Glavni » alibaba-info » Kako prenesti novo posodobitev WhatsApp

Kako prenesti novo posodobitev WhatsApp

AliExpress WW

Ali želite vedeti, kako prenesti novo posodobitev WhatsApp? Resnica je, da je to eno glavnih vprašanj, ki nas sprašujejo vsi tisti uporabniki, ki nas trenutno spremljajo. V zvezi s tem morate vedeti, da ko WhatsApp doda novo funkcijo, skoraj nikoli ni na voljo vsem uporabnikom hkrati. Zato je ta članek pomemben..

Nato vam želimo pokazati, kako prenesti novo posodobitev WhatsApp in dva najpomembnejša načina za to: prek trgovine Google Play ali prek spletnega mesta APK-jev. V to smer, vedno, a vedno boste imeli dostop do najnovejše različice WhatsApp na trgu, zato kakršna koli vprašanja o tem, samo nadaljujte z branjem.

Kazalo ()

  Posodobite WhatsApp na najnovejšo različico

  Iz trgovine Google Play

  Najenostavnejši način za posodobitev aplikacije WhatsApp je na tradicionalen način. In zato mislimo, da to storite neposredno prek trgovine z aplikacijami Trgovina Google Play, ki je nameščena v vseh napravah Android. V vsakem primeru morate to vedeti čeprav se WhatsApp v teh primerih običajno samodejno posodablja, lahko sami preverite, ali posodobitve ni na voljo.

  • Vnesite to povezavo iz trgovine Google Play
  • Preverite, ali je na voljo možnost Posodobitev
  • Kliknite nanjo
  • Počakajte, da se prenos posodobitve konča
  • Odprite WhatsApp kot običajno

  Iz ogledala APK

  Zdaj, če res želite imeti najnovejšo različico WhatsApp, morate to vedeti Namestitev prek APK vam bo vedno omogočila najnovejše funkcije te aplikacije na voljo neposredna sporočila. Vsekakor morate upoštevati, da to sploh ni tvegano, ampak preprosto morate slediti korakom, ki vas jih bomo naučili spodaj..

  • Pojdite na to povezavo APK Mirror
  • Prenesite najnovejšo razpoložljivo različico WhatsApp APK
  • Pojdite v Nastavitve, Varnost in omogočite neznane vire
  • Zaženite namestitveni APK WhatsApp
  • Odprite WhatsApp kot običajno

  Nekatere druge poizvedbe in iskanja, ki jih imajo uporabniki običajno v zvezi s tem, Neposredno so povezani z naslednjim: kako posodobiti WhatsApp 2017, brezplačno posodobiti WhatsApp 2017, posodobiti WhatsApp 2017 android, brezplačno posodobiti WhatsApp Android, posodobiti WhatsApp brezplačno za življenje, posodobiti WhatsApp messenger, posodobiti WhatsApp brezplačno za Samsung ali posodobiti WhatsApp plus . Za vsa druga vprašanja, ki jih imate v zvezi s tem, se posvetujte z nami, da vam lahko pomagamo v zvezi s tem..

  Ali ste s tem korakom lahko prenesli novo posodobitev WhatsApp?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar