Glavni » alibaba-info » Kako prenesti WhatsApp Plus Free za Nokia Lumia

Kako prenesti WhatsApp Plus Free za Nokia Lumia

AliExpress WW

WhatsApp Je daleč najbolj uporabljena aplikacija za neposredno sporočanje na svetu, ravno zato, ker je bila vedno najbolj uporabljena in priljubljena, saj ima toliko uporabnikov. Kot jo imajo vsi, jo moram imeti tudi jaz, da lahko komuniciram na preprost, učinkovit, hiter in predvsem ekonomičen način..

WhatsApp Plus ima veliko prednosti V tem primeru je med vsemi temi prednostmi nedvomno najbolj opazno, da lahko zadevno aplikacijo popolnoma prilagodimo, zato je pridobila toliko priljubljenosti takoj, ko je bila objavljena na internetu. Če gre za primer, to ni edino WhatsApp+ Ponudil nam je, ker ima tudi druge izjemno zanimive stvari, zaradi katerih je veliko boljša možnost celo kot prvotna aplikacija WhatsApp.

Sčasoma se je aplikacija preoblikovala na potreben in brezhiben način z novimi funkcijami, kot je glasovne ali video klice, namizne aplikacije za uporabo WhatsApp v računalniku, možnost pošiljanja različnih datotek, ne samo zvoka, videa ali slik. Poleg tega, da ima varnost, ki se iz dneva v dan izboljšuje.

Kazalo ()

  Prenesite WhatsApp Plus za Nokia Lumia z Windows Phone

  Zato je nujno, da je nameščen na mobilni napravi. Toda ena od stvari, pri katerih je bil WhatsApp vedno "len ", je ravno pri prilagajanju aplikacije, v tem smislu je bila vedno prestroga in aplikacija mora biti v bistvu všeč taka, saj je ne morete popolnoma ničesar ne prilagodite, niti enega kota tega.

  Daj no, kvečjemu lahko spremeniš ozadje klepeta in nič drugega kot to. Nekaj, kar se ni zgodilo WhatsApp Plus, na primer. MOD, ki je postal zelo priljubljen pred nekaj leti, kolikor je dovoljeval prilagodite vsak kotiček WhatsAppa. Spreminjanje barv, velikosti pisav, pisav, ozadij, celo barve ikone, ki ste jo imeli v aplikacijah ali na namizju. Vse to je omogočalo WhatsApp.

  Upoštevajte, da so razlike med aplikacijami povsem jasne. Najprej v WhatsApp Plus imamo impresivno raven prilagajanja, izbirate lahko med več kot 700 temami, ki popolnoma spremenijo videz prvotne aplikacije, med ozadji, črkami, velikostmi, barvami, navigacijskimi vrsticami itd..

  Poleg tega je treba upoštevati še to lahko tudi spremenite ikono aplikacije, Slike in videoposnetki se lahko pošljejo precej večje od prvotne aplikacije, zato kakovost ne izgubi. Poleg tega lahko uporabimo veliko različnih čustveni simboli ali emojiji, da lahko celo meme pošljemo. Z nekaj besed zaključi z dodajanjem ogromnega števila izjemno zanimivih možnosti v WhatsApp.

  [maxbutton name = "Prenesi WhatsApp "]

  V dobi, ko zadnje ure povezave ni bilo mogoče skriti, WhatsApp Plus Dovolil je, poleg tega, da je bilo mogoče pošiljati velike datoteke in je imel več kot 500 čustvenih simbolov, skratka čudež.

  Namestite WhatsApp Plus na Nokia Lumia s sistemom Windows Phone

  Zakaj govorim v preteklem času? Ker žal ni mogoče Namestite WhatsApp Plus za Nokia Lumia, Dejansko prenesite in namestite aplikacijo je mogoče, vendar jo WhatsApp že dolgo blokira, saj je podjetje, odkar je Facebook prevzel vajeti, precej trdno sodelovalo s tretjimi osebami, ki spreminjajo aplikacijo, na ta način, če tega ne storite uporaba Uradna aplikacija bi na koncu blokirala vaš račun, včasih za 24 ur, včasih dlje in v ekstremnih razmerah trajno, zato ne, trenutno ni mogoče uporabljati WhatsApp Plus.

  A kot rečeno, dobre stvari ne trajajo dolgo in na žalost je WhatsApp Plus trajal lepo število let, konec je bil tik pred vrati. Odkar je postala priljubljena Teh 36 milijonov prenosov iz WhatsAppa Zelo pozorno so pogledali, kaj prihaja, in se odločili zmanjšati izgube, preden je še naprej naraščala in nenadzorovano naraščala.

  Pisni dokument za razvijalca, da ne bo še naprej spreminjal aplikacije in pravne zahteve za odstranitev vseh povezav za prenos omenjene aplikacije. Poleg tega, da so iz WhatsAppa blokirali vse uporabnike, ki so uporabljali spremenjene aplikacije, kot je WhatsApp+. S tema dvema premikoma od dneva do dneva bi lahko rekli, WhatsApp Plus dokončno je prenehal obstajati in kljub temu, da so ga drugi ljudje poskušali oživiti in si zelo prizadevali, ga nikakor ni bilo mogoče doseči, je bil stavek postavljen in bil je zelo trden.

  Zdaj nam je ostala aplikacija, ki se je v preteklih letih brez dvoma bistveno izboljšala z veliko možnostmi, ki pa ni enaka, ne bomo je mogli kdaj prilagoditi na enak način kot v WhatsApp Plus tako da je za zdaj ostalo le, da se zadovoljimo s tem, kar imamo.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar