Glavni » alibaba-info » Kako prenesti VRoot v španščini in uporabiti kitajski ali izvirni mobilni telefon Android

Kako prenesti VRoot v španščini in uporabiti kitajski ali izvirni mobilni telefon Android

AliExpress WW

Če imate napravo Android generičnega kitajskega izvora, ne glede na to, ali gre za pametni telefon ali tablični računalnik, potem verjetno že veste, da boste morali pridobiti dovoljenja Super User, da boste to lahko dobro izkoristili, danes vam bomo pokazali aplikacijo, ki vam bo pomagala, VRoot v španščini, da boste lahko koreninili svoj mobilni telefon Android..

To je povezano s čim mnogi od teh kitajskih terminalov z Androidom prihajajo brez Googlovega digitalnega potrdila, zato jih bomo morali ukoreniniti, na primer za namestitev trgovine Google Play.

Zdaj se moramo ravno takrat soočiti z vprašanjem za milijon dolarjev, natančneje "Katero orodje, program ali aplikacijo moram hitro in enostavno ukoreniniti?".

No, tega vas ne bi smelo skrbeti, saj lahko razmislimo o številnih možnostih in rešitvah izberemo, da ostanemo pri VRoot, program, ki ga lahko naložimo v svoj računalnik, za izkoreninjenje naprave, s podporo za skoraj vse Androide prek USB-ja.

Nekaj, česar morate imeti v mislih, je, da če želite izkoristiti VRoot kot eno najzanimivejših mobilnih orodij. Najprej bi to morali razmisliti VRoot za Android je predvsem orodna aplikacija. To vam bo omogočilo dostop root na terminalih Android, ne glede na to, kakšna je njegova različica.

Kazalo ()

  Kako uporabiti VRoot v španščini za ukoreninjenje mobilnega telefona Android?

  No, najprej je treba to upoštevati uporaba VRoot-a v španščini je resnično enostavno ukoreniniti na moj mobilni telefon Android, pravzaprav veliko preprostejši, kot bi si lahko predstavljali, saj gre za postopek, ki je dosegljiv tudi začetnikom.

  Ne potrebujemo znanja s področja programiranja, ampak samo za vnos datotek in sledenje naslednjim korakom:

  • VRoot_1.8.5_Setup.rar (če ga računalnik zazna kot protivirusni program, ga prezrite in nadaljujte, saj gre za popolnoma zaupanja vredno datoteko)
  • Razpakirajte in namestite VRoot v računalnik
  • Namestimo univerzalne gonilnike
  • Po Ko je namestitev končana, zaženemo program in čakamo, da se datoteke prenesejo prek interneta
  • Ko je prejšnji korak končan, program posodobimo, če nas sistem obvesti o obstoju nove različice
  • Z najnovejšo različico programa moramo klikniti na rdeče polje, znotraj katerega lahko vidimo vrsto kitajskih črk
  • Mobilni telefon ali tablični računalnik postavimo v način za odpravljanje napak USB, za katerega moramo iti v Nastavitve, Možnosti za razvijalce, odpravljanje napak USB
  • Napravo Android povežemo z računalnikom in počakamo, da ga zazna najprej osebni računalnik in nato program, kar se bo zgodilo le, če imamo pravilno nameščene gonilnike
  • Pritisnite možnost ROOT in upamo, da program naredi svoje
  • Pojavilo se bo sporočilo, kar pomeni, da naprava je bila uspešno zakoreninjena, in za zaključek pritisnemo rdeče označeno polje
  • Naprava se mora samodejno znova zagnati in ob zagonu vstopimo v predal z aplikacijami, kam morali bi najti modro kitajsko SuperSu, kar pomeni, da smo že root uporabniki, in da lahko brez težav uporabljamo vse programe, ki zahtevajo tovrstna dovoljenja
  • Izvedemo in naložil bo SuperSu Chino. Če se prikaže novo polje, bomo sprejeli s klikom na gumb na levi strani.

  Kako naj vem, ali že imam root dostop?

  Končno, če želite preverite, ali ste res root uporabnik po ukoreninjenju Iz trgovine Google Play morate prenesti aplikacijo Root Checker, s katero boste hitro in na dokaj preprost način preverili, ali ste korenski uporabnik ali ne.

  Uporaba sploh ni zapletena, pravzaprav bi rekel, da je povsem osnovna in da lahko Prenesite ga v Trgovino Play, pojdite na njegovo možnost Preveri root dostop, in če se prikaže sporočilo "Čestitamo! Ta naprava ima korenski dostop!", smo to dosegli brez nadaljnjih težav, tako da lahko uživate v vseh dobrih stvareh, ki jih ima, v nasprotnem primeru ponovite zgornje korake previdno, da to dosežete.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar