Glavni » alibaba-info » Kako prenesti, uporabiti ali se prijaviti v splet WhatsApp s skeniranjem kode QR

Kako prenesti, uporabiti ali se prijaviti v splet WhatsApp s skeniranjem kode QR

AliExpress WW

Ali ne veste, kako uporabljati splet WhatsApp s kodo QR? Takrat morate upoštevati, da govorimo posebej o postopku prijave v WhatsApp Web, ki je eden najzanimivejših, povezanih s WhatsApp.

Resnica je, da če običajno berete naše članke, zagotovo že veste, da je WhatsApp Web način uporabe tega selnika v našem računalniku. Tako vas bomo naučili prijavite se v splet WhatsApp s kodo QR.

Zgodi se namreč, da je veliko uporabnikov, ki nam v zadnjem času komentirajo, da imajo težave uporabite splet WhatsApp s kodo QR, in zato vam želimo pokazati nekaj podrobnosti o tem. Prva stvar, ki jo morate vedeti, je, da bomo uporabili tako lastne podatke kot tudi tiste, ki nam jih razvijalci WhatsApp posredujejo sami.

Kazalo ()

  Kako se s QR kodo prijaviti prek spleta WhatsApp

  No, najprej morate to vedeti WhatsApp Web je na voljo samo za telefone Android, iPhone 8.1+, Windows Phone 8.0 in 8.1, Nokia S60, Nokia S40 Single SIM EVO, BlackBerry in BlackBerry 10.

  Glede na te začetne elemente morate naslednje vedeti, da je edini način, da se s kamero povežete s spletom WhatsApp, branje kode QR, ki se prikaže v računalniku.

  Na enak način se zgodi tudi to ta postopek se lahko nekoliko razlikuje glede na to, kateri pametni telefon imamo s seboj, zato boste morali pogledati seznam, ki ga ponujamo spodaj, da si ogledate podrobnosti.

  Dejansko potem ni preveč zapleteno, če bi lahko opazovali, kako morate nadaljevati, da lahko uporabljate splet WhatsApp na pametnem telefonu iz prej omenjenega.

  Zahteve za uživanje v WhatsApp Web s kodo QR:

  • Imate račun WhatsApp vključite v mobilnem telefonu.
  • Ohranite povezavo z Stabilen internet in zanesljivo v telefonu in računalniku.
  • Uporabite najnovejšo različico enega od teh brskalnikov: Chrome, Firefox, Opera, Safari ali Edge.
  1. V računalniku pojdite na web.whatsapp.com.
  2. V telefonu odprite WhatsApp.
   • V Androidu: pojdite na zaslon Klepeti> Meni> Splet WhatsApp.
   • Nokia S60 in Windows Phone: pojdite v Meni> WhatsApp Web.
   • V iPhonu: pojdite v Nastavitve> Splet WhatsApp.
   • Na BlackBerryju: pojdite na Klepeti> Meni> WhatsApp Web.
   • Na BlackBerry 10: povlecite od zgornjega roba zaslona> WhatsApp Web.
   • V Nokia S40: povlecite od spodnjega roba zaslona> WhatsApp Web.
  3. S svojim telefonom skenirajte kodo QR v računalniku.

  Kaj je QR koda

  Poznan kot QR koda je sodobna različica črtne kode. To se naredi z istim namenom, kot je shranjevanje podatkov v matrični piki. To matrico je mogoče prebrati z mobilno kamero prek določenega bralnika QR.

  Ta koda nas lahko preusmeri na spletno mesto, aplikacija, e-pošta, profil socialnega omrežja ali določen zemljevid geolokacije. Za razliko od tradicionalne črtne kode ni nujno, da nastanejo črno-beli vozlički.

  Tako bo lahko ohranil berljivost pred različnimi sistemi in programi za branje kode. Prvič je bil uporabljen za registrirajte rezervni del v postopku izdelave vozila. Trenutno se uporablja v številnih panogah vseh vrst izdelkov za obsežno upravljanje zalog.

  Patent QR kode se razlikuje od stare črtne kode. Čeprav je postopek na tehnični ravni je bila uspešna v vseh pogledih zaradi dostopnosti in enostavnosti branja, saj ga je mogoče dekodirati s katerim koli pametnim telefonom.

  Za kaj se lahko uporablja QR koda

  Spletno trgovanje

  Trenutno jih je več podjetja, ki razvijajo svoj trženjski proces, ki je iz dneva v dan močnejši na svetu, ne glede na nešteto koristi. Zato so se podjetja, kot so Staples, Tesco in na ravni Latinske Amerike, razširila z izjemno dojemljivostjo tako poslovnežev kot kupcev..

  Uporaba kode QR je postala zelo priljubljena tudi v sektor načinov plačevanja kriptovalut, kot je Bitcoin. Kjer so shranjeni podatki, kot so kriptografski ključi, naslov za plačilo in kakršne koli informacije o transakciji.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar