da bi se zmotili, da se izognete kakršnim koli težavam. Ko končate namestitev, mora vaš Samsung Galaxy S6 delovati enako kot prvi dan.

  Prenesite in namestite vdelano programsko opremo Samsung Galaxy s6

  S pametnim stikalom lahko naložite in namestite najnovejšo vdelano programsko opremo za Android ali posodobitev za Samsung Galaxy. Upoštevajte, da posodobitve za vašo napravo Galaxy niso vedno na voljo. Da bi posodobite napravo, morate najprej zagnati pametno stikalo in nato s svojim podatkovnim kablom povežite napravo z računalnikom.

  Pametno stikalo bo nato prepoznalo priključeno napravo. Če je na voljo posodobitev programske opreme (kot je prikazano v primeru), se prikaže sporočilo o posodobitvi. Kliknite Posodobi. Nadaljuj informacije v oknu in kliknite "V redu ". Končno se bo preklopil Smart Switch in datoteka za posodobitev bo pripravljena.

  Postopek naj se zaključi, ne da bi odklopili kabel ali izklopili računalnik. Ta postopek lahko traja do nekaj ur, odvisno od velikosti posodobitve.

  Zelo pomembno je med postopkom posodobitve programske opreme ne odklopite kabla, priključenega na računalnik. Podobno je priporočljivo, da računalnik priključite na vir napajanja, da se ne izklopi in postopek posodobitve ne prekine..

  Priporočila za posodobitev vdelane programske opreme Samsung

  Ne pozabite, da morate vedno narediti varnostno kopijo, to je nujno, da se izognete napakam ali težavam. Vsi pomembni podatki, fotografije in gesla, ki ste jih vedno hranili v napravi, bodo shranjeni v varnostno kopijo.

  Za fotografije, ja uporabite Google Photos in omogočite njegove storitve, vse te fotografije bodo shranjene v oblaku. Druga odlična storitev, ki jo lahko uporabite, je Dropbox ali Google Drive.

  Da bi se izognili napaki pri posodabljanju sredi prenosa, priporočamo, da če je mogoče, je baterija popolnoma napolnjena. Če je vaš telefon manjši od 30% ali 20%, mu telefon v nekaterih primerih prepreči prenos posodobitev.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar