Glavni » alibaba-info » Kako prenesti WhatsApp z nepodprtega mobilnega telefona? Ali je to mogoče?

Kako prenesti WhatsApp z nepodprtega mobilnega telefona? Ali je to mogoče?

AliExpress WW

WhatsApp se posodablja precej pogosto in v tem svetu aplikacij je normalno, če v nasprotnem primeru precej zaostajate. Vprašanje je, da med posodabljanjem in posodabljanjem očitno obstajajo nekatere naprave in operacijski sistemi, ki so že nekoliko stari, zato je BlackBerry eno od podjetij, ki trpi zaradi tega, med drugim zagotovo pokoplje svoje krivulje. Poleg tega, da na primer zelo stare naprave z Androidom 2.1 te aplikacije ne morejo več uporabljati, ampak kajWhatsApp lahko deluje na nepodprtih napravah? Ali obstaja metoda? To bomo videli natančno v tem članku.

Kako prenesti WhatsApp na nepodprti mobilni telefon, ali je to mogoče?
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  WhatsApp ni podprt

  Znamka mobilnika v resnici ni pomembna, ampak temo programske opreme bolj kot karkoli. Ker obstajajo BlackBerry, ki imajo Android v smislu programske opreme in WhatsApp še naprej deluje, so po drugi strani tisti, ki imajo operacijski sistem podjetja v začetku tega leta 2017, ostali brez aplikacije.

  V primeru, da imate Android način, kako poskusiti imeti WhatsApp posodablja vašo mobilno napravo.

  Odprti morate Nastavitve, nato O napravi in ​​nato pogled Posodobite programsko opremo, če je hitro posodobljena nova različica, da lahko uporabljate WhatsApp.

  V drugih primerih, ko ni uradne posodobitve in ko govorimo o Androidu, lahko storite, da korenite mobilni in opazite, da obstaja ROM po meri ali eden od Cyanogenmod ki imajo na splošno posodobljene različice operacijskega sistema na nekatere novejše različice in na ta način bi lahko varno uživali v WhatsAppu na napravah, ki niso prestare..

  [maxbutton name = "Prenesi WhatsApp "]

  Jasno upoštevajte, da če je vaš mobilnik star več let, te aplikacije ne bo mogoče uporabljati, jo morate vedno občasno posodobiti, ne morete ostati na istem mobilnem telefonu celo življenje.

  Vstopite na uradno spletno mesto WhatsApp

  V vsakem primeru morate vstopiti na uradno spletno stran www.whatsapp.com in preverite, ali vam omogoča prenos aplikacije od tam, če je to mogoče in deluje za vas, super in v primeru, da ne, žal pustite ob strani to, kar sem vam že povedal, veliko več kot tega ni mogoče storiti.

  Kot vedno priporočam, če želite brez težav uporabljati WhatsApp, lahko kupite Samsung J5 ali J7, ki sta poceni in delujeta zelo dobro, da lahko to aplikacijo uporabljate še več let, saj imata oba dokaj nova programska oprema to bo trajalo vaš čas.

  WhatsApp uporabite na mobilnih telefonih z različicami, ki so nižje od Android 4.0.3

  Ena prvih pomembnih stvari, ki jo je treba upoštevati, je, da če jo imate računalnik z različico, nižjo od 2.3.7 Bolje bo, če boste med drugim še naprej uživali v aplikaciji WhatsApp, začeli razmišljati o možnosti spreminjanja Androida. Ta različica je lahko ne samo nevarna, ampak celo nekoliko nevarna..

  Upoštevajmo to že danes WhatsApp posreduje različico številka 10, to nam pušča 7 različic pod to. Upoštevajte, da preprosto nalaganje aplikacije ne bo dovolj, če jo želite še naprej uporabljati, boste morali storiti naslednje.

  Posodobite mobilni telefon in namestite nadomestni ROM

  Najbolje, kar lahko storite je, da zavrtite računalnik, kot smo že omenili, nato pa namestite posodobljeno različico LineageOS. Ti boš namestite obnovitev naprej.

  Ogledalo WhatsApp ali aplikacija tipa MOD

  Če ne želite storiti zgoraj, lahko storite preizkusite spremenjeno namestitev WhatsApp, Tako boste lahko aplikacijo uporabljali dlje časa. Čeprav bi morali upoštevati tveganje, da bi to možnost sčasoma opustili.

  Druga možnost je poskusiti aplikacija zrcala tipa; to bo preprosto podvojilo vaš račun WhatsApp pri uporabi spletnega mesta WhatsApp v računalniku. S tem ne bi imeli velikih neprijetnosti. Čeprav upoštevajte, da potrebujete mobilni telefon, ki je ves čas aktiven.

  WhatsApp

  Najbolj zapleten primer iOS-a

  Če je vaša ekipa iPhone z različico, nižjo od iOS 9, to bo veliko bolj zapleten primer. Dobra stvar pri tem je, da jo najdemo samo v starih računalnikih, iPhone 4 in starejših. Če je to vaš primer, upoštevajte, da je izgubljen, ker jih je nemogoče posodobiti.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar